خيلي ممنون از تظرات بسيار جالبي كه دايد
متاسفانه شما دوستان ظاهرا توجهي به عمق يمدان وضوح اين عكس نداشيتد به راحتي ميتوان متوجه شد كه اين عكس با ديافراگم 16 گرفته شده است.چون حتي تا اخر امتدا چراغ ها تقريبا آجر ها فوكاس هستند .
اين پروژگتور ها نور خيلي زيادي داشتند ولي چون ديافراگم خيلي بسته بود زياد نتونستد تاثير زيادي بزاره
زمان نور دهي هم چيزي در حدود 12 ثانيه بود
چون حساسيت فيلم من هم پائين بود-FujiFlim ASA 200-به همين دليل زمان نور دهي بالا همان باعث تفكيك شدن قسمت هاي مختلف عكس شد و هم نور خيلي شديد نشد
در ضمن يك پروژكتور هم زير سه پايه قرار داشت كه من با گذاشتن كيف دوربينم تونستم اين نور مزاحم را جلش را بگيرم
آقا یه توضیح راجع به زنیط ها میشه بدیم
من میخوام یه دوربین مکانیکی بخرم.
اگر دوربین های زنیط خوبن با توجه به قیمت مناسبشون برم سراغ یکی از همینها
راستی مدلها و قیمت رو هم ذکر کنید لطفا!
دوربين هاي زنيط دوربين هاي خوبي هستند ولي كيفيت لنزشان زياد جالب نيستند.اين عكس را هم با لنز خود زنيط نگرفتم
قيمت اين دوربين ها خيلي عالي هستند كيفيت نسبتا بالائي هم دارند حتي با با لنز هاي معمولي خود نيز ميتوان با ان ها عكس هاي خوبي گرفت.
من خيلي از عكاس هاي حرفه اي را ميشناسم كه كار خود را با زنيط شروع كردند.اين دوربين ها براي آموز عكاشي خيلي عالي هستند.واي كه چقدر هم محكم و جوندار هستند.همين دوربين يكبار از فاصله حدود 50 سانتي از دستم رها شد ولي حط بر نداشت.
يكي از اشكلاتي كه در اين دوربين ها وجود دارد محدوديت در سرعت شاتر است كه خيلي اوقات دست عكاس را ميبنند.البته در بعضي موارد كمي هم كار را آسان كنند ها.
با توجه به اينكه شاتر اين دوربين از جنس برزنت است ممكن است به راحتي اسيب ببيند.
مدل هائي كه هم اكنون از اين دوربين در بازار موجود است
12Xp:حدود 20 هزار تومان
122:حدود 35 هزار تومان
212:حدود 40 هزار تومان
البته چند مدل ديگر هم هست كه زياد يادم نيست.
مدل ها قديمي زنيط كيفيت بهتري دارند البته من توصيه نمي كنم شما زنيط خريداري كنيد و لي اگر مسئه نقدينگي براي شما اهميت دارد و قصد خريداري زنيط را داريد پيشنهاد ميكنم كه زنيط هاي 122 ساخت سال هاي 90 تا 95 را خريداري نمائيد.چون خيلي جون دار تر هستند.
در ضمن زنيط دوربين هاي ديجيتال و 120 ميلمتر هم توليد ميكند
من هم اكنون بيشتر با دوربين Braun SR 2000 كار ميكنم
http://www.ciao.de/Braun_SR_2000_PK__490968
يك لينك خيلي خوب از زنيط قبلا داشتم حالا اگر پيدا كردم بهتون مي دمش