• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكسامو Recovery كردم ولي باز نميشن!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهروز عزيزم . قيمت ريكاوري هارد خيلي بالاست در بعضي از شركت ها حدود 100 تومن هست.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان

منصور جان اگه هنوز دنبال ریکاور کردن فایلهات هستید این دو مورد رو انجام بدید انشالله که مثل بنده راضی بشید.

در تب advance هم قسمت search level گزینه cluster level به صورت دیفالت هست که روی sector level قرار بدید
و همچنین در قسمت format recovery گزینه level of partition validation رو روی high قرار بدید

موفق باشید

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز عزيزم . قيمت ريكاوري هارد خيلي بالاست در بعضي از شركت ها حدود 100 تومن هست.
اميد جان
ممنون از راهنمايي و توجه شما

در اين شركت ها آيا نرم افزار خاصي وجود دارد يا اينكه از روش خاصي بهره مي برند ؟؟؟

چون با يكي از اين شركت ها تماس گرفتم گفت تضميني مي توانم اطلاعات ديليت شده را برگردانم . فقط اشكال كار اينجاست كه بايد هارد را به اين شركت بدهم و نمي توانم .

اگر بدانم با چه نرم افزاري اينكار را مي كنند حاضرم خودم بخرم .

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آرمان جان

من اون 2 تغيير رو در گزينه آپشن انجام دادم ولي هنوز وقت نكردم ريكاوري كنم.
شما با اين اوصاف بالاخره تونستي فايل هاي خورده شده توسط ويروس رو برگردوني؟

من كه هرچي فايل برگردوند اونا بينش نبودن. در واقع فايل هايي كه قبلا خودم پاك كرده بودم برگشتن!

اگه خواستي آي دي ياهوي منم ادد كن كه راحت تر باهم در تماس باشيم:

Mansour_Manson

از بقيه دوستان مخصوصا جناب tkavosh تشكر ميكنم كه راهنمايي ميكنن.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام خدمت دوستان عزيز

من نرم افزار recovery my files را طبق راهنمايي دوستان تنظيم كردم و سرچ را آغاز نمودم .

مي خواستم ببينم اين زمان معمولا چقدر طول مي كشد . چون الان بيش از 14 ساعت گذشته و هنوز پروسه ريكاوري تمام نشده .

اين زمان رابطه مستقيم با حجم هارد ديسك ها دارد ؟؟؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
جالب اینه که تمام پروفایل من دیروز در ویندوز خراب شد و دیگر دسترسی به آن نداشتم . می دونید تنبلی باعث میشه من هر چی اطلاعات از ایترنت می گیرم میریزم روی desktop برای همین وقتی خراب شد . درسترسی به اون فایلها نبود و access denied میزد. گفتم از recovery my file استفاده کنم . متاسفانه نه تنها برنگردوند بلکه کلی زمان برد برای سرچ کردن و ...:(

آخرش رفتم از نرم افزار مورد علاقم که هیچوقت هم مرا ناامید نکرده استفاده کردم و همه را چه فیلم چه عکس چه موزیک چه دیتا را به همان صورت برام برگردوند و عالی ...

توصیه من از نرم افزارEasyRecovery Professional است.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
سلام خدمت دوستان عزيز

من نرم افزار recovery my files را طبق راهنمايي دوستان تنظيم كردم و سرچ را آغاز نمودم .

مي خواستم ببينم اين زمان معمولا چقدر طول مي كشد . چون الان بيش از 14 ساعت گذشته و هنوز پروسه ريكاوري تمام نشده .

اين زمان رابطه مستقيم با حجم هارد ديسك ها دارد ؟؟؟

بله در تجربه من ، زمان جستجو به طور حدودی وابسته به حجم بود . ولی زمان 14 ساعت به نظر غیر عادی است
البته تجربه من با برنامه هایی که پیشتر گفتم حدود 30 دقیقه برای حجمی حدود 34 گیگ بود ولی تجربه ای در برنامه ای که شما با ان کار میکنید را نداشتم
هارد شما چند گیگ هست؟
رم سیستم شما چقدر است ؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بله در تجربه من ، زمان جستجو به طور حدودی وابسته به حجم بود . ولی زمان 14 ساعت به نظر غیر عادی است
البته تجربه من با برنامه هایی که پیشتر گفتم حدود 30 دقیقه برای حجمی حدود 34 گیگ بود ولی تجربه ای در برنامه ای که شما با ان کار میکنید را نداشتم
هارد شما چند گیگ هست؟
رم سیستم شما چقدر است ؟
سلام ممنونم از راهنمایی شما

الان یک اسکرین شات گرفتم . تا الان شده 24 ساعت .

هارد من 500 گیگ است و رم دستگاه هم 4 گبگ - سیستم عامل هم ویستا است .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
جالب اینه که تمام پروفایل من دیروز در ویندوز خراب شد و دیگر دسترسی به آن نداشتم . می دونید تنبلی باعث میشه من هر چی اطلاعات از ایترنت می گیرم میریزم روی desktop برای همین وقتی خراب شد . درسترسی به اون فایلها نبود و access denied میزد. گفتم از recovery my file استفاده کنم . متاسفانه نه تنها برنگردوند بلکه کلی زمان برد برای سرچ کردن و ...:(

آخرش رفتم از نرم افزار مورد علاقم که هیچوقت هم مرا ناامید نکرده استفاده کردم و همه را چه فیلم چه عکس چه موزیک چه دیتا را به همان صورت برام برگردوند و عالی ...

توصیه من از نرم افزارEasyRecovery Professional است.
ممنونم فرشاد جان

تنها اشکال این برنامه برای استفاده من این است که ویستا را ساپورت نمی کند

Operating Systems

Windows® 98SE & Windows Me
Windows® 2000, Windows NT® & Windows XP

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من برنامه recover my files را کنسل کردم . چون بیش از 26 ساعت شد و 500.000 فایل را پیدا کرد اما حتی 1 دونه از فایل های دیلیت شده من در آنها نبود .

نرم افزار پیشنهادی فرشاد جان را هم نصب کردم ولی اصلا کمکی نکرد .

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
من برنامه recover my files را کنسل کردم . چون بیش از 26 ساعت شد و 500.000 فایل را پیدا کرد اما حتی 1 دونه از فایل های دیلیت شده من در آنها نبود .

نرم افزار پیشنهادی فرشاد جان را هم نصب کردم ولی اصلا کمکی نکرد .

سلام
دوست عزیز من هم قبلا این مشکل رو داشتم و اشتباهی چند تا از عکسهای دوربینم رو که بر روی دسکتاپ بود پاک کردم.
من از نرم افزار magic recovery professinal استفاده کردم خیلی کارایی خوبی داره هارد من 160 هست حدود یک دقیقه طول کشید .البته نمیدونم الان نسخه چند رلیس شده ولی نسخه 3.2 رو من دارم و استفاده میکنم. باید بری توبخش Deleted Files و در مسیری که فایلت کپی شده بوده اونو پیدا کنی که معمولا به رنگ سبزه
امیدوارم مشکلتون حل بشه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام
دوست عزیز من هم قبلا این مشکل رو داشتم و اشتباهی چند تا از عکسهای دوربینم رو که بر روی دسکتاپ بود پاک کردم.
من از نرم افزار magic recovery professinal استفاده کردم خیلی کارایی خوبی داره هارد من 160 هست حدود یک دقیقه طول کشید .البته نمیدونم الان نسخه چند رلیس شده ولی نسخه 3.2 رو من دارم و استفاده میکنم. باید بری توبخش Deleted Files و در مسیری که فایلت کپی شده بوده اونو پیدا کنی که معمولا به رنگ سبزه
امیدوارم مشکلتون حل بشه
دوست من

ممنون از راهنمایی

آیا این نرم افزار مسیر های hiddden را هم در هارد نشان می دهد ؟؟؟؟

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
دوست من

ممنون از راهنمایی

آیا این نرم افزار مسیر های hiddden را هم در هارد نشان می دهد ؟؟؟؟

من همین الان تست کردم یه عکس رو پنهان کردم بعد پاک کردم بدون مشکل رکاور شد

فایل های ضمیمه

• untitled.GIF
    untitled.GIF
    138 KB · نمایش ها: 25

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من اين نرم افزار را دانلود كردم . اما چون demo ورژن بود زياد كار نكرد و نتوانستم در اينترنت هم شماره سريال و . . . پيدا كنم /

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
نسخه چند رو گرفتی اگر 3.2 باشه من کرک رو دارم نسخه فول میشه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من 62 تومان می‌گیرم و یک روزه بهت می‌دهم اگر فایل‌هایی که می‌خواستی برگشت و راضی بودی پولش رو بده
ممنون از توجه شما

اما بدي كار در اينجا است كه من نمي توانم هاردم را در اختيار بگذارم . حاضر هستم همين مبلغ را بپردازم و خودم اينكار را انجام دهم ( با هر نرم افزار يا شيوه )

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8

فایل های ضمیمه

• Magic Recovery Professinal v3.2.zip
    12 KB · نمایش ها: 19

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام بهروز جان این پچ رو در دایرتوری اصلی اجراکن . شاید این یکی جواب داد.
ممنون فرشاد جان

اما اين فايل را خودم هم از اينترنت گرفته بودم . ميزان حجمي كه اين فايل براي آن ساخته شده است با ميزان حجم فايل من متفاوت است
در شكل هم معلوم است .

بالا