یکی از دوتا آخری
- انتخابام محدود شد بین این 3تا بگید :general609:
- کارشناسی حرفه ای حقوق – حقوق ثبتی
- مهندسی فناوری اطلاعات – فناوری اطلاعات
- کارشناسی حرفه ای ایمنی، سلامت و محیط زیست صنایع (HSE)
یکی از دوتا آخری
انتخابام محدود شد it که تو رفتی معلومه شخمیه :general304:یکی از دوتا آخری
چقدر زود انتخاب میکنی
یه سرچ ریز میزنم برا استخدام مثلا استخدامی های فناوری اطلاعات نوشته نیازمند مهندس فناوری اطلاعات بعدش ادامش نوشته متخصص در زمینه های php و وردپرس و frontend و لاراول و... خیلی چیزای دیگه باشد خب بز کوهی هم اینا رو بلد باشه شغل گیرش میاد:general304: من میخوام این مدرک پلن B باشه برام که اگه پلن A یعنی چیزایی که الان دارم یاد میگیرم و یاد خواهم گرفت جواب نداد برا شغل ، حداقل پلن B یعنی مدرک یه امیدی برا شغل باشهچقدر زود انتخاب میکنی
خودت به رشته ی خاصی علاقه نداری؟علاقه خیلی شرطه تنها چیزی که ممکنه مواقعی که کم میاری تو واحد پاس کردن (حالا به هر دلیلی)تنها همین انگیزه و علاقه ست که دست کم باعث میشه مدرکتو بگیری و نیمه تموم ول نکنی کار رو
رشته های مهندسی صنایع و مهندسی شیمی(اون صنایع شیمایی رو بالا دقیق نمیدونم چیه) هم گستره ی شغلیش بد نیست (بازم میگم با در نظر گرفتن سطح فنی بالا و پارتی و مارت پایان خدمت و ...منظورمه)
کامپیوترشیر کلفتت تو دهنم توی پخ هم گفتم ایتی نخوندم
یه سرچ ریز میزنم برا استخدام مثلا استخدامی های فناوری اطلاعات نوشته نیازمند مهندس فناوری اطلاعات بعدش ادامش نوشته متخصص در زمینه های php و وردپرس و frontend و لاراول و... خیلی چیزای دیگه باشد خب بز کوهی هم اینا رو بلد باشه شغل گیرش میاد:general304: من میخوام این مدرک پلن B باشه برام که اگه پلن A یعنی چیزایی که الان دارم یاد میگیرم و یاد خواهم گرفت جواب نداد برا شغل ، حداقل پلن B یعنی مدرک یه امیدی برا شغل باشه
کامپیوتر
نرم افزار
it
فناوری اطلاعات
همشون یه :general502:ن
بله سرندی پنتی عزیز رو باید به صورت عملی وارونه به راه ماست هدایت کنیم @Haideranoosبیارش تلگرام تا به صورت عملی راهنماییش کنیم
در این راه میتوانید از کمک های ارزشمند مهندس بزرگ علمی و کاربردی در زمینه علوم تجربی، تولید مثل، رشد و نمو، زیست شناس، جناب دکتر مهندس فیلسوف @abiabiabi استفاده های مفیدی کنید.بله سرندی پنتی عزیز رو باید به صورت عملی وارونه به راه ماست هدایت کنیم @Haideranoos
مگه مسخره بازیه چی قفل شود :general703:ختم تاپیک
تاپیک قفل شود ممنون
ایشون درست میفرمایندمگه مسخره بازیه چی قفل شود :general703:
خیال کردی مدیر ها ملعبه دست توهستند؟
متاسفانه پنتی جان میخوادمطالب مفیدی که دوستان گفتن به زباله دان تاریخ انداخته بشهایشون درست میفرمایند
ما از زمان و وقت زندگیمون زدیم و اینجا پست گذاشتیم
چطور ممکنه بذاریم این تاپیک قفل بشه:general505:
فکر نکنم پینتی جان این کار رو بکنهمتاسفانه پنتی جان میخوادمطالب مفیدی که دوستان گفتن به زباله دان تاریخ انداخته بشه
ما میگیم بکنیمش راهنمایی در صورتی که جای دیگه برای همین کار باید بهشون بده پول ولی ما مفتی@سرندی پیتی
بیا بکنیمت راهنمایی دیگه در مورد علمی و کاربردی
نمیشه که الکی ببندن تاپیکو وقتی اینهمه مفید هست و میشه پست داد
دهن کجی به قوانین فروم؟ بگم عمو محسن بنت کنه
سرندی جان دوست داره بکننش ماست و خیاری راهنمایی. اگه حرف گوش کن باشه میاد تا ما بکنیمش راهنمایی مجانی.:general505:ما میگیم بکنیمش راهنمایی در صورتی که جای دیگه برای همین کار باید بهشون بده پول ولی ما مفتی