• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت موفقیت سایت ورزشی varzesh3.com چیست ؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
بطور اتفاقی به سایت ورزشی varzesh3.com رسیدم.تاریخ ثبتشو که دیدم سال 2011 ثبت شده. برام خیلی
جالب بود که توی یه زمان خیلی کمی تونسته مخاطب خیلی زیادی بدست بیاره و در آمد خیلی بالائی هم از تبلیغات داره میگیره. می خواستم از دوستان اطلاعاتی در باره این سایت بگیرم

- این سایت شخصی هست یا دولتی ؟
- از تبلیغات و امکانات تلویزیونی هم استفاده کرده برای معرفی سایتش به مردم ؟
- به نظر شما یه نفر شخصی می تونه مشابه این سایتو بزنه و از صفر شروع کنه یا اینکه عملی نیست و احتیاج به امکانات خاصی داره ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یه مدت توی برنامه لیگ برتری که قبل بازی ها و بعد بازیها و وسط بازی های لیگ نشون میداد روی مانیتور پشت مجری ها بود ! مجری هی میرفت ازش آمار رو در میآورد ک زرت و زرت اسمش رو میگفت !
شما حساب کن بازی فوتبالی که لااقل 3-4 میلیون نفر دارن نگاه می کنن هر بازی ....

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ممنون

عجیبه که تا سال 2011 کسی به فکرش نرسیده بوده که دامین varzesh3.com رو ثبت کنه...

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
دولتی - خودشم وابسته به گروه ورزش و جوان شبکه 3 سیما هستش
تبلیغاتش هم چون مال خود دولته مفتیه ولی شما بخوایین تبلیغات تلویزیونب بدین شبکه های معروف دقیقه ای 30.4 میلیون باید پول بدین که با این وضع دو سه ماهه جزو سایت های برتر جهان میشین دیگه :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اولش با دامنه football3 بالا بود که نمی دونم چی شد عوضش کردن

اول که فوتبال 3 بود ، فقط برای فوتبال بود ، الان که ورزش 3 هست ، مثلا داره تمام ورزش ها رو پوشش میده.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
دولتی - خودشم وابسته به گروه ورزش و جوان شبکه 3 سیما هستش
تبلیغاتش هم چون مال خود دولته مفتیه ولی شما بخوایین تبلیغات تلویزیونب بدین شبکه های معروف دقیقه ای 30.4 میلیون باید پول بدین که با این وضع دو سه ماهه جزو سایت های برتر جهان میشین دیگه :دی

تازه حساب کن که تبلیغات تو شبکه های دولتی هیچ کشوری فروخته نمیشه فقط شبکه های خصوصی آگهی میفروشن برای درامدزایی...... دزد بازاریه واسه خودش هم از مالیات سهم میگیرن هم آگهی میفروشن هم رو قبض برق ملت درصد میگیرن... اینم برنامه هاشونه! البته برای شبکه های خارجیشون خوب کار میکنن

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من فکر میکنم این سایت مال یکی از آقا زاده هائی هست که ارتباط شدیدی با تشکیلات دولتی داره. همون داستان رانت و رانت خواری...

عجیبه که شماره روابط عمومی سایت یه تلفن موبایل هست که فکر کنم از این شارژی ها هست.... قاعدتا یه همچین تشکیلاتی باید شماره تلفن ثابت و دفتر ثابت با آدرس مشخصی داشته باشن...

http://www.varzesh3.com/questionform.do

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
من فکر میکنم این سایت مال یکی از آقا زاده هائی هست که ارتباط شدیدی با تشکیلات دولتی داره. همون داستان رانت و رانت خواری...

عجیبه که شماره روابط عمومی سایت یه تلفن موبایل هست که فکر کنم از این شارژی ها هست.... قاعدتا یه همچین تشکیلاتی باید شماره تلفن ثابت و دفتر ثابت با آدرس مشخصی داشته باشن...

http://www.varzesh3.com/questionform.do
اقا رو امار سایت دولتی خیلی دقت نکن اعتباری بهشون نیست تو صد تا سایت دیگه, ای فریم میذارن که صفحشون لود بشه اخرین نمونش همین سایتی که فقط یه هفته بعد از اعلام راه اندازیش جزو 15 سایت اول ایران شده بود در مورد امام نقی بود ظاهرا!

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اقا رو امار سایت دولتی خیلی دقت نکن اعتباری بهشون نیست تو صد تا سایت دیگه, ای فریم میذارن که صفحشون لود بشه اخرین نمونش همین سایتی که فقط یه هفته بعد از اعلام راه اندازیش جزو 15 سایت اول ایران شده بود در مورد امام نقی بود ظاهرا!

اگه منظورت این هست که آمارش کاذب هست... من با روشهای کاذب بالا بردن آمار سایت آشنا هستم... ولی فکر نکنم آگهی دهنده ها بی دلیل بیان رقم های چند ملیونی برای آگهی هائی بدن که بازدهی نداره... اونهم بطور مکرر .میشه زود تشخیص داد که آمار فلان سایت کاذب هست یا نیست. به همین دلیل فکر نکنم آمارشون کاذب باشه...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آمار ورزش 3 کاملا واقعی است چون تبلیغ تلویزیونی داشته !
نه تبلیغ ساده بلکه به صورت کاربردی در متن برنامه میلیونی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
فقط کافی هست یکبار تو یک شبکه پر مخاطب آدرس سایتت را اعلان کنند ببینید چی میشه.
حالا چه برسه به این سایت که خیلی قشنگ میخ خودشو کوبیده
تا چند وقت اصلا تبلیغات نداشت ولی یهو چی شد.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
اگه منظورت این هست که آمارش کاذب هست... من با روشهای کاذب بالا بردن آمار سایت آشنا هستم... ولی فکر نکنم آگهی دهنده ها بی دلیل بیان رقم های چند ملیونی برای آگهی هائی بدن که بازدهی نداره... اونهم بطور مکرر .میشه زود تشخیص داد که آمار فلان سایت کاذب هست یا نیست. به همین دلیل فکر نکنم آمارشون کاذب باشه...
حالا اینکه سایت ورزشی هست و احتمالا امارشم مشکلی نداره من بیشتر کلیت سایتهای دولتــــی منظورم هست که مطمئن باش بین خودشون شر میکنن که از یه حدی بازدیدها پایین تر نباشه
در مورد آگهی هم اولا یه عده شون دولتی یا شبه دولتی هستن که بیشتر روابط موثره و یه عده هم بازدید رو میببین آگهی میدن دیگه! حالا کلیک ها رو نمی شمارن که بببین چرا بجای 10 هزار کلیک که سایتی با این رتبه نُرمش هست چرا 7 هزار شده!
اون پیکسل 24 صدا و سیما که پشت هم تبلیغ تلویزیونی هم داشت رو یادتون هست که؟!

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
تو شبکه سه صد بار اسمش رو می گفت.

در هر زمینه ای یه سایت دولتی بزنن برن صد بار تو تلویزیون مجانی اسمش رو بگن بقیه ملت که می خوان سایت بزنن در این باره باید چیکار کنن!!

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
تو شبکه سه صد بار اسمش رو می گفت.

در هر زمینه ای یه سایت دولتی بزنن برن صد بار تو تلویزیون مجانی اسمش رو بگن بقیه ملت که می خوان سایت بزنن در این باره باید چیکار کنن!!

به نظر من اگه از صفر شروع کنی و وقت زیادی بزاری و سایتت حد اقل سالی 70% رشد کنه بعد از 15 سال می تونی به 500 هزار آی پی ویزیت روزانه برسی...ولی خوب خیلی حوصله و پشتکار می خواد

حالا اینکه سایت ورزشی هست و احتمالا امارشم مشکلی نداره من بیشتر کلیت سایتهای دولتــــی منظورم هست که مطمئن باش بین خودشون شر میکنن که از یه حدی بازدیدها پایین تر نباشه
در مورد آگهی هم اولا یه عده شون دولتی یا شبه دولتی هستن که بیشتر روابط موثره و یه عده هم بازدید رو میببین آگهی میدن دیگه! حالا کلیک ها رو نمی شمارن که بببین چرا بجای 10 هزار کلیک که سایتی با این رتبه نُرمش هست چرا 7 هزار شده!
اون پیکسل 24 صدا و سیما که پشت هم تبلیغ تلویزیونی هم داشت رو یادتون هست که؟!

موافقم ممکنه یه مقدار از این ترافیک بالا کاذب باشه

من سایت sahneh24 رو یادمه که می خواست تبلیغ پیکسلی بفر وشه... مثلا به تقلید یه خارجی که ظاهرا از این راه میلیونر شده بود... من یادمه تو تمام مدتی که بازیهائ فوتبال کشور های آسیائی پخش میشد تبلیغ این سایت بطور دائم پخش میشد...فکر کنم اگه رقم ریالی تبلیغشو می خواستیم حساب کنیم به ملیارد هم میرسید... اونم فکر کنم مال یکی از آقازاده بود. ولی سایتش نگرفت واسه همین اگه محتوی خوبی نباشه تبلیغ اصلا فایده نداره.

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
درست بودن آمار ورزش 3 رو من که توش شک نمی کنم
درسته دولتیه یا مال خود صدا و سیماست. ولی از همون اول محکم و خوب کار کرد. زمانی که فوتبال 3 رو زدن کدوم سایت ورزشی ای به قدرت و کاملی اون یود. مثلا نتایج رو بصورت آنلاین به این شکل قرار بده. فرم بندی و قالب سایت هم خوب بود.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
درست بودن آمار ورزش 3 رو من که توش شک نمی کنم
درسته دولتیه یا مال خود صدا و سیماست. ولی از همون اول محکم و خوب کار کرد. زمانی که فوتبال 3 رو زدن کدوم سایت ورزشی ای به قدرت و کاملی اون یود. مثلا نتایج رو بصورت آنلاین به این شکل قرار بده. فرم بندی و قالب سایت هم خوب بود.

به منم بودجه اونچنینی بدن یه سایت میزنم از ورزش 3 هم بهتر :دی

بالا