• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یک مادر که کودک هفت ماهه اش را در بغل داشت از کریمی خواست به صحبت هایش گوش دهد…

فان مهر : در حالی که این روزها هواداران پرسپولیس در مقابل ورزشگاه درفشی‌فر جلوی علی کریمی را برای بازگشت به تیم می‌گیرند، یک مادر درخواست دیگری از وی داشت.
پس از اخراج علی کریمی از سوی مانوئل ژوزه این بازیکن در ورزشگاه درفشی فر حاضر می شود و به طور اختصاصی تمرین می کند.
همواره هنگام خروج کریمی از مجموعه درفشی فر، هواداران پرسپولیس جلوی خودروی وی را گرفته و می خواهند که به تیم برگردد و در این خصوص با وی گفت و گو می کنند.
روز گذشته یک مادر که کودک هفت ماهه اش را در بغل داشت از کریمی خواست به صحبت هایش گوش دهد.
در حالی که همه فکر می کردند وی نیز خواهان بازگشت کریمی به پرسپولیس است، از بیماری خاص فرزندش که هزینه های سنگینی دارد سخن گفت و درخواست کمک کرد.
حاضران در صحنه اعلام کردند کریمی تمام هزینه های درمان این کودک را تقبل کرد.

درود به شرفش

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مرد روزگار چطوری....

علی کریمی:بهترین بازی عمرم مقابل کره جنوبی خواهد بود !!!

کوه انگیزه در مقابل کره !

فایل های ضمیمه

• ali.jpg
    ali.jpg
    69.2 KB · نمایش ها: 116

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
علی کریمی در پاسخ به این سؤال که قصد دارد مربیگری کند یا خیر عنوان کرد: همین که بازی کنم باید کلاه را بالا بیندازم و مربیگری پیشکش.
وی با اشاره به همکاری متقابل رسانه ها و تیم ملی گفت: احترام متقابل خبرنگاران و ملی پوشان مهم بود. اتفاقی که در سال 2006 افتاد و ما بدون دردسر به جام جهانی رفتیم و امیدوارم یک روز در این استادیوم مثل بازی با بحرین جشن بگیریم و به جام جهانی برویم. از فردا همه دنبال تیم های خود می روند اما تمام باشگاه ها برنامه ریزی کردند. جا دارد از نگاه مثبت روزنامه نگاران تشکر کنم.
کریمی تصریح کرد: امروز سرم را بالا کردم و طبقه دوم ورزشگاه را دیدم که همه سرپا هستند و شرمنده شدم. جای برای نشستن نبود. اگر بازی می کردم هم فرقی نداشت. همه می خواهیم تیم ملی موفق شود.
کریمی در پاسخ به این سؤال که سرانجام تکلیف او با پرسپولیس چیست؛ گفت: انفرادی تمرین می کنم و هر چه صلاح باشد. با روح و روان هواداران نباید بازی کرد. تمام مسائل را به رویانیان در 2 جلسه گفتم. باشگاه باید با کادرفنی حرف بزند. هر چه خدا بخواهد همان می شود. من با کسی قهر نیستم. ژوزه با من مشکل داشت. در تیم ملی هستم و مربی صلاح دانسته نیمکت نشین باشم و حرفی ندارم و بهانه نمی آورم اما ایراد ژوزه بنی اسرائیلی بود. به نظر من آدم در زندگی چیزی نداشته باشد اما فقط مرد باشد. با رویانیان حرف زدم و گفتم اگر قرار بود با هر کسی این کار را می کردید با علی کریمی نباید این کار را می کردید.من به قرارداد یک میلیارد دلاری عجمان پشت کردم و با پرسپولیس سفید امضا کردم.
وی افزود: با کادرفنی کاری ندارم کار من با رویانیان است و از دست او ناراحتم و نباید با من این کار را می کرد.
کریمی در خصوص اینکه صحبت هایش بعد از بازی با داماش باعث ناراحتی ژوزه شده است، گفت: فقط من حرف نزدم. به جان دو بچه ام که عزیزترین افراد زندگی ام هستند افراد دیگری هم بودند اما بعضی ها خودشان را کنار کشیدند اما خدا آن بالا هست. مهم این است که در فوتبال با هم رفیق باشیم. فردا اگر دوستم را دیدم راهم را کج نکنم و بروم او را در آغوش بگیرم. باز تکرار می کنم چند نفر دیگر هم بودند. من به رویانیان گفتم جای شما بودم طرفدار ژوزه می شدم و تا کنون هم این کار را کرده است. ژوزه می توانست به من اجازه تمرین ندهد و من را در لیست 18 نفره نگذارد اما نباید این کار را با من می کردند.
باید دید در روزهای آینده چه اتفاقی رخ می دهد. دوست ندارم با کسی باشم، دوست دارم با پرسپولیس باشم چون با باشگاه قرارداد دارم و دوست دارم فوتبالش را به لقایش ببخشم و آرزویم این است که با پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کنم و فقط به خاطر مردم و کسانی که از من حمایت کردند. امیدوارم سربلندی تیم ملی را ببینم و با عزت از پرسپولیس خداحافظی کنم.این آرزوی قلبی من است و هر حرفی زدم به خاظر پرسپولیس بوده است. دوست دارم مردم من را حلال کنند.

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
یک عکس از دو علی که فوتبال قاره آسیا لرزوندن انشالله کاپیتامون زودتر مشکلش حل شه

واقعا خیلی جالبه علی کریمی شاید تنها بازیکنیه که افتخارتش خیلی نزدیک به علی دایی البته باید اشاره کنم مهدوی کیا هم نزدیکه اما به اندازه کریمی
هر دو بازیکن پرسپولیسی هستند هر دو بازیکن بایرمونیخی بودند هر دو بازیکن برنده توپ طالا بهترین بازیکن سال آسیا شدند اگر اسم شو درست گفته باشم هر دو بازیکن آقای گل جام ملتهای آسیا شدند
این دو نفر تنها فوتبالیست هایی هستند که جلو کره جنوبی هتریک کردند هر دو بازیکن بالای صد بازی ملی هر دو بازیکن جزو بهترین گل زنان تاریخ فوتبال ملی هر دو بازیکن افتخار بازی در جام باشگاه های اورپا و گلی زنی آن رقابت داشتند و موارد دیگه البته مهدوی کیا هم بعضی از این افتخارات داره

علی دایی با وجود اختلافاتی که داشت با علی کریمی چه اون زمان که حل نشده بود چه الان که حل شده بیشترین احترام برای علی کریمی همیشه گذاشته و اگر اشتباه نکنم تو برنامه نود اشاره کرده بود علی کریمی به دیدگاش بهت بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران و علی کریمی تنها بازیکنی بود که علی دایی حاضر بود بگشت به تیم رای جلب رضایت و برگشتش به تیم ملی هر کار کنه

25761914506526630930.jpg

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

خیلی عالی
هیچ وقت به صورت نوشتاری پیش نیومده در مورد مهناز افشار صحبت کنم
حالا که اینجا لینک حرفهای مهناز بود جا داره بگم؛
بازیگری که با ضعف فراوان شروع کرد،یادمه یه زمانی خودم به نوع داد زدنش می خندیدم از بس ضعیف بود!
اما یواش یواش و آروم آروم رفت جلو
بازیگر تاپی نشده
ولی قابل احترامه
یکبار برنامه هفت اومد
و در مورد حرفهای سلحشور حرف زد
عالی حرف زد
بیان به شدت مودبانه و البته پر از بغضی داره که من خیلی لذت می برم

شاید همه فکر کنن به خاطر اینکه در مورد کریمی حرف زده اینو می گم؛اما اصلا این طور نیست
مهناز افشار کسیه که اون شب تو برنامه ی هفت و صحبت هاش من به افتخارش دست زدم
مرسی بانو

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
خوبه که هنرمندان هم وساطت میکنن.اما اشکال جای دیگست.متاسفانه نیومدن کریمی بهانه ای شده که خانواده ها با هم دعوا کنن یا بچه ها درس نخونن.همش تفرقه افکنی و تشنج زایی
برامون درست کردند.اه به این فوتبالبه نقل از بازیکن سابق فجر.:blink:

بالا