• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت موفقیت سایت ورزشی varzesh3.com چیست ؟

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
به منم بودجه اونچنینی بدن یه سایت میزنم از ورزش 3 هم بهتر :دی

برای طراحی سیستم و .... بودجه آنچنانی نمی خواد.
اصل هزینه ، سیستم پشتیبانی و تولید خبر و .... هست
همین ورزش 3 تو خیلی از قسمت ها نقص داره و الان هم اسمشه که رو همه ورزش ها داره کار می کنه! ولی مثلا مسابقات والیبال یا بسکتبال جهانی ، انتخابی یا ... که می شه تازه نصف مسابقات که می گذره اخبار و نتایج رو شروع به گذاشتن می کنه!

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اگه بهترین امکانات تبلیغی داشته باشی ولی محتوی خوب نداشته باشی سایتت نمیگیره

اگه محتوی خوبی داشته باشی امکان تبلیغ نداشته باشی سایتت میگیره ولی در زمان طولانی

این سایت هم امکان بهترین تبلیغ رو داشته هم محتوی خوبی داره. حالا من نمیدونم از جائی کپی میکنه یا اینکه خودش ترجمه و تولید می کنه...

ساختار و قالب بندی برای مدیریت بهتر آگهی و در آمد زائی تاثیر داره ولی زیاد تو جذب مخاطب تاثیر نداره... مهم محتوی هست

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
یکی از دلایل موفقیتش گذاشتن نیم صفحه اول روزنامه هاست

از نظر گوگل هم خیلی قوی عمل کردن

کلا چون قوی هستن بازدید دائمی گرفتن و می گیرن

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
مال شخص شخیص عاغازاده هاست!
عاقاآزاده ها تجارت های مهمتری دارند.
صاحب این سایت فقط امتیاز ویژه داره ... یه جوری از فرصتی که داشت خوب استفاده کرد.
البته هر کسی هم سایت مشابه بزنه یه جورایی ....

راستی من دامنه خوب دارم کسی خواست سایت در این زمینه بزنه هاست و دامنه اش با ما !

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
عاقاآزاده ها تجارت های مهمتری دارند.
صاحب این سایت فقط امتیاز ویژه داره ... یه جوری از فرصتی که داشت خوب استفاده کرد.
البته هر کسی هم سایت مشابه بزنه یه جورایی ....

راستی من دامنه خوب دارم کسی خواست سایت در این زمینه بزنه هاست و دامنه اش با ما !

فکر نکنم ماهی 100 میلیون کمتر در آمد داشته باشه

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
یعنی مالک سایت شایان شلیله هستش؟

اگه فیلمو رو ببینی
http://forum.persiantools.com/t284919.html#post5338040
اولین نفری که صحبت می کنه تو اون جلسه... که میگه خیر مقدم عرض میکنم خدمت... فامیلش شاملو هست سایت varzesh3 .com مال این هست... و هیچ ارتباطی به شبکه 3 نداره و این سایت اصلا دولتی نیست... ولی مشخصه که این یارو ارتباط شدیدی با دولتی ها داره...

ممکنه آمارش کاذب باشه چون صرف تبلیغ تو تلویزیون دلیل به موفقیت یه سایت نیست...که دلیلشو قبلا گفتم... ولی همینکه براش اینهمه تبلیغ می کنند یعنی مصمم شدن یکی از خودی ها بیاد بازار اینکارو اونهم یه شبه ! بگیره...چون بوی پولو از نت حس کردن...

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
همه اخبارش رو از خبرگزاری هایی مثل فارس و مهر میگیره و بدون منبع تو سایتش میزاره

سایت داره هر لحظه آپدیت میشه این میتونه یکی از دلایل موفقیت باشه

ولی مخالفم که یکی از دوستان گفت "نیم صفحه اول روزنامه ها رو میزاره پس موفقه"

نه اصلا هم اینطور نیست دقت کرده باشی ساعت 9 صبح درج میکنه در صورتیکه خبرگزاری هایی مثل جام نیوز ساعت 7 صبح روزنامه رو میزارن

موفق باشید

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
علت اینکه من این تاپیکو ایجاد کردم برای این نبوده که این سایت رقیب من هست...برای این بوده بررسی بشه چطور میشه یه سایت ظرف چند ماه میشه جزء 10 تا سایت مطرح کشور ولی یه سایت دیگه بعد از 10 سال با اینکه پیشرفت خوبی داشته هنوز زیر 100 نیومده...می خواستم ببینم آمارش کاذب هست یا نیست و اگر نیست چطور شده ناگهانی اومده بالا. چون حتما خودتون می دونید خیلی از سایت هائی که ظاهرا رتبه های خوب دارن ... رتبه های واقعی ندارن اینجوری حق سایت هائی که واقعا حقشون هست گرفته میشه...

به نظر شما ممکنه رتبش کاذب باشه ؟ طرف یه ربات نصب میکنه آلکسا هم که شعور تشخیص این چیزا رو نداره آمار میکشه بالا از یه
design خوب برای ظاهر خوب و مدیریت خوب مطالب و آگهی ها استفاده می کنه... بنر های آگهی دهنده ها رو هم از جاهای دیگه کپی میکنه...
همه چیز علی الظاهر عالی هست...

اگه ترافیک یه سایتی واقعی باشه به روز کردن اطلاعات تاثیر خوبی تو بر گردوندن کاربر و حفظ ترافیکش داره...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اکثر خبر های خارجیش در ترجمه مشکل دارن...و مثلا دقیقا برعکس ترجمه شده...

طرف گفته ما تیم برتر میدان بودیم....اینا ترجمه کردن که تیم رقیب تیم برتر میدان بود....میری متن اصلی رو در میاری می بینی بله درسته!!! اشتباه ترجمه شده...

روی خبر های خارجیش حساب نمیشه کرد...

تنها خوبیش اینه که لحظه ای خبر میذاره....هیچ سایت ورزشی به این سرعت خبر نمیذاره.

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
احتمالا به دلیل تعداد بالای ایرانیان مقیم انگلیس باشه.

جالبه سایت آرسنال 399شده سایت ورزش 3 شده 400. فکر نکنم ربطی به ایرانی های مقیم انگلیس داشته باشه چون نمیشه
قبول کرد طرفدارهای باشگاه آرسنال فقط در حد یه رتبه با علاقه مندان اخبار ورزشی ایران مقیم انگلیس فاصله داشته باشن..

به نظر من دارن از یه روبات انگلیسی برای بالا بردن کاذب رتبه شون استفاده می کنند...

بالا