• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علمی کاربردی

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
سلام دوستان

بخش تحصیل و دانشگاه پرنده پر نمیزنه سوالمو اینجا میپرسم

دانشگاه علمی کاربردی چطور هس؟؟
کلاس رفتن اجباریه؟؟

پ.ن : لطفا در مورد کی دیگه درس میخونه و مدرک بدرد شخم رستم هم نمیخوره و علمی کاربردی مدرکش پشمم ارزش نداره توضیح ندین چون خودم میدونم :D

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من دنبال درس خوندن نیستم شرایط خاصه مجبورم :(

داداش من دانشگاه آزاد " امداد و سوانح " میخونه بنظرم جزو رشته های علمی کاربردی هست فقط واسه امتحان میاد اونم یه صفحه آچار میخونه استادا هم بهش نمره میدن کلا معدلش بالاست ...

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
دو هفته ای یکبار باید حضور بزنید .
اینطوریام نی که اصلا نری و امتحان فاینال بدی

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
سلام دوستان

بخش تحصیل و دانشگاه پرنده پر نمیزنه سوالمو اینجا میپرسم

دانشگاه علمی کاربردی چطور هس؟؟
کلاس رفتن اجباریه؟؟

پ.ن : لطفا در مورد کی دیگه درس میخونه و مدرک بدرد شخم رستم هم نمیخوره و علمی کاربردی مدرکش پشمم ارزش نداره توضیح ندین چون خودم میدونم :D
دوست جون اینطور دانشگاه ها هیچکی توش نیست خبری از مدیر گروه نیست،ساعت کلاس عوض بشه متوجه نمیشی،استاداش خودشون فعلا دانشجو هستن سطح علمی و سواد توش پایینه خودت اذیت میشی،هرکی میره علمی کاربردی 6 ترمه میاد بیرون یا 4ترمه افسرده میاد بیرون چون بسی بی قانونه.
اما در جواب سوالت : دانشگاه های درپیت اتفاقا توی اینطور موارد بیشتر سختگیری میکنن یعنی باید بری سر کلاس چون عین مدرسه است:Dشرایطت اقتضا میکنه که بری دانشگاه خب چرا نمیری یه دانشگاه بهتر؟
مقطع ارشد اگر باشی که بیچاره ای ! چون معمولا امتحان پایان ترم از 10نمره است و باید فعالیت کلاسی داشته باشی،ارائه داری و ترجمه مقاله و فلان ! که این موارد تو آزاد و دولتی کمتر هست شما می خوای سر کلاس نری و بتونی خودتب خونی نمره بگیری باید بری آزاد

شما هدفت فقط دولتی و دانشگاه آزاد خوب باشه که حداقل چهارتا آدم توش باشن! شاید یه روزی nukeخورد تو این مملکت و وضعیت کمی بهتر شد تونستی بری سر کار چون من استخدامی پلیس پیزوری فتا رو دیدم اولیت با بچه های دولتی و آزاد هست و تا سال 96اصلا از موسسات و علمی کاربردی و پیام نور قبول نمیکرد،البته الانم پیام نور قبول نمیکنه:Dمنم مثل خودت هستم واقعا مجبورم برم ارشد ولی می خوام باز انصراف بدم بتونم از رشته نرم افزار بیام بیرون چون آدم رو خسته میکنه آخرشم که هیچی ! نرم افزار باید خودت بری سراغش الان یه یچه 16 ساله برنامه نویسی میکنه استاد دانشگاه بلا نسبت گاو اندازه گاو هم نمیفهمه:D

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دوست جون اینطور دانشگاه ها هیچکی توش نیست خبری از مدیر گروه نیست،ساعت کلاس عوض بشه متوجه نمیشی،استاداش خودشون فعلا دانشجو هستن سطح علمی و سواد توش پایینه خودت اذیت میشی،هرکی میره علمی کاربردی 6 ترمه میاد بیرون یا 4ترمه افسرده میاد بیرون چون بسی بی قانونه.
اما در جواب سوالت : دانشگاه های درپیت اتفاقا توی اینطور موارد بیشتر سختگیری میکنن یعنی باید بری سر کلاس چون عین مدرسه است:Dشرایطت اقتضا میکنه که بری دانشگاه خب چرا نمیری یه دانشگاه بهتر؟
مقطع ارشد اگر باشی که بیچاره ای ! چون معمولا امتحان پایان ترم از 10نمره است و باید فعالیت کلاسی داشته باشی،ارائه داری و ترجمه مقاله و فلان ! که این موارد تو آزاد و دولتی کمتر هست شما می خوای سر کلاس نری و بتونی خودتب خونی نمره بگیری باید بری آزاد

شما هدفت فقط دولتی و دانشگاه آزاد خوب باشه که حداقل چهارتا آدم توش باشن! شاید یه روزی nukeخورد تو این مملکت و وضعیت کمی بهتر شد تونستی بری سر کار چون من استخدامی پلیس پیزوری فتا رو دیدم اولیت با بچه های دولتی و آزاد هست و تا سال 96اصلا از موسسات و علمی کاربردی و پیام نور قبول نمیکرد،البته الانم پیام نور قبول نمیکنه:Dمنم مثل خودت هستم واقعا مجبورم برم ارشد ولی می خوام باز انصراف بدم بتونم از رشته نرم افزار بیام بیرون چون آدم رو خسته میکنه آخرشم که هیچی ! نرم افزار باید خودت بری سراغش الان یه یچه 16 ساله برنامه نویسی میکنه استاد دانشگاه بلا نسبت گاو اندازه گاو هم نمیفهمه:D
ممنون بابت توضیحات
من مشکل سربازی دارم یا باید تا ماه اینده دفترچه سربازی پست کنم یا دانشگاه جدید ثبت نام کنم به دلیل یه سری مشکلات شخصی و خانوادگی فعلا نمیتونم برم خدمت
دانشگاه بهتر منظور چیه ؟ الان 3 گزینه بیشتر ندارم 1-آزاد 2- پیام نور 3- علمی کاربردی / آزاد هزینش زیاده نه خودم پولشو دارم نه خانواده ترمی 2 تومن به بالا هست/ پیام نور چون یبار انصراف دادم فک کنم حق برگشت ندارم :D / علمی کاربردی

من حرفی درباره رشته نزدم از کجا فهمیدی میخوام برم نرم افزار؟:eek:

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
ممنون بابت توضیحات
من مشکل سربازی دارم یا باید تا ماه اینده دفترچه سربازی پست کنم یا دانشگاه جدید ثبت نام کنم به دلیل یه سری مشکلات شخصی و خانوادگی فعلا نمیتونم برم خدمت
دانشگاه بهتر منظور چیه ؟ الان 3 گزینه بیشتر ندارم 1-آزاد 2- پیام نور 3- علمی کاربردی / آزاد هزینش زیاده نه خودم پولشو دارم نه خانواده ترمی 2 تومن به بالا هست/ پیام نور چون یبار انصراف دادم فک کنم حق برگشت ندارم :D / علمی کاربردی

من حرفی درباره رشته نزدم از کجا فهمیدی میخوام برم نرم افزار؟:eek:
چون خودم نرم افزارم:Dاگه بتونی بری آزاد که برات بهتره یه دانشگاه درب و داغون آزاد شرف داره به بهترین موسسه تو ایران،از اونجایی که یکبار انصراف دادی و مشکل سربازی داری دیگه نمیتونی انصراف بدی یعنی اگه برای بار دوم انصراف بدی سریع باید بری سربازی مهلت یکساله نداری پس یا برو سربازی و بعدا برو دانشگاه یا برو علمی کاربردی هر طور شده تمومش کن برای مقاطع بالاتر برو دانشگاه بهتر
من خودم می خوام انصراف بدم برم یه رشته دیگه احتمالا ماه دیگه انصراف میدم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دانشگاه های علمی کاربردی بر خلاف اون چیزی که خیلی ها شاید تصور کنند ، دانشگاه های خوبی هستند. ممکنه تعدادی دانشگاه هم توشون پیدا بشه که کیفیت آموزشی چندان بالایی نداشته باشند که این مورد درباره دانشگاه آزاد هم صدق میکنه و به هیچ وجه نمیشه این موضوع رو به همه واحدها تعمیم داد. به شخصه دانشگاه علمی کاربردی دیدم که سطح علمی اساتید و سطح علمی و علاقه و انگیزه دانشجویانش از خیلی از واحدهای دانشگاه آزاد هم بالاتر و بهتر بوده.
البته اینکه عرض کردم مربوط به تهران هست و اطلاعی از کیفیت و شرایط دانشگاههای شهرستان ها ندارم.
در ضمن مدرک دانشگاه علمی کاربردی کاملاً توسط وزارت علوم تایید میشه و آرم و مهر وزارت علوم هم در مدرک شما درج میشه و یک موضوع دیگه اینکه این مدرک قابل ترجمه هم هست. یعنی شما با مدرک علمی کاربردی میتونید از دانشگاه های خارجی پذیرش بگیرید و در مقطع بالاتر در صورت تمایل ادامه تحصیل بدید.
به عنوان کلام آخر ، عنصری که بیشتر از دانشگاه و استاد اهمیت داره ، خود شما هستید. این خود شمایید که باید سطح سواد و دانش خودتون رو بالا ببرید و شیفته یادگیری و پیشرفت باشید. اگر خودتون علاقمند نباشید ، حتی تحصیل در دانشگاه هاروارد آمریکا هم کوچکترین کمکی بهتون نمیکنه.
موفق باشید

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
دوست گرام گول پستهای توجیحی رو نخور و آینده خودت رو به Fعظما نده همه دانشگاه ها مهر وزرات علوم پاش هست :Dهمونطور که گفتم ارگانی بدنبال دانشجوی علمی کاربردی نیست نمونه اش پلیس سایبری که مثال زدم،اینها به نظر معتبر هستن ولی در عالم واقعیت نیازی به فارغ التحصیل شده ی علمی کاربردی موسسه و .......نیست ولی از آزاد و دولتی میگیرن اصلا دولتی و آزاد اگر هم بد باشن بازم شانس بیشتری دارند:Dپذیرش خارج از کشور با مدرک علمی کاربردی مال دوران احمدی نژاد بود الان بجا پذیرش باید چیز دیگه بگیری:D
عنصر مهم دانشگاه و اساتید هستن نه دانشجو! اساتید علمی کاربردی که به خودششون میگن دکتر هنوز ترم یک و دوم دکترا هستن :Dبعضیاشونم که نمیتونن دووم بیارن ریز نشیم تو جزئیاتش:Dجمهوری اسلامی با خلق چنین دانشگاه هایی علم رو در کشور با خاک یکسان کرده
تاریخچه :

این سوالی است که خیلی ها از ما می پرسند... اما اینجا یک بار برای همیشه می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم تا خیال همه کسانی که در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل می کنند راحت شود...

تقریبا از دهه 80 استفاده از دانشگاه های علمی کاربردی در ایران باب شد. فلسفه ایجاد این دانشگاه ها تحصیل شاغلین و تخصیل راحت تر فارغ التحصیلان هنرستان ها و دانشگاه های کارودانش بود. به مرور زمان به دلیل گستردگی رشته ها و آموزشگاه های زیرمجموعه دانشگاه های علمی کاربردی در شهر دانشگاه علمی کاربردی محبوب شاغلین و هنرستانی شد. ورود آسان به این دانشگاه ها و راحت مدرک گرفتن از دیگر عوامل محبوبیت این دانشگاه بودند. اما همواره که فارغ التحصیلان این دانشگاه مدرک می گرفتند و فارغ التحصیل می شدند این شائبه نیز ایجاد می شود که مدارک این دانشگاه ارزش علمی ندارند و یا مدرک دانشگاه های دیگر معتبرتر است!

پاسخ به سوال :

در مورد مدارک دانشگاه های مختلف دو تعریف می توان داشت: اعتبار و کیفیت.

ار لحاظ اعتبار دانشگاه های علمی کاربردی هیچ تفاوتی با دانشگاه های دیگر ندارند. در ایران 5 نوع دانشگاه است. دانشگاه های دولتی، آزاد، غیرانتفاعی، پیام نور و علمی کاربردی (البته سوای دانشگاه های علوم پزشکی). همه این دانشگاه ها مورد تایید وزارت علوم هستند و پای مدرک دانشگاهی شان مهر وزارت علوم می خورد.

پس اصلا و ابدا استرس این را نداشته باشید که فردا روز پس از اینکه از دانشگاه علمی کاربردی فارغ التحصیل شدید مدرکتان بی اعتبار باشد و ارزشی نداشته باشد. زیرا کلیه ارگان ها موظف هستند دانشگاه علمی کاربردی را نیز مثل سایر دانشگاه ها معتبر بدانند و برای استخدام ایرادی به این دانشگاه نگیرند.

اما از لحاظ کیفیت مسلما "همه" دانشگاه های علمی کاربردی نمره قبولی نمی گیرند. در دانشگاه علمی کاربردی نیز مثل سایر دانشگاه ها، دانشگاه خوب و بد وجود دارد. اما خب واقعیت این است که میانگین کیفی دانشگاه علمی کاربردی از دانشگاه های دولتی (و تا حدودی دانشگاه آزاد) پایین تر است. و این مسئله هم دلیل قابل قبولی دارد. نمی شود همزمان یک دانشگاه هم سخت گیری نداشته باشد هم کیفیت بالایی داشته باشد!
کارنامه ضعیف دانشگاه علمی کاربردی، رئیس جمهور را دست به قلم کرد!

پس عملا از از دانشگاه علمی کاربردی انتظار کیفیت بالایی نداشته باشید زیرا کیفیت غیر از اینکه وابسته به دانشگاه باشد وابسته به دانشجویان دانشگاه نیز هست و نمی شود از یک دانشگاه بدون آزمون انتظار کیفیت زیادی داشت.

خب پس بحث را اینگونه جمع بندی کنیم که دانشگاه علمی کابردی از لحاظ اعتبار دانشگاه کاملا معتبری است ولی به دلیل تنوع و گستردگی بیش از حد دانشگاه ها و بدون آزمون بودن، نمی توانید کیفیت بسیار بالایی را از آن انتظار داشته باشید.

در مقاله های بعدی آن دسته از دانشگاه های علمی کاربردی که در رشته های خاص اساتید بسیار خوبی دارند را به شما معرفی می کنیم تا اگر به هر دلیلی به ناچار فقط می توانید در دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنید و از طرف دیگر نمی خواهید که کیفیت فدا شود این دسته دانشگاه های با کیفیت را در اولویت قرار دهید.

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
عجیبه که یکی دنبال درس خوندنه

من دنبال درس خوندن نیستم شرایط خاصه مجبورم :(

داداش من دانشگاه آزاد " امداد و سوانح " میخونه بنظرم جزو رشته های علمی کاربردی هست فقط واسه امتحان میاد اونم یه صفحه آچار میخونه استادا هم بهش نمره میدن کلا معدلش بالاست ...

دو هفته ای یکبار باید حضور بزنید .
اینطوریام نی که اصلا نری و امتحان فاینال بدی

لاتاری بنویس
یونیورسیتی های آنجا بسیار خفن است مثل عمو خفن @khafan11

دانشگاه های علمی کاربردی بر خلاف اون چیزی که خیلی ها شاید تصور کنند ، دانشگاه های خوبی هستند. ممکنه تعدادی دانشگاه هم توشون پیدا بشه که کیفیت آموزشی چندان بالایی نداشته باشند که این مورد درباره دانشگاه آزاد هم صدق میکنه و به هیچ وجه نمیشه این موضوع رو به همه واحدها تعمیم داد. به شخصه دانشگاه علمی کاربردی دیدم که سطح علمی اساتید و سطح علمی و علاقه و انگیزه دانشجویانش از خیلی از واحدهای دانشگاه آزاد هم بالاتر و بهتر بوده.
البته اینکه عرض کردم مربوط به تهران هست و اطلاعی از کیفیت و شرایط دانشگاههای شهرستان ها ندارم.
در ضمن مدرک دانشگاه علمی کاربردی کاملاً توسط وزارت علوم تایید میشه و آرم و مهر وزارت علوم هم در مدرک شما درج میشه و یک موضوع دیگه اینکه این مدرک قابل ترجمه هم هست. یعنی شما با مدرک علمی کاربردی میتونید از دانشگاه های خارجی پذیرش بگیرید و در مقطع بالاتر در صورت تمایل ادامه تحصیل بدید.
به عنوان کلام آخر ، عنصری که بیشتر از دانشگاه و استاد اهمیت داره ، خود شما هستید. این خود شمایید که باید سطح سواد و دانش خودتون رو بالا ببرید و شیفته یادگیری و پیشرفت باشید. اگر خودتون علاقمند نباشید ، حتی تحصیل در دانشگاه هاروارد آمریکا هم کوچکترین کمکی بهتون نمیکنه.
موفق باشید
@amir7310
@zgg123
@DrAlexa
@Haideranoos
@خاله میترا

دوستان در بین این رشته ها کدوم بهتره بنظرتون؟؟ تاپیک امشب حذفه و فردا قراره برم ثبت نام سریعتر نظرتون بگید:D

• کاردانی فنی برق – برق صنعتی
  • کاردانی فنی مکانیک – تعمیرات ماشین آلات صنعتی
  • کاردانی فنی مکانیک خودرو
  • کاردانی حرفه ای حقوق – شورای حل اختلاف
  • کاردانی حرفه ای مدیریت – امور دفتری
  • کاردانی فنی صنایع شیمیایی – پالایش گاز
  • کاردانی فنی فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه های گسترده
  • کاردانی فنی نفت – عملیات تولید و فراورش
  • کاردانی حرفه ای امور بیمه
  • کاردانی حرفه ای حسابداری – حسابداری مالی
  • کاردانی حرفه ای حقوق – دستیاری قضایی
  • کاردانی حرفه ای روابط عمومی
  • مهندسی فناوری جوش
  • کارشناسی حرفه ای ایمنی، سلامت و محیط زیست صنایع (HSE)
  • کارشناسی حرفه ای تربیت بدنی- مربیگری آمادگی جسمانی
  • کارشناسی حرفه ای تربیت مربی پیش دبستانی
  • کارشناسی حرفه ای حسابداری – حسابداری دولتی
  • کارشناسی حرفه ای حقوق – ارشاد در امور کیفری
  • کارشناسی حرفه ای حقوق – حقوق ثبتی
  • مهندسی فناوری اطلاعات – فناوری اطلاعات
  • مهندسی فناوری الکترونیک صنعتی
  • مهندسی فناوری صنایع شیمیایی
  • مهندسی فناوری عمران – نقشه برداری
  • مهندسی فناوری محیط زیست – کنترل آلاینده ها
  • کارشناسی حرفه ای حسابداری – حسابداری مالی
  • کارشناسی حرفه ای حقوق – ارشاد در امور مدنی
  • کارشناسی حرفه ای روابط عمومی – امور رسانه
  • مهندسی فناوری معماری – طراحی و نوسازی بافت های فرسوده
  • مهندسی فناوری مکانیک خودرو

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
@amir7310
@zgg123
@DrAlexa
@Haideranoos
@خاله میترا

دوستان در بین این رشته ها کدوم بهتره بنظرتون؟؟ تاپیک امشب حذفه و فردا قراره برم ثبت نام سریعتر نظرتون بگید:D

• مهندسی فناوری جوش

این اسمش قشنگه :

کارشناسی حرفه ای ایمنی، سلامت و محیط زیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بازار کار رشته های مکانیک و برق و عمران و آی تی خیلی افتضاحه
حسابداری عملا به فنا رفته از بس همه رفتن حسابداری !
رشته حقوق اگر بتونید ادامه بدید و پروانه وکالت بگیرید ، ارزش وقت گذاشتن و درس خوندن رو داره البته باید اعصاب فولادی داشته باشید تا تو محیط دادگستری دوام بیارید !

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
این اسمش قشنگه :

کارشناسی حرفه ای ایمنی، سلامت و محیط زیست
اتفاقا جدیدا شنیدم این رشته خیلی رفته تو بورس و معروف شده شغلشم نظارت رو منابع غذایی و این چیزا هست و از فروشگاه مواد غذایی تا پتروشیمی و آتش نشانی میخوان:general609:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
@amir7310
@zgg123
@DrAlexa
@Haideranoos
@خاله میترا

• مهندسی فناوری جوش
مرد حسابی سوال داره؟

مربی پیش دبستانی:general703:

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
اتفاقا جدیدا شنیدم این رشته خیلی رفته تو بورس و معروف شده شغلشم نظارت رو منابع غذایی و این چیزا هست و از فروشگاه مواد غذایی تا پتروشیمی و آتش نشانی میخوان:general609:
معلم قرآن،هم حال هم تماشا،همین این دنیا رو داری هم اون دنیا

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
@amir7310
@zgg123
@DrAlexa
@Haideranoos
@خاله میترا

• مهندسی فناوری جوش
رشته های برق و مکانیک تقریبا همه جا متقاضی داره و جذب میشن اما به شرطی که شما از لحاظ فنی در سطح مطلوب باشی..دوره های مربوط به این رشته رو گذرونده باشید (تو دانشگاه های دولتی و ازاد چیزی به نام این دوره ها وجود نداره و شما جدا باید بری سمتش که عملا از لحاظ زمان در تنگنا قرار میگیرید چون این دو رشته بسیار طاقت فرساست واحداش..خودم قبلا برق میخوندم...اما نمیدونم اموزش تو کاردانی شاید فرق داشته باشه)من این دوتا رو اصلا توصیه نمیکنم
رشته ی حسابداری هم در صورت گذروندن دوره ها و یادگیری نرم افزار میتونه از لحاظ شغلی خوب باشه چون تو بیشتر فروشگاه ها بیمه تولید و پخش کالاها و...خواهان حسابدار هستند
رشته ی عمران هم نظر خوبی نسبت بهش ندارم:general505:
درباره یرشته ی حقوق هم اینو بگم از سد کتاب های قطور بگذری و رشته ی اسونی نیست اصلا..درباره ی اینده شغلی هم اگه بخوایم با ارفاق نگاه بکنیم میشه در دفاتر حقوقی و...دنبال کار گشت(ما خودمون درگیر همین کارهای حقوقی و وکالتی بودیم جالب اینکه تو همه این دفتر ها بشتر کارکنانش زن بودند و بیشترشون هم موقع انجام وظیفه شون لنگ میزدن و از بالا دستیشون هی سوال میپرسیدند ..البته این بحث فاکتورهای زیادی رو میطلبه )
درباره ی مدیریت هم اینده شغلیش بیشتر نقش مشاوره ای و تصمیم گیری و نظارتی تو شرکت ها داره که اگه بتونید واردش بشید خیلی خوبه:Dبیشتر واحدهاش هم در دانشگاه تو محور پروژه-ارائه میچرخه
البته وارد شدن به به شغل مرتبط با مدرک تحصیلی الان بشتر یه هدف ایده ال به نظر میاد که فاکتورهایی مث سطح فنی بالا ..دوره های تخصصی و معدل بالا و... توش خیلی مهمن
یه سری مطلب هم میخواستم بگم یادم نمیاد:oops::general505:
درباره ی بقیه ی رشته ها هم اطلاعی ندارم

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
برو رشته هایی هایی که توش سس مایونز باشه :general606:

------------
جدا از شوخی
من آزاد و دولتی خوندم. علمی کاربردی نبودم.

اگه کاردانی بخونی میتونی یکسال مابین کاردانی و کارشناسی رو بپیچونی و دیر تر بری کارشناسی
هر رشته ای که با روحیاتت سازگار تر هست و هزینه اضافی نداره و دردسر نداره برو. و راحت تر میتونی پاس کنی
یه چیز دیگه ای هم که هست. این رشته ها همش رشته های مرتبط با رشته اصلی میشن.
به عنوان مثال:
در کارشناسی پیوسته فقط مهندسی عمران - عمران داریم و رشته مهندسی فناوری عمران – نقشه برداری که توی این لیست هست یک رشته مرتبط با رشته اصلی عمران هست. سر پروانه مهندسی و ... ممکنه یکم اذیتت کنن.

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777

• انتخابام محدود شد بین این 3تا بگید :general609:
    • مرد حسابی سوال داره؟

مربی پیش دبستانی:general703:

معلم قرآن،هم حال هم تماشا،همین این دنیا رو داری هم اون دنیا

رشته های برق و مکانیک تقریبا همه جا متقاضی داره و جذب میشن اما به شرطی که شما از لحاظ فنی در سطح مطلوب باشی..دوره های مربوط به این رشته رو گذرونده باشید (تو دانشگاه های دولتی و ازاد چیزی به نام این دوره ها وجود نداره و شما جدا باید بری سمتش که عملا از لحاظ زمان در تنگنا قرار میگیرید چون این دو رشته بسیار طاقت فرساست واحداش..خودم قبلا برق میخوندم...اما نمیدونم اموزش تو کاردانی شاید فرق داشته باشه)من این دوتا رو اصلا توصیه نمیکنم
      رشته ی حسابداری هم در صورت گذروندن دوره ها و یادگیری نرم افزار میتونه از لحاظ شغلی خوب باشه چون تو بیشتر فروشگاه ها بیمه تولید و پخش کالاها و...خواهان حسابدار هستند
      رشته ی عمران هم نظر خوبی نسبت بهش ندارم:general505:
      درباره یرشته ی حقوق هم اینو بگم از سد کتاب های قطور بگذری و رشته ی اسونی نیست اصلا..درباره ی اینده شغلی هم اگه بخوایم با ارفاق نگاه بکنیم میشه در دفاتر حقوقی و...دنبال کار گشت(ما خودمون درگیر همین کارهای حقوقی و وکالتی بودیم جالب اینکه تو همه این دفتر ها بشتر کارکنانش زن بودند و بیشترشون هم موقع انجام وظیفه شون لنگ میزدن و از بالا دستیشون هی سوال میپرسیدند ..البته این بحث فاکتورهای زیادی رو میطلبه )
      درباره ی مدیریت هم اینده شغلیش بیشتر نقش مشاوره ای و تصمیم گیری و نظارتی تو شرکت ها داره که اگه بتونید واردش بشید خیلی خوبه:Dبیشتر واحدهاش هم در دانشگاه تو محور پروژه-ارائه میچرخه
      البته وارد شدن به به شغل مرتبط با مدرک تحصیلی الان بشتر یه هدف ایده ال به نظر میاد که فاکتورهایی مث سطح فنی بالا ..دوره های تخصصی و معدل بالا و... توش خیلی مهمن
      یه سری مطلب هم میخواستم بگم یادم نمیاد:oops::general505:
      درباره ی بقیه ی رشته ها هم اطلاعی ندارم

برو رشته هایی هایی که توش سس مایونز باشه :general606:

------------
      جدا از شوخی
      من آزاد و دولتی خوندم. علمی کاربردی نبودم.

اگه کاردانی بخونی میتونی یکسال مابین کاردانی و کارشناسی رو بپیچونی و دیر تر بری کارشناسی
      هر رشته ای که با روحیاتت سازگار تر هست و هزینه اضافی نداره و دردسر نداره برو. و راحت تر میتونی پاس کنی
      یه چیز دیگه ای هم که هست. این رشته ها همش رشته های مرتبط با رشته اصلی میشن.
      به عنوان مثال:
      در کارشناسی پیوسته فقط مهندسی عمران - عمران داریم و رشته مهندسی فناوری عمران – نقشه برداری که توی این لیست هست یک رشته مرتبط با رشته اصلی عمران هست. سر پروانه مهندسی و ... ممکنه یکم اذیتت کنن.

بالا