amd>intel
مدیر بازنشسته
بهروز عزيزم . قيمت ريكاوري هارد خيلي بالاست در بعضي از شركت ها حدود 100 تومن هست.
اميد جانبهروز عزيزم . قيمت ريكاوري هارد خيلي بالاست در بعضي از شركت ها حدود 100 تومن هست.
سلام خدمت دوستان عزيز
من نرم افزار recovery my files را طبق راهنمايي دوستان تنظيم كردم و سرچ را آغاز نمودم .
مي خواستم ببينم اين زمان معمولا چقدر طول مي كشد . چون الان بيش از 14 ساعت گذشته و هنوز پروسه ريكاوري تمام نشده .
اين زمان رابطه مستقيم با حجم هارد ديسك ها دارد ؟؟؟
سلام ممنونم از راهنمایی شمابله در تجربه من ، زمان جستجو به طور حدودی وابسته به حجم بود . ولی زمان 14 ساعت به نظر غیر عادی است
البته تجربه من با برنامه هایی که پیشتر گفتم حدود 30 دقیقه برای حجمی حدود 34 گیگ بود ولی تجربه ای در برنامه ای که شما با ان کار میکنید را نداشتم
هارد شما چند گیگ هست؟
رم سیستم شما چقدر است ؟
ممنونم فرشاد جانجالب اینه که تمام پروفایل من دیروز در ویندوز خراب شد و دیگر دسترسی به آن نداشتم . می دونید تنبلی باعث میشه من هر چی اطلاعات از ایترنت می گیرم میریزم روی desktop برای همین وقتی خراب شد . درسترسی به اون فایلها نبود و access denied میزد. گفتم از recovery my file استفاده کنم . متاسفانه نه تنها برنگردوند بلکه کلی زمان برد برای سرچ کردن و ...
آخرش رفتم از نرم افزار مورد علاقم که هیچوقت هم مرا ناامید نکرده استفاده کردم و همه را چه فیلم چه عکس چه موزیک چه دیتا را به همان صورت برام برگردوند و عالی ...
توصیه من از نرم افزارEasyRecovery Professional است.
Operating Systems
Windows® 98SE & Windows Me
Windows® 2000, Windows NT® & Windows XP
من برنامه recover my files را کنسل کردم . چون بیش از 26 ساعت شد و 500.000 فایل را پیدا کرد اما حتی 1 دونه از فایل های دیلیت شده من در آنها نبود .
نرم افزار پیشنهادی فرشاد جان را هم نصب کردم ولی اصلا کمکی نکرد .
دوست منسلام
دوست عزیز من هم قبلا این مشکل رو داشتم و اشتباهی چند تا از عکسهای دوربینم رو که بر روی دسکتاپ بود پاک کردم.
من از نرم افزار magic recovery professinal استفاده کردم خیلی کارایی خوبی داره هارد من 160 هست حدود یک دقیقه طول کشید .البته نمیدونم الان نسخه چند رلیس شده ولی نسخه 3.2 رو من دارم و استفاده میکنم. باید بری توبخش Deleted Files و در مسیری که فایلت کپی شده بوده اونو پیدا کنی که معمولا به رنگ سبزه
امیدوارم مشکلتون حل بشه
دوست من
ممنون از راهنمایی
آیا این نرم افزار مسیر های hiddden را هم در هارد نشان می دهد ؟؟؟؟
معمولا چقدر هزینه دارد اینکار ؟؟
ممنون از توجه شمامن 62 تومان میگیرم و یک روزه بهت میدهم اگر فایلهایی که میخواستی برگشت و راضی بودی پولش رو بده
ممنون از شما
محبت كنيد .
من اين ورژن را دارم