• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علاقه مندان به ماهیگیری

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ماهیگیری توی استخر پارک لذتش از ماهی خریدن توی بازار کمتره !
چرا استخر ! مگه قحطی رودخونه و سد اومده ؟
من هستم تازه میخوام شروع کنم کسانی که بلدن یه قرار بزاریم بریم یاد بدن و چه وسایلی بخریم
منم در حد تئوری اشنایی دارم ! کتاب ماهیگیری اقای صبوری رو بگیر بخون همه چیز رو کامل توضیح داده!
برای وسایل اکثر موارد توی کتاب هست
مثلا برای صید قزل الا خال قرمز گفته شده از چه وزنه ای چه نخی چه قلابی چه طعمه ای و...
استفاده بشه
در ضمن کلوپ ایران فیشر هم هست که تورهایی تفریحی اموزشی رو برگزار میکنه می تونیم ثبت نام کنیم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
چرا دیگه ! تو اون مدتی که از آب بیرون بوده دچار هایپوکسی (کاهش اکسیژن خون) میشه و یه مقدار به سلولهای مغزیش آسیب میرسه. به همین خاطر ضریب هوشیش میاد پایین و خنگ می شه!
جدی میگی لیلی یا شوخی بود ؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اصلآ کجا ماهی هست:blink:
همه جا به علت خشکسالی آبی وجود نداره که ماهیش باشه
زاینده رود خشکیده ماهی کجا بود:(
L00899834670.jpg

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
هر کسی خواست به من پی ام بده
دیگه تاپیک در جهت اسپم جلو میره منم کار ندارم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
ماهیگیری لذت خاصی داره از طرفی می تونی اگر نخواستی ماهی رو گرفتی بندازی تو اب
و جان دوباره بهش بدی و این باعث میشه روحیه گذشت رو توی خودت تقویت کنی
کسی در مورد خرید وسایل تجربه ای داره ؟
طعمه مصنوعی بهتره یا طبیعی ؟
برای رودخونه و سد

هر ماهی با توجه به خصوصیات به یه نوع طعمه علاقه داره.

مثلا قزل آلا روحیه تهاجمی داره به هرچیزی که با سرعت تو آب حرکت کنه علاقه نشون می ده. برای همین از طعمه های مصنوعی استفاده می شه که تو آب خیلی جالب تکون می خورن. طعمه باید تو آب انداخته بشه و نخ رو جمع کنید که این جمع کردن نخ باعث حرکت طعمه می شه و پرتاب طعمه و جمع کردنش رو همینطوری باید ادامه بدید تا ماهی بگیرید :lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

مثلا قزل آلا روحیه تهاجمی داره به هرچیزی که با سرعت تو آب حرکت کنه علاقه نشون می ده. برای همین از طعمه های مصنوعی استفاده می شه که تو آب خیلی جالب تکون می خورن. طعمه باید تو آب انداخته بشه و نخ رو جمع کنید که این جمع کردن نخ باعث حرکت طعمه می شه و پرتاب طعمه و جمع کردنش رو همینطوری باید ادامه بدید تا ماهی بگیرید :lol:

بهترین مکان برای ماهیگیری بدون شک کیشه ... همه مدل ماهی با انواع خصوصیات اخلاقی داره

اما تهرانو تست نکردم تا حالا ... شما میری معمولا چند تا ماهی میگیری ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

ممنون سحر حانم !
اینطور که من فهمیدم لانسه خال قرمز توی طمعه های مصنوعی برای قزل بهترین جواب رو داره

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
ممنون سحر حانم !
اینطور که من فهمیدم لانسه خال قرمز توی طمعه های مصنوعی برای قزل بهترین جواب رو داره

من با یه مقدار کم خمیر نون و نخ ماهیگیری با یه قوطی که نخ رو دورش بپیچم ، با یه قلاب ساده که سر نخ بسته بودم اولین ماهیم رو که یه قزل آلای رنگین کمان بود گرفتم ...
اتفاقا از تمام ماهی هایی که با لنسر و تجهیزات حرفه ای گرفتم لذت بخش تر بود ...

مخالف این نیستم که تجهیزات داشته باشید ولی همیشه اینکه همه چیز رو تئوری یاد بگیرید و به صورت ماشینی توی محل مورد نظر پیاده کنید و ماهی بگیرید ، باعث میشه از لذت ماهی نگرفتن ، یا ماهی گرفتن با کمترین تجهیزات و البته تجربه هایی که در این راه به دست میارید بی بهره بمونید ....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من با یه مقدار کم خمیر نون و نخ ماهیگیری با یه قوطی که نخ رو دورش بپیچم ، با یه قلاب ساده که سر نخ بسته بودم اولین ماهیم رو که یه قزل آلای رنگین کمان بود گرفتم ...

مخالف این نیستم که تجهیزات داشته باشید ولی همیشه اینکه همه چیز رو تئوری یاد بگیرید و به صورت ماشینی توی محل مورد نظر پیاده کنید و ماهی بگیرید ، باعث میشه از لذت ماهی نگرفتن ، یا ماهی گرفتن با کمترین تجهیزات و البته تجربه هایی که در این راه به دست میارید بی بهره بمونید ....
جالبه ! یه عکس ازش بزار ببینم چطوری شده بوده
خب منم موافق تجهیزات گرون نیستم اما خب با تجهیزات کار حرفه ای تر و بهتر انجام میشه

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
جالبه ! یه عکس ازش بزار ببینم چطوری شده بوده
خب منم موافق تجهیزات گرون نیستم اما خب با تجهیزات کار حرفه ای تر و بهتر انجام میشه

علی جان من مخالف تجهیزات گرون نیستم .. اتفاقا تا جایی که میتونی بهترین ها رو تهیه کن ...

حرف من اینه که همه چی رو با کتاب یاد بگیری نصف لذت ماهیگیری رو از دست میدی ...

بذار چند بار هم بدون طعمه بمونی دنبال سوسک و ملخ و جیرجیرک بگردی ... باید سختی بکشی تا لذت ببری ... بذار بعضی چیزها رو خودت توی عمل یاد بگیری

اون اول اگر چند ساعت بشینی و یه ماهی هم گیرت نیاد ، باعث میشه دفعه بعد از ماهی ای که میگیری لذت ببری !
اگر بخوای همون اول که قلاب رو میندازی یه ربع بعد یه ماهی 5 کیلویی بگیری دیگه هیچوقت ماهیگیری اون لذتی که باید داشته باشه رو برات نداره ! همون اول تا آخرش رفتی !

اون جریان هم برای 13 14 سالگیه منه ! دوربینی به کار نبود که بخوام عکس بگیرم :D... با چند نفر از همکار های پدرم رفته بودیم دریاچه گهر ( خیلی جای زیباییه حتما یه بار برو ولی حدود 20 کیلومتر پیاده روی توی کوه داره .. نمیدونم الان جاده داره یا نه ... اگر براش جاده بکشن همه قشنگیش رو از دست میده ) اونجا از همکار پدرم یه مقدار نخ و یه قلاب گرفتم نخ رو بستم دور یه قوطی و یه تیکه خمیر نون گذاشتم سر قلاب ...

بعد از سه چهار ساعت کنار آب نشستن اولین ماهیم رو گرفتم ! بزرگ نبود ولی انقدر لذت بخش بود که هیچوقت یادم نمیره ...

پ ن : اگر خواستی بری گهر جوری برنامه ریزی کن یه شب کاملا مهتابی اونجا باشی ... شب های مهتابی ، دریاچه مثل قاب عکس میشه ! ترسناک و زیبا ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
علی جان من مخالف تجهیزات گرون نیستم .. اتفاقا تا جایی که میتونی بهترین ها رو تهیه کن ...

حرف من اینه که همه چی رو با کتاب یاد بگیری نصف لذت ماهیگیری رو از دست میدی ...

بذار چند بار هم بدون طعمه بمونی دنبال سوسک و ملخ و جیرجیرک بگردی ... باید سختی بکشی تا لذت ببری ... بذار بعضی چیزها رو خودت توی عمل یاد بگیری

اون اول اگر چند ساعت بشینی و یه ماهی هم گیرت نیاد ، باعث میشه دفعه بعد از ماهی ای که میگیری لذت ببری !
اگر بخوای همون اول که قلاب رو میندازی یه ربع بعد یه ماهی 5 کیلویی بگیری دیگه هیچوقت ماهیگیری اون لذتی که باید داشته باشه رو برات نداره ! همون اول تا آخرش رفتی !

اون جریان هم برای 13 14 سالگیه منه ! دوربینی به کار نبود که بخوام عکس بگیرم :D... با چند نفر از همکار های پدرم رفته بودیم دریاچه گهر ( خیلی جای زیباییه حتما یه بار برو ولی حدود 20 کیلومتر پیاده روی توی کوه داره .. نمیدونم الان جاده داره یا نه ... اگر براش جاده بکشن همه قشنگیش رو از دست میده ) اونجا از همکار پدرم یه مقدار نخ و یه قلاب گرفتم نخ رو بستم دور یه قوطی و یه تیکه خمیر نون گذاشتم سر قلاب ...

بعد از سه چهار ساعت کنار آب نشستن اولین ماهیم رو گرفتم ! بزرگ نبود ولی انقدر لذت بخش بود که هیچوقت یادم نمیره ...

پ ن : اگر خواستی بری گهر جوری برنامه ریزی کن یه شب کاملا مهتابی اونجا باشی ... شب های مهتابی ، دریاچه مثل قاب عکس میشه ! ترسناک و زیبا ...
موافقم سعید جان که تمام هیجان ماهیگیری به لذتش هست مهم اینکه تلاشت نتیجه بده اگر نه خود ماهی که بهانه است
دور وبرمون زیاده پر از ماهی هست در مورد تجهیزات من بیشتر حرفم رو تجهیزات مناسب بود ! یعنی توی تئوری گفته میشه
این لوازم و این کارها ضروری هست خب مسلما در نتیجه کار تاثیر گذار هست من فکر میکنم لازمه کار اینه که
به لوازم و امکانات اشنایی کامل داشته باشی ! در مورد قلاب و چوپ و ... این کتابی که معرفی کردم رو اگر تونستی
نگاه کن نکات و تجربیات ماهیگیران حرفه ای توش هست در قالب خاطره ! همین تجربه ها رو گفته !
مثلا گفته طعمه همراهم نبود از اطراف یه چیزی پیدا کردم و جای طعمه استفاده کردم...
این دریاچه دقیقا کجا میشه

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
این دریاچه دقیقا کجا میشه
از ویکیپدیا :
دریاچه گَهَر در میان رشته کوه اشترانکوه در استان لرستان واقع است. این دریاچه در منطقه حفاظت شده اشترانکوه بین بخش زز و ماهرو الیگودرز و بخش مرکزی دورود قرار دارد. این دریاچه که به «نگین اشترانکوه» معروف است یکی از زیباترین دریاچه‌های طبیعی ایران به شمار می‌رود و با ارتفاع ۲۳۶۰ متر از سطح دریا در میان منطقه حفاظت شده اشترانکوه واقع شده‌است.این دریاچه به سبب نداشتن راه ماشین رو تا حد زیادی از خرابی و آلودگی به دست انسان به دور مانده‌است.

http://fa.wikipedia.org/wiki/دریاچه_گهر

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
يه سوال وقتي ماهي رو مي گيرين دوباره مي ندازينش تو اب ناقص نمي شه?!

راستش آماری که نیست ولی احتمال مرگ اون حیوون هست. زخمش بد باشه یا همون زخم می کشتش یا عفونت ناشی از اون یا انگل هایی که روی زخمش می شینند.

ماهی موجود حساسیه ما که یک آکواریوم داریم یکمی شرایط بد بشه یک ماهی مرگش حتمیه.

ولی باز همین ماهی رو تو آب برگردوندن از اصرافش بهتره.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اومدم یه فایل مفید اتچ کنم نشد! :(

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

قزل آلا مگه خمیر نون میخوره؟!

بالا