• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكسامو Recovery كردم ولي باز نميشن!

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

عكسامو در واقع يه ويروس خورده بود. من ويروسو به زحمت بالاخره كشتم و از برنامه Smart Data Recovery استفاده كردم و ديدم كه عكسامو پيدا كرده و فقط نياز بود كه من درخواست ريكاوري بدم تا برگرده! من 2تا از عكسامو برگردوندم ولي وقتي ديدم باز نميشن ديگه بقيه رو ريكاور نكردم تا موضوع روشن بشه!

با برنامه فوتو شاپ هم تست كردم كه ديدم اروري داد مبني بر اينكه قادر به باز كردن و اجراي فايل نيست:
Because an unknown or invalid JPEG marker type is found

راستي عكس ها حجم خودشون هم دارن و تغييري نكرده ولي فقط باز نميشن!

اميدوارم اساتيد منو راهنمايي كنن تا ببينم آيا اين مشكل قابل حل هست يا نه؟
آيا اميدي به باز شدن عكسام داشته باشم؟:(

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چرا كسي به سوال من جواب نداد؟

در حد يه راهنماي كوچيك هم راضي بودما

پس لطفا اگه يه فرومي رو ميشناسيد كه فكر ميكنيد من بتونم جوابمو اونجا بگيرم بهم معرفي كنيد. خارجي هم بود مشكلي نيست.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
این مشکل میتواند به دلیل باز نویسی اطلاعات روی درایو حاوی فایل های پاک شده باشد و یا به دلیل ضعف برنامه مخصوص بازیافت اطاعات. ( اگر درایو مورد نظز همان درایو ی باشد که ویندوز روی ان نصب شده است ، با باز کردن برنامه های مختلف و کار کردن با وینددوز احتمال رونویسی شدن فایل های پاک شده بببیشتر میشود و بهترین راه استفاده از مدیا های قابل بوت ( recovery boot cd/dvd ) هست و البته با این فرض که هیچ گونه اطلاعاتی روی هارد نمی نویسند )
اگر روی درایوی که در ان عکس هایتان پاک شده ، چیزی ننوشته باشید ، در صد بالایی از فایل هایتان را میتوانید بازیافت کنید
دقت کنید که هیچ برنامه ای را روی درایوی که فایل هایتان در ان پاک شده نصب نکنید همچنین فایل های پاک شده تان را که برنامه های بازیافت می یابند ، روی درایوی به غیر از درایو فایل های پاک شده ، ذخیره کنید

برنامه های دیگری که مخصوص بازیافت هستند را هم ازمایش کنید مثل :
R-Studio
Easy Photo Recovery
Recover My Files
Handy Recovery
GetDataBack
Active Undelete
EasyRecovery Professional
Drive Discovery
File Scavenger
O&O UnErase
File Rescue Plus
FileRecoveryAngel
Iolo Search and Recover
و...
اگر برنامه ای را روی web نیافتید از برنامه های torrent یا p2p استفاده کنید و یا در همین جا بگویید تا upload کنیم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظرم زياد نبايد اميدوار باشيد . چون در اصل ويروس فايل شما رو تخريب كرده. فرمت واقعي عكسها psd بوده

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل میتواند به دلیل باز نویسی اطلاعات روی درایو حاوی فایل های پاک شده باشد و یا به دلیل ضعف برنامه مخصوص بازیافت اطاعات. ( اگر درایو مورد نظز همان درایو ی باشد که ویندوز روی ان نصب شده است ، با باز کردن برنامه های مختلف و کار کردن با وینددوز احتمال رونویسی شدن فایل های پاک شده بببیشتر میشود و بهترین راه استفاده از مدیا های قابل بوت ( recovery boot cd/dvd ) هست و البته با این فرض که هیچ گونه اطلاعاتی روی هارد نمی نویسند )
اگر روی درایوی که در ان عکس هایتان پاک شده ، چیزی ننوشته باشید ، در صد بالایی از فایل هایتان را میتوانید بازیافت کنید
دقت کنید که هیچ برنامه ای را روی درایوی که فایل هایتان در ان پاک شده نصب نکنید همچنین فایل های پاک شده تان را که برنامه های بازیافت می یابند ، روی درایوی به غیر از درایو فایل های پاک شده ، ذخیره کنید

tkavosh

دوست عزيز. خيلي لطف كردي. از كمكت ممنون. من با برنامه Recover My Files درايو C رو ريكاور كردم. 90 درصد عكسها برگشت. صحيح و سالم. فقط يكم كار باهاش وقت گيره! امشب بقيه درايو ها رو هم ريكاور ميكنم.

واقعا ممنون از لطفت كه به درخواست كمك من توجه كردي:blush:

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
tkavosh

دوست عزيز. خيلي لطف كردي. از كمكت ممنون. من با برنامه Recover My Files درايو C رو ريكاور كردم. 90 درصد عكسها برگشت. صحيح و سالم. فقط يكم كار باهاش وقت گيره! امشب بقيه درايو ها رو هم ريكاور ميكنم.

واقعا ممنون از لطفت كه به درخواست كمك من توجه كردي:blush:

با سلام

منصور جان خیلی خوشحال شدم که بخش اعظم عکسها برگشت . این عکسها رو با kaspersly ویروس کشی کرده بودید یا جز دسته عکسهایی بود که کاری باهاش نداشتید ؟

دوستان عزیز میخوام از هاردم بک اپ تهیه کنم . از طریق ویندوز این کار رو انجام بدم کافیه یا با برنامه smart backup بهتره که انجام بدم

با تشکر

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش آرمان سلام

ببين منم اول ترسيدم فكر كردم kaspersky فايل ها و فولدر هامو پاك كرده در حالي كه اونا Super hidden شده بودن. پس نگران نباش. اول kaspersky رو دستور اسكن بده هرچي ويروس شناخت همه رو از دم پاك كن. اگه ديدي فولدراتم پاك شدن نگران نباش. اينا فولدر بدل بودن با فرمت exe يعني ويروسي بود. فولدر هاي اصليت hidden هستن و تو ميتوني با رفتن به فولدر آپشن زير همون گزينه Hidden files and folders تيكي كه جلوي گزينه hide extensions for known files types هست رو برداري تا ببينيشون. البته بعد از اينكه همه ويروساتو پاك كردي اين كار امكان پذيره! اگه ديدي نميشه پس بدون هنوز به طور كامل همه ويروس هارو نكشتي!

بعد از همه اين كارا حالا نوبت به برگردوندن عكسها هست. همين طور كه توي پست هامون ديدي با هر برنامه اي نميشه اين كارو كرد. يه برنامه قوي و خوب نياز داره كه من با recover my files انجام دادم و عكسام برگشت.

راستي يه نكته مهم. اين كار يكم زمان ميبره و اگه بخواي وسط ريكاوري برنامه رو ببندي عكس ها واسه هميشه ميپره! پس سر فرصت بشين ريكاوري كن و يكي يكي عكس هارو سيو كن.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش آرمان سلام

ببين منم اول ترسيدم فكر كردم kaspersky فايل ها و فولدر هامو پاك كرده در حالي كه اونا Super hidden شده بودن. پس نگران نباش. اول kaspersky رو دستور اسكن بده هرچي ويروس شناخت همه رو از دم پاك كن. اگه ديدي فولدراتم پاك شدن نگران نباش. اينا فولدر بدل بودن با فرمت exe يعني ويروسي بود. فولدر هاي اصليت hidden هستن و تو ميتوني با رفتن به فولدر آپشن زير همون گزينه Hidden files and folders تيكي كه جلوي گزينه hide extensions for known files types هست رو برداري تا ببينيشون. البته بعد از اينكه همه ويروساتو پاك كردي اين كار امكان پذيره! اگه ديدي نميشه پس بدون هنوز به طور كامل همه ويروس هارو نكشتي!

بعد از همه اين كارا حالا نوبت به برگردوندن عكسها هست. همين طور كه توي پست هامون ديدي با هر برنامه اي نميشه اين كارو كرد. يه برنامه قوي و خوب نياز داره كه من با recover my files انجام دادم و عكسام برگشت.

راستي يه نكته مهم. اين كار يكم زمان ميبره و اگه بخواي وسط ريكاوري برنامه رو ببندي عكس ها واسه هميشه ميپره! پس سر فرصت بشين ريكاوري كن و يكي يكي عكس هارو سيو كن.

با سلام به دوستان عزیز

عکسها رو با recovery my file ریکاوری کردم ولی اکثرشون با فرمت mp3 برگشتن که باز نمیشن . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید . مطابق راهنمایی منصور عزیز اول ویروس کشی کردم و بعد ریکاوری رو انجام دادم . از هارد هم بک اپ گرفتم . اگه اشتباه کردم راهنمایی بفرمایید که از اول انجام بدم

با سپاس

موفق باشید

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام به دوستان عزیز

عکسها رو با recovery my file ریکاوری کردم ولی اکثرشون با فرمت mp3 برگشتن که باز نمیشن . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید . مطابق راهنمایی منصور عزیز اول ویروس کشی کردم و بعد ریکاوری رو انجام دادم . از هارد هم بک اپ گرفتم . اگه اشتباه کردم راهنمایی بفرمایید که از اول انجام بدم

با سپاس

موفق باشید

برنامه های دیگر رو هم ازماش کنید مثل Active Undelete و ..

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

شرمنده از اینکه وقت اساتید رو میگیرم

موقع کار با recovery my file اکثر عکسها برمیگردن ولی وقتی مسیری بهش میدم ( روی هارد دوم ) که عکسها رو قرار بده توی فلدرهای برگشت شده اثری از عکسها وجود نداره . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید

با تشکر

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جهت اطلاع آرمان و بقيه دوستان بگم

من بيخودي ذوق زده شدم. متاسفانه وقتي دقت كردم ديدم درسته عكس هاي زيادي برگشت اما تمامشون عكس هايي بودن كه از 6 دوره عوض كردن ويندوز و تنها اونهايي كه به دست خودم (از بس بيخود بودن) پاك شده بودن برگشتن. خيلي حالم گرفته شد. :(درواقع عكسايي كه ويروس خورده بود اصلا برنگشتن. من كه خيلي نااميد شدم. حس ميكنم اينجور كه معلومه اصلا قصد برگشتن ندارن.

آرمان اگه اومدي بگو عكساي ويروس خورده تو چي شدن؟ برگشتن؟
ظاهرن توهم مثه من با برنامه recover my files كار كردي!

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
ببین اولین چیزی که یات باشه این باشه که رو هاردت به هیچ وجه چیز جدیدی نریزی که باعث می‌شه عکسات برنکرده گرفتی همون جوری بگذار باشه

اگه تهرانی و خواستی هزینه کنی و برات مهمه من بر می‌گردونم هاردت رو

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

جهت اطلاع آرمان و بقيه دوستان بگم

من بيخودي ذوق زده شدم. متاسفانه وقتي دقت كردم ديدم درسته عكس هاي زيادي برگشت اما تمامشون عكس هايي بودن كه از 6 دوره عوض كردن ويندوز و تنها اونهايي كه به دست خودم (از بس بيخود بودن) پاك شده بودن برگشتن. خيلي حالم گرفته شد. :(درواقع عكسايي كه ويروس خورده بود اصلا برنگشتن. من كه خيلي نااميد شدم. حس ميكنم اينجور كه معلومه اصلا قصد برگشتن ندارن.

آرمان اگه اومدي بگو عكساي ويروس خورده تو چي شدن؟ برگشتن؟
ظاهرن توهم مثه من با برنامه recover my files كار كردي!

سلام به دوستان عزیز

منصور جان واقعا متاسفم . خودم هم نتونستم عکسها رو برگردونم البته عکسها رو نشون میده ولی جایی که عکسها رو قرار میده تماما به صورت فایل صوتی هستن با اینکه پسوندشون jpeg هست
از اساتید ممنون میشم راهنمایی بفرمایند به خاطر اینکه اول ویروس کشی انجام شده درصد عکسهای برگشتی تا این حد کمه ؟

منصور جان لینک زیر رو پست شماره 40 رو مطالعه بفرمایید .

موفق باشید
http://forum.persiantools.com/t75869-page3.html

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
در قسمت اپشن recovery my file در تب search در قسمت try and determine filesize of lost file به صورت دیفالت روی 1 مگ قرار داده شده . به نظر اساتید بهتره روی چه مقدار قرار بگیره ؟
همچنین در قسمت format recovery گزینه level of partition validation روی چه گزینه ای بهتره که باشه ؟
در تب advance هم قسمت search level گزینه cluster level بهتره یا sector level ؟

از لطف و راهنمایی اساتید سپاسگزارم

موفق باشید.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292

من هم از شانس بد امروز به این مشکل برخورد کردم . تعدادی عکس خیلی مهم داشتم که در یک فایل zip بود . بر اثر اشتباهی فایل zip را دیلیت کردم . چند تا برنامه هم امتحان کردم اما نشد .

برنامه هایی که امتحان کردم
recovermyfiles
o&orecoverdisk
recovermyphotos
و چند تا دیگه در اثر جستجو یافته بودم .

از این برنامه هایی که معرفی کردید به نظر خودتان کدامش بهتر است ؟؟؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ببین اولین چیزی که یات باشه این باشه که رو هاردت به هیچ وجه چیز جدیدی نریزی که باعث می‌شه عکسات برنکرده گرفتی همون جوری بگذار باشه

اگه تهرانی و خواستی هزینه کنی و برات مهمه من بر می‌گردونم هاردت رو
معمولا چقدر هزینه دارد اینکار ؟؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام
در قسمت اپشن recovery my file در تب search در قسمت try and determine filesize of lost file به صورت دیفالت روی 1 مگ قرار داده شده . به نظر اساتید بهتره روی چه مقدار قرار بگیره ؟
همچنین در قسمت format recovery گزینه level of partition validation روی چه گزینه ای بهتره که باشه ؟
در تب advance هم قسمت search level گزینه cluster level بهتره یا sector level ؟

از لطف و راهنمایی اساتید سپاسگزارم

موفق باشید.
به نظر من بهتره که همه موارد رو ازمایش کنید یعتی یک بار روی secto level قرار بدهید و scan کنید و حالت های دیگر را همینطور

شما خوب تر است که فقط به این برنامه اکتفا نکنید و برنامه های دیگری که معرفی شد را نیز محک بزنید

سلام به دوستان عزیز

منصور جان واقعا متاسفم . خودم هم نتونستم عکسها رو برگردونم البته عکسها رو نشون میده ولی جایی که عکسها رو قرار میده تماما به صورت فایل صوتی هستن با اینکه پسوندشون jpeg هست
از اساتید ممنون میشم راهنمایی بفرمایند به خاطر اینکه اول ویروس کشی انجام شده درصد عکسهای برگشتی تا این حد کمه ؟

منصور جان لینک زیر رو پست شماره 40 رو مطالعه بفرمایید .

موفق باشید
http://forum.persiantools.com/t75869-page3.html

برگشت فایل ها به این بستگی دارد که ویروس چگونه عمل کرده است ، fat را تغییر داده و فایل را پا ک کرده یا فایل را به طور مستقیم تغییر داده است که در این حالت اگر ویروس فقط اطاعاتی را به فایل اضافه کرده باشد و اطلاعاتی را روی فایل باز نویسی نکرده باشد ویروس کش میتو اند با اگاهی از الگوریتم این تغیرات ، فایل را بازیابی کند

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
QUOTE]

من هم از شانس بد امروز به این مشکل برخورد کردم . تعدادی عکس خیلی مهم داشتم که در یک فایل zip بود . بر اثر اشتباهی فایل zip را دیلیت کردم . چند تا برنامه هم امتحان کردم اما نشد .

برنامه هایی که امتحان کردم
recovermyfiles
o&orecoverdisk
recovermyphotos
و چند تا دیگه در اثر جستجو یافته بودم .

از این برنامه هایی که معرفی کردید به نظر خودتان کدامش بهتر است ؟؟؟

در تجربه ای که من داشتم (در چندین سال پیش ) از برنامه r studio و get data back نتیجه بهتری دیدم

به هر حال بهتر است که برنامه های زیادی را ازمایش کنید

در این برنامه ها دو نوع جستجو انجام میشود یکی حالت سریع که جدولهای fat یا ntfs یا سایر سیستم فایل ها را جستجو میکند و یک حالت جستجوی کامل که تک تک sector ها و یا cluster ها را جستجو میکند . اگر در جستجوی سریع نتیجه ای گرفته نشد باید جستوی کامل انجام داد

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
QUOTE]

در تجربه ای که من داشتم (در چندین سال پیش ) از برنامه r studio و get data back نتیجه بهتری دیدم

به هر حال بهتر است که برنامه های زیادی را ازمایش کنید

در این برنامه ها دو نوع جستجو انجام میشود یکی حالت سریع که جدولهای fat یا ntfs یا سایر سیستم فایل ها را جستجو میکند و یک حالت جستجوی کامل که تک تک sector ها و یا cluster ها را جستجو میکند . اگر در جستجوی سریع نتیجه ای گرفته نشد باید جستوی کامل انجام داد
ممنون از توضیحات شما

باید یه امتحانی الان بکنم .

تا چند دقیقه قبل هم با این نرم افزار Recover4all Professional 2.30 امتحان کردم . فایل های مرا نشان می دهد در لیست اما در قسمت میزان شانس بازگرداندن می نویسد NONE

بالا