mokhtar67
Registered User
کسی پایه نیست ؟
من هستم تازه میخوام شروع کنم کسانی که بلدن یه قرار بزاریم بریم یاد بدن و چه وسایلی بخریم
کسی پایه نیست ؟
چرا استخر ! مگه قحطی رودخونه و سد اومده ؟ماهیگیری توی استخر پارک لذتش از ماهی خریدن توی بازار کمتره !
منم در حد تئوری اشنایی دارم ! کتاب ماهیگیری اقای صبوری رو بگیر بخون همه چیز رو کامل توضیح داده!من هستم تازه میخوام شروع کنم کسانی که بلدن یه قرار بزاریم بریم یاد بدن و چه وسایلی بخریم
جدی میگی لیلی یا شوخی بود ؟چرا دیگه ! تو اون مدتی که از آب بیرون بوده دچار هایپوکسی (کاهش اکسیژن خون) میشه و یه مقدار به سلولهای مغزیش آسیب میرسه. به همین خاطر ضریب هوشیش میاد پایین و خنگ می شه!
ماهیگیری لذت خاصی داره از طرفی می تونی اگر نخواستی ماهی رو گرفتی بندازی تو اب
و جان دوباره بهش بدی و این باعث میشه روحیه گذشت رو توی خودت تقویت کنی
کسی در مورد خرید وسایل تجربه ای داره ؟
طعمه مصنوعی بهتره یا طبیعی ؟
برای رودخونه و سد
هر ماهی با توجه به خصوصیات به یه نوع طعمه علاقه داره.
مثلا قزل آلا روحیه تهاجمی داره به هرچیزی که با سرعت تو آب حرکت کنه علاقه نشون می ده. برای همین از طعمه های مصنوعی استفاده می شه که تو آب خیلی جالب تکون می خورن. طعمه باید تو آب انداخته بشه و نخ رو جمع کنید که این جمع کردن نخ باعث حرکت طعمه می شه و پرتاب طعمه و جمع کردنش رو همینطوری باید ادامه بدید تا ماهی بگیرید :lol:
ممنون سحر حانم !هر ماهی با توجه به خصوصیات به یه نوع طعمه علاقه داره.
مثلا قزل آلا روحیه تهاجمی داره به هرچیزی که با سرعت تو آب حرکت کنه علاقه نشون می ده. برای همین از طعمه های مصنوعی استفاده می شه که تو آب خیلی جالب تکون می خورن. طعمه باید تو آب انداخته بشه و نخ رو جمع کنید که این جمع کردن نخ باعث حرکت طعمه می شه و پرتاب طعمه و جمع کردنش رو همینطوری باید ادامه بدید تا ماهی بگیرید :lol:
ممنون سحر حانم !
اینطور که من فهمیدم لانسه خال قرمز توی طمعه های مصنوعی برای قزل بهترین جواب رو داره
جالبه ! یه عکس ازش بزار ببینم چطوری شده بودهمن با یه مقدار کم خمیر نون و نخ ماهیگیری با یه قوطی که نخ رو دورش بپیچم ، با یه قلاب ساده که سر نخ بسته بودم اولین ماهیم رو که یه قزل آلای رنگین کمان بود گرفتم ...
اتفاقا از تمام ماهی هایی که با لنسر و تجهیزات حرفه ای گرفتم لذت بخش تر بود ...
مخالف این نیستم که تجهیزات داشته باشید ولی همیشه اینکه همه چیز رو تئوری یاد بگیرید و به صورت ماشینی توی محل مورد نظر پیاده کنید و ماهی بگیرید ، باعث میشه از لذت ماهی نگرفتن ، یا ماهی گرفتن با کمترین تجهیزات و البته تجربه هایی که در این راه به دست میارید بی بهره بمونید ....
جالبه ! یه عکس ازش بزار ببینم چطوری شده بوده
خب منم موافق تجهیزات گرون نیستم اما خب با تجهیزات کار حرفه ای تر و بهتر انجام میشه
موافقم سعید جان که تمام هیجان ماهیگیری به لذتش هست مهم اینکه تلاشت نتیجه بده اگر نه خود ماهی که بهانه استعلی جان من مخالف تجهیزات گرون نیستم .. اتفاقا تا جایی که میتونی بهترین ها رو تهیه کن ...
حرف من اینه که همه چی رو با کتاب یاد بگیری نصف لذت ماهیگیری رو از دست میدی ...
بذار چند بار هم بدون طعمه بمونی دنبال سوسک و ملخ و جیرجیرک بگردی ... باید سختی بکشی تا لذت ببری ... بذار بعضی چیزها رو خودت توی عمل یاد بگیری
اون اول اگر چند ساعت بشینی و یه ماهی هم گیرت نیاد ، باعث میشه دفعه بعد از ماهی ای که میگیری لذت ببری !
اگر بخوای همون اول که قلاب رو میندازی یه ربع بعد یه ماهی 5 کیلویی بگیری دیگه هیچوقت ماهیگیری اون لذتی که باید داشته باشه رو برات نداره ! همون اول تا آخرش رفتی !
اون جریان هم برای 13 14 سالگیه منه ! دوربینی به کار نبود که بخوام عکس بگیرم ... با چند نفر از همکار های پدرم رفته بودیم دریاچه گهر ( خیلی جای زیباییه حتما یه بار برو ولی حدود 20 کیلومتر پیاده روی توی کوه داره .. نمیدونم الان جاده داره یا نه ... اگر براش جاده بکشن همه قشنگیش رو از دست میده ) اونجا از همکار پدرم یه مقدار نخ و یه قلاب گرفتم نخ رو بستم دور یه قوطی و یه تیکه خمیر نون گذاشتم سر قلاب ...
بعد از سه چهار ساعت کنار آب نشستن اولین ماهیم رو گرفتم ! بزرگ نبود ولی انقدر لذت بخش بود که هیچوقت یادم نمیره ...
پ ن : اگر خواستی بری گهر جوری برنامه ریزی کن یه شب کاملا مهتابی اونجا باشی ... شب های مهتابی ، دریاچه مثل قاب عکس میشه ! ترسناک و زیبا ...
از ویکیپدیا :این دریاچه دقیقا کجا میشه
دریاچه گَهَر در میان رشته کوه اشترانکوه در استان لرستان واقع است. این دریاچه در منطقه حفاظت شده اشترانکوه بین بخش زز و ماهرو الیگودرز و بخش مرکزی دورود قرار دارد. این دریاچه که به «نگین اشترانکوه» معروف است یکی از زیباترین دریاچههای طبیعی ایران به شمار میرود و با ارتفاع ۲۳۶۰ متر از سطح دریا در میان منطقه حفاظت شده اشترانکوه واقع شدهاست.این دریاچه به سبب نداشتن راه ماشین رو تا حد زیادی از خرابی و آلودگی به دست انسان به دور ماندهاست.
يه سوال وقتي ماهي رو مي گيرين دوباره مي ندازينش تو اب ناقص نمي شه?!
یه جا دیگه اپلود کن اومدم یه فایل مفید اتچ کنم نشد!
کسی پایه نیست ؟
تهران هستمعزیزم ساکن کجا هستی؟؟
قزل آلا مگه خمیر نون میخوره؟!من با یه مقدار کم خمیر نون و نخ ماهیگیری با یه قوطی که نخ رو دورش بپیچم ، با یه قلاب ساده که سر نخ بسته بودم اولین ماهیم رو که یه قزل آلای رنگین کمان بود گرفتم ...
اتفاقا از تمام ماهی هایی که با لنسر و تجهیزات حرفه ای گرفتم لذت بخش تر بود ...
مخالف این نیستم که تجهیزات داشته باشید ولی همیشه اینکه همه چیز رو تئوری یاد بگیرید و به صورت ماشینی توی محل مورد نظر پیاده کنید و ماهی بگیرید ، باعث میشه از لذت ماهی نگرفتن ، یا ماهی گرفتن با کمترین تجهیزات و البته تجربه هایی که در این راه به دست میارید بی بهره بمونید ....
قزل آلا مگه خمیر نون میخوره؟!