• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكاسي در شب

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مورد عکس نیاز، خیلی جالبه که بشه دستی زمان نوردهی رو آدم تنظیم کنه، توی دوربین های
دیجیتال غیر حرفه ای این عملی نیست،

فکر کنم بیشتر دوربین های دیجیتال این قابلیت رو داشته باشن لاقل در مورد کانن سری A-xx که اینطوریه!

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pay :
فکر کنم بیشتر دوربین های دیجیتال این قابلیت رو داشته باشن لاقل در مورد کانن سری A-xx که اینطوریه!

سلام
مرسی به خاطر توجه شما،
البته من منظورم این نبود، منظور من مد B هست که در دوربین های دیجیتال وجود نداره به شکلی که در دوربین های
فیلمی هست، چون در واقع CCD دوربین دیجیتال به خاطر حساسیت بسیار بالایی که داره، نسبت به نور خیلی حساسه،
و اگه زیادی در معرض نور قرار بگیره، امکان داره داغ کنه و بسوزه، البته یه سری از D70 nikon هست که می شه تا سه
دقیقه بهش نور داد، اما بازم متفاوت هست، و توی دوربین های مختلف فرق می کنه. الان نمی دونم دقیقا ماکزیمم
چقدر باشه؟ اگه کسی به ذکر لینک معتبر می دونه بگه، به هر حال چیزه جالبیه! :happy: خیلی کارای عجیب می شه
باهاش کرد، مثلا اون عکسی رو که آقای مرزبان گرفته، عمرا بشه با دیجیتال معمولی گرفت! :lol:
ما چاکریم!

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
اين عكس جز اولين و خاطره انگيز ترين عكس هاي من است
دلم ميخواد ميزان نور دهي و ديافراگ اين عكس را دوستان خودشون حدس بزنند تا كمي هم جنبه آموزشي داشته باشد.
براي اينكه بهتر بتونيد حدس بزيند پيشنهاد ميكنم كه به عمق ميدان وضح دهنه هاي پل و همينطور تفكيك اجر ها از هم توجه فرمائيد.
اين عكس را زماني گرفتم كه تازه داشت دستم ب شاتر عادت ميكرد.اون روط فقط مين يك زنيط داشتم.اين عكس را هم با همون دوربين گرفتم
نظرتون چيه؟

emtedad.jpg

md_hajilari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم يه عكس كه در شب هاي برفي نوروز 84 گرفتم.
دوربينم مركوري CyberPix S-550V هستش.

khoy15.JPG

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از marzban :
اين عكس جز اولين و خاطره انگيز ترين عكس هاي من است
دلم ميخواد ميزان نور دهي و ديافراگ اين عكس را دوستان خودشون حدس بزنند تا كمي هم جنبه آموزشي داشته باشد.
براي اينكه بهتر بتونيد حدس بزيند پيشنهاد ميكنم كه به عمق ميدان وضح دهنه هاي پل و همينطور تفكيك اجر ها از هم توجه فرمائيد.
اين عكس را زماني گرفتم كه تازه داشت دستم ب شاتر عادت ميكرد.اون روط فقط مين يك زنيط داشتم.اين عكس را هم با همون دوربين گرفتم
نظرتون چيه؟

سلام خدمت آقای مرزبان،
این عکس خیلی شاهکاره قربان
سوالهای سخت سخت می پرسید، اینجا کسانی که آنالوگ کار باشن خیلی کم هستن،
حالا فکر کنم این عکس رو بدون فلاش و با نوردهی زیاد گرفته باشید، اگه اشتباه نکنم،
یه مدل دوربین زنیط هست که مد B داره، ولی با این حال گرفتن همچین عکسی باهاش خیلی سخته،
من به سایت شخصی شما سر زدم، به بچه ها هم توصیه می کنم یه سری بزنن:
البته اونایی که قبلا آنالوگ کار بودن حتما به مطالب سایت توجه خواهد کرد.
فکر کنم حضور یه استاد آنالوگ اینجا الزامی باشه

http://www.parsshot.com/
اینم سایت آقای مرزبان که به علت افتادگی، اصلا ذکر نمی کنن.

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
تقريبا در تمام مدل هاي زنيط سرعت B وجود دارد
اجازه بديد بقيه دوستان هم نظرات خودشون را بفرمايند تا بعد كامل در مورد اين عكس صحبت كنيم
باز هم تكرار ميكنم لطفا به عمق ميدان وضوح اين عكس توجه لازم را مبذول فرمائيد
آقا اين حرف هاي چيه مي زنيد؟
استاد آنالوگ كجا بود؟
سايت حرفه هاي كجا بود؟
در ضمن اگر ممكنه از اين دفعه در مورد دوربين من لفظ مكانيكي را به جاي انال.گ به كار ببريد چون يك تفاوت كوچكي بيان اين دو وجود دارد اگر خواستيد بدونيد براتون توضيح ميدم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
A=8.0
S=10s

خیلی پرته؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
10 به نظرم خيلي زياده چون نور اين پرژكتورا معمولا خيلي شديده!!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
آقا یه توضیح راجع به زنیط ها میشه بدیم
من میخوام یه دوربین مکانیکی بخرم.
اگر دوربین های زنیط خوبن با توجه به قیمت مناسبشون برم سراغ یکی از همینها
راستی مدلها و قیمت رو هم ذکر کنید لطفا!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از یه طرف به نظرم اومد که اگه نور این پروژکتور ها خیلی زیاد بود باید اثر بیشتری روی دیوار می ذاشت . از طرفی 8.0 هم خب خیلی کمه. این به اون در.
ولی خدائیش دیگه کمتر از 5s راه نداره.

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از تظرات بسيار جالبي كه دايد
متاسفانه شما دوستان ظاهرا توجهي به عمق يمدان وضوح اين عكس نداشيتد به راحتي ميتوان متوجه شد كه اين عكس با ديافراگم 16 گرفته شده است.چون حتي تا اخر امتدا چراغ ها تقريبا آجر ها فوكاس هستند .
اين پروژگتور ها نور خيلي زيادي داشتند ولي چون ديافراگم خيلي بسته بود زياد نتونستد تاثير زيادي بزاره
زمان نور دهي هم چيزي در حدود 12 ثانيه بود
چون حساسيت فيلم من هم پائين بود-FujiFlim ASA 200-به همين دليل زمان نور دهي بالا همان باعث تفكيك شدن قسمت هاي مختلف عكس شد و هم نور خيلي شديد نشد
در ضمن يك پروژكتور هم زير سه پايه قرار داشت كه من با گذاشتن كيف دوربينم تونستم اين نور مزاحم را جلش را بگيرم
آقا یه توضیح راجع به زنیط ها میشه بدیم
من میخوام یه دوربین مکانیکی بخرم.
اگر دوربین های زنیط خوبن با توجه به قیمت مناسبشون برم سراغ یکی از همینها
راستی مدلها و قیمت رو هم ذکر کنید لطفا!
دوربين هاي زنيط دوربين هاي خوبي هستند ولي كيفيت لنزشان زياد جالب نيستند.اين عكس را هم با لنز خود زنيط نگرفتم
قيمت اين دوربين ها خيلي عالي هستند كيفيت نسبتا بالائي هم دارند حتي با با لنز هاي معمولي خود نيز ميتوان با ان ها عكس هاي خوبي گرفت.
من خيلي از عكاس هاي حرفه اي را ميشناسم كه كار خود را با زنيط شروع كردند.اين دوربين ها براي آموز عكاشي خيلي عالي هستند.واي كه چقدر هم محكم و جوندار هستند.همين دوربين يكبار از فاصله حدود 50 سانتي از دستم رها شد ولي حط بر نداشت.
يكي از اشكلاتي كه در اين دوربين ها وجود دارد محدوديت در سرعت شاتر است كه خيلي اوقات دست عكاس را ميبنند.البته در بعضي موارد كمي هم كار را آسان كنند ها.
با توجه به اينكه شاتر اين دوربين از جنس برزنت است ممكن است به راحتي اسيب ببيند.
مدل هائي كه هم اكنون از اين دوربين در بازار موجود است
12Xp:حدود 20 هزار تومان
122:حدود 35 هزار تومان
212:حدود 40 هزار تومان
البته چند مدل ديگر هم هست كه زياد يادم نيست.
مدل ها قديمي زنيط كيفيت بهتري دارند البته من توصيه نمي كنم شما زنيط خريداري كنيد و لي اگر مسئه نقدينگي براي شما اهميت دارد و قصد خريداري زنيط را داريد پيشنهاد ميكنم كه زنيط هاي 122 ساخت سال هاي 90 تا 95 را خريداري نمائيد.چون خيلي جون دار تر هستند.
در ضمن زنيط دوربين هاي ديجيتال و 120 ميلمتر هم توليد ميكند
من هم اكنون بيشتر با دوربين Braun SR 2000 كار ميكنم
http://www.ciao.de/Braun_SR_2000_PK__490968
يك لينك خيلي خوب از زنيط قبلا داشتم حالا اگر پيدا كردم بهتون مي دمش

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب من نمی دونستم که دوربین شما تا دیافراگم 16 هم داره. ما بچه های روغن نباتی و پلی استیشن و دوربین دیجیتال، دیافراگم دوربینامون معمولا تا 8 بیشتر نیست.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
منم جدا تعجب كردم!!ديافراگم 16!!:blink:

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
تعجب نداره
در لنز هاي زنيط و اين لنزي من استفاده كرده درجه ديافراگ تا عدد 22 قابل تنظيم است
در بسياري از لنز ها هم اينگونه است
حتي لنز هائي نيز هستند كه درجه ديافراگم ان ها از 22 هم فرا تر رفته است به خدا اصلا هم ربطي به كره حيواني ندارد
اگر اين عكس را با ديافراگم 8 ميگرفتم اصلا عمق ميدان وضوح به اين شكل در نمي امد

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
ديافراگم در سيستم هاي SLR متفاوت با اوني هست كه تو دوربين هاي ديجيتال كامپكت داريم , عمق ميدان در f22 اين دوربينها تقريبا مثل f8 در يك دوربين ديجيتال non-DSLR هست و دليل محدوديت دوربين هاي ديجيتال كامپكت اندازه كوچك سنسور هستش ...

ولي در دوربين هاي ديجيتال كاملا حرفه اي مثل Canon 1Ds و يا Kodak 14n اندازه سنسورهاشون كه هردو CMOS هستن كاملا هم اندازه فيلم 35mm هست يعني 36x24 mm

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
ضمن تشكر از دوستم خوبم جناب نياز و در تكميل صحبت هاي ايشان ميخواستم عرض كنم كه در دوربين هاي SLR(تك لنزي بازتابي انعكاسي)ديافراگم روي لنز و در جلوي شاتر قرار دارد.
ولي در دوربين هاي ديجيتال كامپونت اگر درست سادم مونده باشه ديافراگم به گونه اي ديگر است يعني بر روي دوربين قر دارد و نه بر روي لنز

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
اين هم يك عكس ديگر
اين عكس را حدود ساعت 2 بع از نصف شب در ميدان نقش جهان گرفتم.مثلا قرار بود كه از خسوف عكس بگيرم ولي در حين اينكه داشتم نور ديهي ميكرم ابر ها تاومدندجلوي ماه را گرفتند و ديگه كنار نرفتند تا زماني كه خسوف به طور كامل تمام شد
عجب شانسي
نظرتون در مورد اين يكي چيه؟اشكالاتش چيه؟

kosoof.jpg

بالا