• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت کم شدن ورودی از گوگل

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام سایت من به شدت دچار افت ورودی از گوگل شده درصورتی که من همه اصول رو رعایت کردم از استاندارهای سایت w3 تا nofollow کردن لینک ها ساختن چندتا سایت مپ تنظیم روبات به صورت پیشرفته ثبت کردن سایت توی bing و ask درصورتی که هم ورودی دارم ازین سایت ها هم داره تو این دو تا سایت ایندکس میشن سئو قوی
مشکل کجاست؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
از کی این اتفاق افتاده؟ از دیروز که نتایج گوگل واسه ما زیر و زبر شده. اصلاً معلوم نیست دارن چی کار می کنن : (

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
اره دادا

منم همینجوری شدم

فک کنم بخاطر اینه که بیشتر پورت ها بستس با آیپی ایرانم که به زور میره تو گوگل تازه اگه بره

رسما ریدن به نت با این بچه بازیاشون

حالا خدا کنه بعد انتخابات درست شده

وگرنه فاتحه

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
الان 3-4 روز هست اینجوری شده باید چیکار کنیم؟

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
حتما بخاطر آپدیت گوگله که سایتون بازدیدش کم شده.

rishsefid

Registered User
لایک‌ها
31
پس برای همه کم شده
من داشتم الان سرچ میکردم میخواستم تایپیک بزنم دیدم اینو
برای منم 2-3 روزه خیلی خیلی کم شده
هیچ مشکلی هم وجود نداره که گوگل اخطار داده باشه
پس به خاطر اینترنت ایرانه:evil2:

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
گوگل مگه اپدیت کرده؟ یا وقتی میخواد اپدیت کنه امار کم میشه؟ من تمام اصولی رو که گوگل باید خوشش بیاد رعایت کردم حتی محتوا از سایت دیگه باشه من تغییر میدم حالا عنوان یا متن رو یه سری تغییرات میدم
سایت هیچ مشکلی نداره
هیچ اروری تو وب مستر ندارم
هیچ اخطاری گوگل بهم نداده
واسه سایتم تائیدیه w3.org رو گرفتم
8-9 تا سایت مپ داره سایتم برای پستا تگ ها ارشیو و ...
هر کاری که موجب این بشه گوگل به سایت روی خوش نشون بده ما کردیم اول ایندکسارو کم کرد هرچند من یه مطلب بزارم 2 دقیقه بعد ایندکسه میشه ولی اماری که به این صورت میگیرم site:site.com هی نوسان داره بعد امار ورودی

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
گوگل مگه اپدیت کرده؟ یا وقتی میخواد اپدیت کنه امار کم میشه؟ من تمام اصولی رو که گوگل باید خوشش بیاد رعایت کردم حتی محتوا از سایت دیگه باشه من تغییر میدم حالا عنوان یا متن رو یه سری تغییرات میدم
سایت هیچ مشکلی نداره
هر کاری که موجب این بشه گوگل به سایت روی خوش نشون بده ما کردیم اول ایندکسارو کم کرد هرچند من یه مطلب بزارم 2 دقیقه بعد ایندکسه میشه ولی اماری که به این صورت میگیرم site:site.com هی نوسان داره بعد امار ورودی

کلمات کلیدی که ازشون ورودی داشتی قبلا بررسی کن ببین تغییر توی جایگاهشون ایجاد شده یا نه البته باید بدونی که قبلا کجا بوده رتبه شما
با توجه با آپدیت اخیر گوگل خیلی از سایتها با مشکل مشابه مواجه شدن بهتره کمی صبر کنیم تا ببینیم کی دریا آروم میشه..

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
کلمات کلیدی که ازشون ورودی داشتی قبلا بررسی کن ببین تغییر توی جایگاهشون ایجاد شده یا نه البته باید بدونی که قبلا کجا بوده رتبه شما
میشه بیشتر توضیح بدید
گوگل کی اپدیت کرده؟ اگه اپدیت کرده باید پیج رنک هم میداده که هنوز هیچی من تو سایتی که پیش بینی میکنه رنک رو حالا درست یا غلطش رو نمیدونم به من اخرین بار امتیاز 2.8 رو داده بود

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
فکر نکنم ربطی به آپدیت شدن رنک داشته باشه،مشکل جای دیگس وگرنه سری های قبل هم اینجوری میشد

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
دقیقا واسه سایت بنده هم 800-900 تا ورودی گوگل روزانه کم شده

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
اقا اینجاکسی نیست به ما بگه گوگل اپدیت جدید کرده؟ تاریخش کی بوده

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
منم سایتم بازدیدش به 9000 الی 10000 رسیده بود ولی چند روز هست که به 6000 رسیده
یعنی از همین اپدیت گوگل بوده؟ خیلی کاهش بازدید داشتم

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان توجه کنید که منظور آپدیت الگوریتم جست و جو هست نه آپدیت پیج رنک. گوگل تازگی ها الگوریتم جست و جو رو آپدیت کرده و ظاهرا بسیاری از سایت ها رو تحت تاثیر قرار داده. حتی سایت های بزرگ را.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
الگوریتم گوگل که به تازگی آپدیت شده و طبق معمول تا یه 3 - 4 ماهی اثر خودش رو روی سایت ها نشون میده . اما از اونجاییکه اکثرا افت بازدید داشتن من فکر میکنم بخاطر سرعت کم گوگل تو ایرانه . بدون چیز شکن برای من 10 دقیقه طول میکشه تا یه سرچ گوگل باز میشه . مسلما برای خیلی اینجوریه که بازدید همه افت کرده .

azada

Registered User
لایک‌ها
279
الگوریتم گوگل که به تازگی آپدیت شده و طبق معمول تا یه 3 - 4 ماهی اثر خودش رو روی سایت ها نشون میده . اما از اونجاییکه اکثرا افت بازدید داشتن من فکر میکنم بخاطر سرعت کم گوگل تو ایرانه . بدون چیز شکن برای من 10 دقیقه طول میکشه تا یه سرچ گوگل باز میشه . مسلما برای خیلی اینجوریه که بازدید همه افت کرده .

آره
سرچ گوگل خیلی دیر باز میشه

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
سایت هیچ مشکلی نداره

سلام دوست عزیز .

خیلی وقتا فکر می کنید کار درست رو انجام دادید در حالی که نه مثلا همین چند تا ایندکس مختلف توی سایت مپ برای تگ ها و آرشیو ها خودش باعث "داپلیکیت پست" میشه و به شدت تاثیر بد میذاره توی گوگل .

به هر حال خود گوگل هم گفته مطالب سایتتون رو برای بازدید کننده ها مناسب کنید و نه برای موتور های جستجو .

گوگل با هر بار آپدیتش سایت های کپی پیستی رو از دور خارج میکنه و مطمئن باشید توی آپدیت های بعدی اثری از کپی پیست نمیمونه توی نتایج گوگل .

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اقا اینجاکسی نیست به ما بگه گوگل اپدیت جدید کرده؟ تاریخش کی بوده

طبق اعلام matt cutts مدیر بخش مبارزه با اسپم گوگل در تاریخ 22 می که میشه 18 روز پیش آپدیت جدید گوگل به اسم پنگوئن 2 فعال شده...
ولی پیج رنک ها هنوز آپدیت نشده

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
خیلی وقتا فکر می کنید کار درست رو انجام دادید در حالی که نه مثلا همین چند تا ایندکس مختلف توی سایت مپ برای تگ ها و آرشیو ها خودش باعث "داپلیکیت پست" میشه و به شدت تاثیر بد میذاره توی گوگل .
من طبق مقاله هایی که خوندم و راحتی کار گوگل اومدم تفکیک کردم تا راحتر و با نظم بهتری crawl بشه
این اولی باری هست اینو میشنوم که میگید تاثیر نداره
اقا ربات سایت منو چک میکنید ببینید چطوریاس خوبه یا نه
http://www.parsisite.ir/robots.txt

بالا