• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علي كريمي از بازي‌هاي ملي خداحافظي كرد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
جالبه امروز شبکه خبر داشت مصاحبه دیروز علی دایی رو تو تمرین تیم ملی نشون می داد ..معلوم بود علی دایی داره می سوزه عجیب...

می گفت ما کسایی رو می خواهیم که دلشون برای تیم ملی بسوزه و فدا کاری کنند ما سرباز می خواهیم از این جور حرف ها

سوخته عجیب...بعد هی می گفت علی کریمی تو چند بازی خوب بود چند بازی بد بود....حرفی از سیستم نزد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
علي كريمي با كاري كه كرد محبوبيتش رو 100 برابر كرد و تو دهني بدي به علي دايي و فدراسيون مزخرف فوتبال زد

خيلي خوشحالم كه دهن كجي قشنگي به تيم ملي كرد ... بد جوري خورده تو پوز علي دايي
تایید میشه!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شخصا دوست دارم همه سرمايه هاي ايران در تيم ملي حاضر باشند ولي به كريمي هم حق ميدم به خاطر اينكه با گفتن حقايق تلخ از تيم ملي محروم شد چنين واكنشي از خودش نشون بده .
كريمي فداي وضعيت فعلي فوتبال ما شد كه حرف راست رو بر نمي تابه و به شكلي به دنبال حذف افراد خيرخواه هست تا بهبود اوضاعش.
پ.ن: علي دايي با اين دعوتش نشون داد كه حداقل به موقعيت خودش احترام ميذاره و ميدونه كه اگه گاف بده چه مشكلاتي گريبانگيرش خواهد شد. دايي با هوش ذاتي اش و ديدن دوباره بازيهاي تيم ملي فهميده جاي چنين بازيكناني در تيم ملي خاليه و قصد داره جبران مافات كنه.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
همش باهم تائید میشه ... مخصوصا سلطان علی کریمی :D
...
در ضمن بساط چاپلوسی و .........و ... .. به راه افتاد ... واقعا حالم به هم میخوره از این آدمهای عوضی

پس از خداحافظي هافبك پرسپوليس
كفاشيان: كريمي را به تيم ملي بازمي‌گردانيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: با صحبت و دلجويي، كريمي را بار ديگر به تيم ملي برمي گردانيم.
http://www1.farsnews.com/newstext.php?nn=8707190249

بخونید ببینید چقدر ادمها میتونن پست و حال به هم زن باشن .

Last edited:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
شخصا دوست دارم همه سرمايه هاي ايران در تيم ملي حاضر باشند ولي به كريمي هم حق ميدم به خاطر اينكه با گفتن حقايق تلخ از تيم ملي محروم شد چنين واكنشي از خودش نشون بده .
كريمي فداي وضعيت فعلي فوتبال ما شد كه حرف راست رو بر نمي تابه و به شكلي به دنبال حذف افراد خيرخواه هست تا بهبود اوضاعش.
پ.ن: علي دايي با اين دعوتش نشون داد كه حداقل به موقعيت خودش احترام ميذاره و ميدونه كه اگه گاف بده چه مشكلاتي گريبانگيرش خواهد شد. دايي با هوش ذاتي اش و ديدن دوباره بازيهاي تيم ملي فهميده جاي چنين بازيكناني در تيم ملي خاليه و قصد داره جبران مافات كنه.

حرفاي ساسان كاملا تاييد ميشه:)
دايي هرجور ادمي باشه هدفش كمك به تيم مليه
حالا هي شما فوش بدين! هيچ چيز عوض نميشه بهتره همه فقط به فكر پيروزي تيم ايران باشيم
نه اينكه به خاطر دوست نداشتن يكي كل تيم ملي رو زير سوال ببريم
علي دايي هر كي هست يه زماني افتخار فوتبال ايران بوده الانم هر چي هست مربي تيم مليه و به نظر من بايد حمايتش كنيم
علي كريمي هم اگه برگرده به نفع تيم مليه

Last edited:

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
بابا از الکی خداحافظی کرده وقتی سرمربی عوض بشه اگه دوباره دعوتش کنند با سر میاد با این حرف هایی که کریمی به دایی گفت من به جای دایی بودم وقتی دعوتش کردم نیمکت نشینش میکردم تا حرص بخوره:rolleyes:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بابا از الکی خداحافظی کرده وقتی سرمربی عوض بشه اگه دوباره دعوتش کنند با سر میاد با این حرف هایی که کریمی به دایی گفت من به جای دایی بودم وقتی دعوتش کردم نیمکت نشینش میکردم تا حرص بخوره:rolleyes:

برای همینه که هیچ وقت دائی نمیتونه 1 درصد محبوبیت کریمی رو هم بدست بیاره . چون عین شما فکر میکنه :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

اتفاقا مطمئن باشيد اگر كريمي برگرده فيكس تيم مليه :rolleyes:
تيم ملي كه جاي پوز و پوز زني نيست دوست عزيز

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ظاهرا من اشتباه كرده بودم ، تيم ملي دقيقا جاي پوز و پوززني هست . بخوانيد:

علي دايي:تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم "كريمي" را دعوت نمي‌كنم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم علي كريمي را دعوت نمي‌كنم، همچنين هيچ بازيكني جايگزين او در تيم ملي نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ علي دايي در پايان ديدار تداركاتي تيم ايران مقابل پيكان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: پيكان را براي محك زدن بازيكنان انتخاب كرديم و تلاش كرديم به تمامي بازيكنان فرصت دهيم تا به ميدان بروند. خوشبختانه بازيكنان چند روزي فرصت داشتند تا ريكاوري كنند و معتقدم بازي خوبي انجام داديم، به خصوص بازيكنان جديد و از تمامي نفرات راضي هستم.

دايي درباره عملكرد مهدي مهدوي‌كيا نيز گفت:‌ از تمامي بازيكنان راضي هستم، مهدوكيا نيز جزو بهترين بازيكنان تيم ملي ايران است و مي‌تواند براي تيم ملي موثر باشد.

علي دايي درباره علي كريمي نيز گفت: كريمي اعلام كرده است كه نمي‌خواهد در تيم ملي بازي كند، بنابراين من هم تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم او را دعوت نخواهم كرد. هيچ مشكل خاصي ميان ما وجود ندارد، تنها زماني كه بازيكنان به تيم ملي دعوت مي‌شوند بايد تمامي آن‌ها با جان و دل بيايند. كريمي تصميمش را گرفته است و من نيز كمكش مي‌كنم تا بر روي اين تصميم پافشاري كند، بي‌ترديد او تصميم گرفته است به تيم ملي نيايد به همين دليل تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم او را دعوت نمي‌كنم.

دايي خاطر نشان كرد: دعوت از اين بازيكن به تيم ملي هيچ ارتباطي به فشار رسانه‌ها ندارد و ما تنها به كار فني بازيكنان نگاه مي‌كنيم. كريمي پيش از اين در بازي مقابل كويت كاپيتان تيم ملي بوده است و به اردوي اردبيل نيز دعوت شد كه به دليل مصدوميت تنها دور زمين دويد. پس از آن هم مسائلي كه اطلاع داريد رخ داد و علي كريمي در تيمي بازي نمي‌كرد كه بخواهم او را دعوت كنم.

علي دايي درباره دعوت از بازيكن جديد به جاي علي كريمي نيز گفت: كريمي درخط مياني بازي مي‌كند و ما بازيكناني در اين پست داريم، بنابراين دليلي ندارد كه بازيكني را دعوت كنيم.

وي درباره دعوت از كريم باقري نيز گفت:‌ ما همواره شايسته‌ها را انتخاب مي‌كنيم و كريم باقري نيز شرايط بسيار خوبي دارد اما در حال حاضر مصدوم است و اميدواريم در بازي‌هاي بعدي بتوانيم از او استفاده كنيم.

دايي درباره وضعيت بازيكنان آسيب ديده تيم ملي نيز گفت: متاسفانه هاشميان و تيموريان هر دو آسيب ديدند و نتوانستند در اين مقطع تيم ملي را همراهي كنند.

دايي درباره ايران مقابل كره‌شمالي نيز گفت:‌ ما چهار فيلم بازي اين تيم را آناليز كرديم و شناخت كاملي از كره‌شمالي داريم. بي‌ترديد در اين بازي براي پيروزي به ميدان مي‌رويم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ظاهرا من اشتباه كرده بودم ، تيم ملي دقيقا جاي پوز و پوززني هست . بخوانيد:

علي دايي:تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم "كريمي" را دعوت نمي‌كنم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم علي كريمي را دعوت نمي‌كنم، همچنين هيچ بازيكني جايگزين او در تيم ملي نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ علي دايي در پايان ديدار تداركاتي تيم ايران مقابل پيكان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: پيكان را براي محك زدن بازيكنان انتخاب كرديم و تلاش كرديم به تمامي بازيكنان فرصت دهيم تا به ميدان بروند. خوشبختانه بازيكنان چند روزي فرصت داشتند تا ريكاوري كنند و معتقدم بازي خوبي انجام داديم، به خصوص بازيكنان جديد و از تمامي نفرات راضي هستم.

دايي درباره عملكرد مهدي مهدوي‌كيا نيز گفت:‌ از تمامي بازيكنان راضي هستم، مهدوكيا نيز جزو بهترين بازيكنان تيم ملي ايران است و مي‌تواند براي تيم ملي موثر باشد.

علي دايي درباره علي كريمي نيز گفت: كريمي اعلام كرده است كه نمي‌خواهد در تيم ملي بازي كند، بنابراين من هم تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم او را دعوت نخواهم كرد. هيچ مشكل خاصي ميان ما وجود ندارد، تنها زماني كه بازيكنان به تيم ملي دعوت مي‌شوند بايد تمامي آن‌ها با جان و دل بيايند. كريمي تصميمش را گرفته است و من نيز كمكش مي‌كنم تا بر روي اين تصميم پافشاري كند، بي‌ترديد او تصميم گرفته است به تيم ملي نيايد به همين دليل تا زماني كه سرمربي تيم ملي باشم او را دعوت نمي‌كنم.

دايي خاطر نشان كرد: دعوت از اين بازيكن به تيم ملي هيچ ارتباطي به فشار رسانه‌ها ندارد و ما تنها به كار فني بازيكنان نگاه مي‌كنيم. كريمي پيش از اين در بازي مقابل كويت كاپيتان تيم ملي بوده است و به اردوي اردبيل نيز دعوت شد كه به دليل مصدوميت تنها دور زمين دويد. پس از آن هم مسائلي كه اطلاع داريد رخ داد و علي كريمي در تيمي بازي نمي‌كرد كه بخواهم او را دعوت كنم.

علي دايي درباره دعوت از بازيكن جديد به جاي علي كريمي نيز گفت: كريمي درخط مياني بازي مي‌كند و ما بازيكناني در اين پست داريم، بنابراين دليلي ندارد كه بازيكني را دعوت كنيم.

وي درباره دعوت از كريم باقري نيز گفت:‌ ما همواره شايسته‌ها را انتخاب مي‌كنيم و كريم باقري نيز شرايط بسيار خوبي دارد اما در حال حاضر مصدوم است و اميدواريم در بازي‌هاي بعدي بتوانيم از او استفاده كنيم.

دايي درباره وضعيت بازيكنان آسيب ديده تيم ملي نيز گفت: متاسفانه هاشميان و تيموريان هر دو آسيب ديدند و نتوانستند در اين مقطع تيم ملي را همراهي كنند.

دايي درباره ايران مقابل كره‌شمالي نيز گفت:‌ ما چهار فيلم بازي اين تيم را آناليز كرديم و شناخت كاملي از كره‌شمالي داريم. بي‌ترديد در اين بازي براي پيروزي به ميدان مي‌رويم.
این بابا عجیب داره میسوزه ها..........

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کاملا مخالفم ساسان جان.
اولا به نظر من دایی بیش از اینکه باهوش باشه زرنگه. زرنگ و عوضی یا بقول تو باهوش ولی در بعضی موارد هم بسیار ابله نشون داده. که به نظر من اگه باهوش بود الان محبوبیتش خیلی بیش از این بود.
ثانیا به نظر من علت دعوت کریمی فقط و فقط خارج شدن از زیر فشار رسانه ها و مردم بود که تا قبل از اومدن کریمی به ایران و فقط به خاطر علی کریمی بودنش(تازه اون علی کریمی که از القطر و بعد هم از اون تیم 12-13 لیگ قطر السیلیه اگه اشتباه نکنم) به علی دایی وارد میشد و قطعا بعد از اومدنش و با آماده شدن دوباره و بازیهایی که ازش دیدیم قطعا چندین برابر میشد هست.
بعد هم به نظر من هم تا الان دایی بیش از این که برای تیم مربیگری کنه ***** کرده و از همه لحاظ هم شانس باهاش یار بوده. من جمله حریفای درپیتش تو مرحله ی اول که قویترینش امارات بود یه چیزی در حد ملوان یا شیرین فراز. و بعد هم خیلی بازیهایی که از تیم ملی دیدیم در عین بدبازی کردن و بدتر بودن از حریف تونستن نتیجه بگیرن...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سينا جان البته با موضع گيري اخيرش هوشش رو زير سوال برد. مي دوني چرا ؟ چون اون دعوتش رو كرده بود و كريمي هم كه پاسخ منفي داده بود و ديگه هيچ منتقدي نميتونست از علي دايي به خاطر دعوت نكردن كريمي انتقاد بكنه ،ولي با اين صحبتهاي جديد دايي دوباره دل كريمي خنك شد كه تونسته رو اعصاب دايي بره . ضمن اينكه با اين ادبيات دايي ، كريمي موفق شد ثابت كنه تا اندازه زيادي حق با اونه ;)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
حرف منم دقیقا همینه. اگه توجه کنی همچون مواردی کم نبوده که من میگم دایی از بعضی جهات بیش از این که با هوش باشه بی هوشه:دی
جالبه توی ایران صرف بازی کردن تو تیم ملی برای بازیکنها تقریبا هیچ سود مادی ای نداره بعد ایشون داره سالی 500 تومن پول میگیره از تیم ملی و ادعا می کنه که حق من بیش از ایناست اونوقت میگه تیم ملی سرباز میخواد. نمیدونم سریاز مث حال ایشون که داره سالی 500 تومن میگیره و لباسهای تیم ملی رو هم به اون شکل از کسی که داشت مجانی تولید میکرد بگیره و بالاش از فدراسیونی که بی پولی و اوضاع خراب مالیش رو همه میدونن یا لااقل خودشون اینهمه تو بوق و کرنا میکننش پول بگیره. یا مث گذشته ی ایشونه که تا سن 36-7 سالگی در حالیکه 2-3 ساله که بازیش از ضعیف ترین بازیکنهای لیگ هم بدتر شده و دیگه چیزی از فوتبالش نمونده مث کنه بچسبه به تیم ملی و برای تیم سربازی کنه البته لباسهای تیم ملی هم که در انحصار ایشونه.
بالاخره مردم شعور دارن و چشم و گوششون هم انقدرا بسته نیست. همه چیز به حرف و شعار نیست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حرف منم دقیقا همینه. اگه توجه کنی همچون مواردی کم نبوده که من میگم دایی از بعضی جهات بیش از این که با هوش باشه بی هوشه:دی
جالبه توی ایران صرف بازی کردن تو تیم ملی برای بازیکنها تقریبا هیچ سود مادی ای نداره بعد ایشون داره سالی 500 تومن پول میگیره از تیم ملی و ادعا می کنه که حق من بیش از ایناست اونوقت میگه تیم ملی سرباز میخواد. نمیدونم سریاز مث حال ایشون که داره سالی 500 تومن میگیره و لباسهای تیم ملی رو هم به اون شکل از کسی که داشت مجانی تولید میکرد بگیره و بالاش از فدراسیونی که بی پولی و اوضاع خراب مالیش رو همه میدونن یا لااقل خودشون اینهمه تو بوق و کرنا میکننش پول بگیره. یا مث گذشته ی ایشونه که تا سن 36-7 سالگی در حالیکه 2-3 ساله که بازیش از ضعیف ترین بازیکنهای لیگ هم بدتر شده و دیگه چیزی از فوتبالش نمونده مث کنه بچسبه به تیم ملی و برای تیم سربازی کنه البته لباسهای تیم ملی هم که در انحصار ایشونه.
بالاخره مردم شعور دارن و چشم و گوششون هم انقدرا بسته نیست. همه چیز به حرف و شعار نیست
پسر
خیلی قشنگ نوشتی...
واقعیتی تلخ ..اما راسته راست...

حمید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازی اگه تو ایران نبود .. نه مهدوی کیا رو دعوت میکردن نه کریمی رو
از ترس اینکه تو استادیوم به دائی دری وری نگن اینها رو دعوت کردن . علی هم گذاشت تو کاسشون .

تا سربازهائی مثل تو و کفاشیان هستند ایران احتیاجی به دشمن نداره ... آقای ببخشید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از ترس اینکه تو استادیوم به دائی دری وری نگن اینها رو دعوت کردن . علی هم گذاشت تو کاسشون .

کاملا مورد تایید هست...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

من از اين شاكي ميشم امثال دايي هر جا كم ميارن صحبت از سرباز بودن و وطن پرستي و اينجور چيزا مي كنن. اونوقت خودشون در عمل ................( البته در گذشته ها بيشتر مي شد حرفهاي دايي رو باور كرد )

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبكه خبر ، با اشاره حضور نیافتن كریمی در تیم ملی ایران گفت : كریمی از تیم ملی ایران خداحافظی كرده است و تا موقعی كه من هدایت تیم ملی ایران را برعهده دارم این بازیكن به تیم ملی دعوت نمی شود.

منبع

http://************/files/230cydyd7h5qscc9o45c.gif

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

تایید میشه. وقتی دید برای کریمی 100 هزار نفر اومدن ورزشگاه، گفت دعوتش کنم تا برای بازی ایران هم همین جمعیت بیاد.

نمیدونم ولی شاید این حرفاش باعت بشه خیلی ها نرن ورزشگاه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
امروز كنفرانس خبري مربيان تيم ملي برگزار شد . بيشترين صحبتها هم در خصوص عكس العمل كريمي در خصوص دعوت به تيم ملي بود كه دايي با لحني تهديد كننده گفته : كريمي بايد مواظب حرف زدنش باشه .
در جاي ديگه اي گفته رد دعوت توسط كريمي سازمان دهي شده بوده و بسياري از خبرنگاران در جريان قضيه بودند .
نوع صحبتهاي دايي نشون ميده ايشون به شدت ناراحت شدن و به نظر من به طرز تاثرانگيزي سراغ ابراز قدرت رفته . شخصا براي اين طرز برخورد متاسفم و اميدوارم آقاي دايي كمي در ادبيات و رفتارش تجديدنظر بكنه.
برخورد با بازيكنان محبوبي مثل كريمي به نفع تيم ملي نيست .
اين هم متن كامل كنفرانس خبري دايي به نقل از ايسنا

بالا