احتمالا قسمت سومش رو میگی که من هنوز ندیدمشمثل سیاره میمونها که میمونها از انسان باهوش تر شدن؟
شایدم نسخه کلاسیک رو میگی با بازی چارلتون هستون اونو دیدم
احتمالا قسمت سومش رو میگی که من هنوز ندیدمشمثل سیاره میمونها که میمونها از انسان باهوش تر شدن؟
نهحس میکنم به مقوله ابر انسانها علاقه خاصی داری
باید مرزی بین واقعیت و فانتزی قائل شد
(وان یکاد )سر در خونه نصب کن از شرش خلاص میشی....آنچه که میبینید رویا و خیال پردازی نیست، عین واقعیت
آیا توان جنگدیدن هست؟!
درموردش تحقیق کنید F/A-37 Talon mockup
اسم فیلم چیه دقیقا ؟Prometheus؟نه
تنها ابر انسانی که می شناسم ،قرار عین فیلمهای خارجی از تو چاه فاضلاب خارج بشه ، جامعه رو نجات بده....
برام تلاش انسان جالبه ، داره تبدیل به ماوراء میشه( علاقه اش به فنا ناپذیر شدن)
بدن انسان در حال حاضر قادر به تحمل عمر طولانی نیست
شاید برای همینه سعی میکنه در ربات( سایبرگ شدن) ، خودش جادوانه کنه
دیالوگ ماندگار فیلم بیگانه( با کمی تغییر)...
ربات: دکتر ،چرا بدنبال سازندگان( ماوراء) هستید؟
دکتر: دانستن اینکه چرا ما رو ساختن؟(هدفشون چی بوده)
ربات: چرا شما انسانها ،ما(رباتها) ساختید؟( هدفتون چی بوده)
دکتر: چون تونستیم ،ساختیم(دلیل خاصی نداره)
ربات: اگه جواب سازندگان شما هم همین باشه، دچار چه احساسی می شید ، دکتر؟....
فکر کنم خودش باشهاسم فیلم چیه دقیقا ؟Prometheus؟
فکر کنم خودش باشه
تا حالا چهار دنباله فیلم ( بیگانه) Alien ساخته شده، بعلاوه دو تا قسمت متفرقه در مجموع شش فیلم
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/بیگانه_(فیلم_۱۹۷۹)
شاو متوجه میشود که مهندس اکنون سفینه را بسوی زمین نشانه میرود. او در حال فرار با صدای گریان از خالقان خود میپرسد: «چه گناهی از انسانها سر زده که مستحق خشم شما شدهایم؟»
دیالوگ پایانیدیالوگ ماندگار فیلم بیگانه( با کمی تغییر)...
ربات: دکتر ،چرا بدنبال سازندگان( ماوراء) هستید؟
دکتر: دانستن اینکه چرا ما رو ساختن؟(هدفشون چی بوده)
ربات: چرا شما انسانها ،ما(رباتها) ساختید؟( هدفتون چی بوده)
دکتر: چون تونستیم ،ساختیم(دلیل خاصی نداره)
ربات: اگه جواب سازندگان شما هم همین باشه، دچار چه احساسی می شید ، دکتر؟....
فرض کن باشه@parviz_r
بنده گاها می بینم شما نوشته هایی رو ارسال می کنید که درباره عدم وجود خداوند است. نکته جالب توجه در نوشته هاتون رد وجود خداوند به وسیله علم است. من نمی خوام در مورد وجود یا عدم وجود خدا در اینجا بحث کنم، بلکه هدفم بحث در مورد ارتباط علم و خدا هست.
باور بفرما این علمی که شما بر اون تکیه کردی تاثیر اندکی رو بر اعتقادات ما داره. تنها 11 درصد از افرادی که تا سال 2000 جایزه نوبل گرفتند خداناباور بودند. نکته جالب اینجاست که برندگان نوبل ادبیات به تنهایی 30 درصد از خدانابوران رو تشکیل می دادند. می بینید؟ رشته ای که علمی نیست درصد خداناباورهاش بیشتر از بقیه رشته های علمی است
شما گاها میایی اینجایی پست هایی در مورد فیزیک کوانتوم و اخترفیزیک و انواع شاخه های دیگر این رشته میذاری و سعی می کنی بدین وسیله کسانی که به خدا اعتقاد دارند رو نادان جلوه بدی. من هیچ تخصصی تو فیزیک ندارم و حس می کنم شما هم ندارید. اما شما اگر یک دانشمند فیزیک هسته ای یا اختر فیزیک از یک کشور کمونیستی پیدا کنی می بینی که به خدا اعتقاد نداره ولی اگر یک دانشمند فیزیک هسته ای یا اختر فیزیک از یک کشور اسلامی (مثل ایران) پیدا کنی می بینی که به خدا اعتقاد داره. هر دوی این افراد سال ها فیزیک خواندن، هر دوی این افراد سوادشون از من و شما بیشتره و با مقوله علم تا حد زیادی آشنا هستند، اما این "علم" نیست که باعث میشه ما به خدا اعتقاد پیدا کنیم یا اعتقاد پیدا نکنیم.
جناب مارکسی که اومد نصف جهان رو بی خدا کرد که بویی از علم نبرده بود ولی تمامی دانشمندان کشورهای کمونیستی بی خدا شدند تفکرات بی خدایی توسط افرادی زده شده که اصلا چیزی از علم نمی دونستند (مثل نیچه).
من به شما توصیه می کنم اگر قصدتون به چالش کشیدن وجود خداوند هست از مقوله علم خارج بشید
پ.ن. ما در دوره ای زندگی می کنیم که چه بخواهیم چه نخواهیم داریم به سمت خدا ناباوری پیش میریم. مقصر اصلی هم نیچه است :general405:
کلمه نا آگاه بیشتر میپسندمبدین وسیله کسانی که به خدا اعتقاد دارند رو نادان جلوه بدی.
من به شما توصیه می کنم اگر قصدتون به چالش کشیدن وجود خداوند هست از مقوله علم خارج بشید
پ.ن. ما در دوره ای زندگی می کنیم که چه بخواهیم چه نخواهیم داریم به سمت خدا ناباوری پیش میریم. مقصر اصلی هم نیچه است
پس با غزل حافظ اینکار باید انجام بشه؟
هرچند افرادی که میخوان مخالفت بکنن میگن ما خودمون همه این کشفیات رو فلان جا مکتوب داشتیم از قبل
مقصر نیچه نیست، افرادی هستند که خدا رو قبول داشتند و دارند
**** داعش ابوبکر البغدادی الهاشمیباور بفرما غزل حافظ نسبت به علم توانایی بیشتری برای تغییر عقیده مردم داره
ایمن الظواهری یک چشم پزشک هست که **** فعلی گروه القاعده به شمار میاد جد و آباد این فرد هم همگی پزشک بودند. می بینی؟ به جای اینکه کتب درسی روی عقایدش تاثیر داشته باشه، کتاب های سید قطب الدین روش تاثیر گذاشته :general509:
علم نقش ناچیزی رو در تغییر عقیده مردم ایفا می کنه
فرض کن باشه
داستانهایی که براش میسازن وجود داشته باشه
دقیقا همین داستانها ، وجودش نفی میکنه....
نمونه: علم لایتناهی( آگاهی به همه چیز)
قادر به همه چیز یعنی به خواستش همه چیز اتفاق میفته
از دو نمونه بالا نتیجه میشه میدونه سرنوشت انسان و بشر چیه و خودش رقم زده ( فرد گناه کار تمام بدیاش به خواست خودش و خودش موجود گناهکار خلق کرده....)
دانشمندان که مذهبی هستند ، بعلت آموزش در دوران کودکی و تعلمیات محیط خانواده و مدرسه است
ی عدشون برای اینکه تناقض بود و نبودش ماست مالی کنند
دست به ساخت ( طراح هوشمند زدن) ....
دو هدف داشتن یکی اینکه با اعتقاداتشون کنار بیان ، دیگه گندکاری و اشتباهات این طراح هوشمند رو ماله بکشن( بگن طراح هوشمند است ولی علم لایتنهایی نداشته جاهایی دچار اشتباه و غفلت شده )
نکته1( جدیدا در حوزه علمیه ،افرادی روشنفکر پیدا شدن، داستانهایی مذهبی و علمی دارن با هم مقایسه میکنند ، سعی میکنند برای علوم جدید در کتاب مقدس و احادیث سند بیارن.... )
نکته2
طراح هوشمند باید سازنده داشته باشه( دلیلی برای بوجود آمدنش باشه) ، دوبار داستان از اول...
نکته 3
تا قبل از اینکه علم چیزی کشف کنه و دلیلش پیدا کنه
خیلی راحت میشد همه چیز گردن ماوراء و حکمتش انداخت
مثلا تا چند هزار سال پیش نه ،همین سی چهل سال اخیر
بچه دار شدن و جنسیتش دست ماوراء بود
ولی الان
جنیست، قد، رنگ مو و.رنگ چشم،.... خیلی راحت قبل به دنیا آمدن توسط والدین انتخاب میشه
قبلا تولد منوط به جنس و نر و ماده بود...
اما با کمک علم و دانش
شبیه سازی ( کلون)، والدین سه نفر ( رجم اجاره ای) ، تولید در لوله آزمایشگاهی و رحم مصنوعی
میتوانیم تولد نوزاد داشته باشیم و از قدرت ماوراء خارج شده....
نکته مهم:
هیچوقت نخواستم بودن یا نبودنش نفی کنم ( چون اصلا برام مهم نیست.... )
همین الان در دنیا در قرن بیست و یکم با این همه پیشرفت علم بشری حداقل شش هزار ماوراء مورد پرستش و تقدیس است....
نظر شخصیم:
زیبایی و علم و دانش و خرد انسان برتر از این داستانها و افسانه های ماورایی است....
دلم میخواهد به همه عقاید احترام بگذارم؛ ولی احترام به بعضی از آنها توهین به شعور خودم محسوب میشود. پس در بهترین حالت تحملشان میکنم و هیچ نمیگویم....
https://www.globalresearch.ca/isis-...y-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593**** داعش ابوبکر البغدادی الهاشمی
دکتری فقه و علوم اسلامی و قرآنی داره....
عقیده خالص به ماوراء خدمت میکنه و دستوراتش مو به مو اجرا میکنه....
:general304:من وشما در مقایسه آلبرت اینشتین ناقص عقل محسوب می شیم