hamid_shahrsaz
Registered User
- نوشتهها
- 2,287
- لایکها
- 370
دوستان بازدید من از 80 تا شده 0 واسه دیروز امروزم 2 تا همش.
برای همه اینطوری شده؟
مشکل از کجاست؟
برای همه اینطوری شده؟
مشکل از کجاست؟
واسه منم کم شدهدوستان بازدید من از 80 تا شده 0 واسه دیروز امروزم 2 تا همش.
برای همه اینطوری شده؟
مشکل از کجاست؟
برای چی جند روزی تو گوگل وب مستر این مثلث زرد رو سروره هیچ اروری هم که نداره کسی میدونخ علتش چیه و چیکار باید کرد که خوب شه؟
مشکل احتمالا از هاستتونه، قطع نشده هی این چند روز؟روی مثلث زرد کلیک کنید , درباره خطای پیش آمده , توضیح خواهید دید
دوست من شما که هاستت قطعهامروز نسبت به دیروز بهتر شده ایا واسه شمام اینجوری شده؟ خوب که نه ولی بهتر شده ولی هنوز فاصله داره نصبت به قبل
خدا وکیلی ببینید چه افتی داشته
مشاهده پیوست 383569
برای چی جند روزی تو گوگل وب مستر این مثلث زرد رو سروره هیچ اروری هم که نداره کسی میدونخ علتش چیه و چیکار باید کرد که خوب شه؟
مشاهده پیوست 383570
دوست من چه وضعه روبات سایته؟/؟/؟من طبق مقاله هایی که خوندم و راحتی کار گوگل اومدم تفکیک کردم تا راحتر و با نظم بهتری crawl بشه
این اولی باری هست اینو میشنوم که میگید تاثیر نداره
اقا ربات سایت منو چک میکنید ببینید چطوریاس خوبه یا نه
http://www.parsisite.ir/robots.txt
اقا منم فکر کردم خوب شدهه منم الان همینطوریممن ایندکسم سریع شده ولی ورودیم روز به روز داره کم میشه!
لطفا یک راهی چاره ایی چیزی بگین!
منم همین سوال دارم؟اقا منم فکر کردم خوب شدهه منم الان همینطوریم
از کجا بفهمیم الگورتیم پنگوئن روی سایت تاثیر گذاشته؟ ایا نباید توی وب مستر بگه؟
الگوریتم گوگل که به تازگی آپدیت شده و طبق معمول تا یه 3 - 4 ماهی اثر خودش رو روی سایت ها نشون میده . اما از اونجاییکه اکثرا افت بازدید داشتن من فکر میکنم بخاطر سرعت کم گوگل تو ایرانه . بدون چیز شکن برای من 10 دقیقه طول میکشه تا یه سرچ گوگل باز میشه . مسلما برای خیلی اینجوریه که بازدید همه افت کرده .
دوستان بازدید من از 80 تا شده 0 واسه دیروز امروزم 2 تا همش.
برای همه اینطوری شده؟
مشکل از کجاست؟
کم که چه عرض کنم، به کل قطع شده!!
مشکل از آی پی های ایران هست که گوگل رو باز نمی کنند. من الان با قند شکن میرم توی گوگل ، تازه اونم نصفه نیمه