• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عمر رايتر اينجوري كم ميشه ؟

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
البته آخرين مطلب پست شده ماله حدود 5 پيشه. اما به هر حال اين رايتر الان ديگه توليد نميشه. اگه هم بتوني پيداش كني حتما قيمتش خيلي بالا است. اما منم بگم كه رايتر فوق العاده اي. يعني تو رايت cd صوتي فوق العاده است. من كه بي نهايت ازش راضيم

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي دونم چيزي دست گيرت شده يا نه. اگه هنوز هم در اين مورد سوال داري بگو تا بهت بگم.

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من به اين تاپيك دير رسيدم ميدونم مال 20 سال پيشه اما حالا كه حرف پيش اومد ميخواستم ببينم كسي ميدونه كه چطوري ميشه رو با ياماها روي سي دي هك كرد يعني با نرم افزاري چيزيه اگه اينطوري ميشه دقيق توضيح بدين(آموزش بدين)

ممنون

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از voodoo :
اقا من به اين تاپيك دير رسيدم ميدونم مال 20 سال پيشه اما حالا كه حرف پيش اومد ميخواستم ببينم كسي ميدونه كه چطوري ميشه رو با ياماها روي سي دي هك كرد يعني با نرم افزاري چيزيه اگه اينطوري ميشه دقيق توضيح بدين(آموزش بدين)

ممنون

بله من ميدونم و امتحان كردم.
البته فقط با رايتر ياماها مدل F1 اينكار اانجام ميشه.
توي نرم افزار Nero Burning Rom مخصوص اين رايتر (كه همراهش هست) يه گزينه داره به اسم Disc Ta2 (دقيقا يادم نيست اما همچين چيزيه) كه همون Tatoo به معناي خالكوبي هست.
اون ميزني و بعد يه پنجره اي مياد كه خيلي شبيه حالت Cover Design برنامه Nero هست.
بعد هم خيلي راحت متن يا شكلي كه ميخواي رو ميزني و بعد هم نرم افزار اونو پشت CD (اون سطحي كه خونده ميشه) برات حك ميكنه.
اما : اينكار روي همه CD ها ممكن نيست.بايد پشت CD تا حد خاصي رنگش تيره باشه.(من شايد 10 مارك CD رو امتحان كردم تا بالاخره يك مدل رو انجام داد)
در ضمن چيزي كه هست اينكار باعث ميشه مقداري از فضاي CD اشغال بشه.يعني بايد جاي خالي كافي براي هك توي CD وجود داشته باشه. و اين بسته به بزرگي فونت و اندازه متن يا تصويري كه هك ميكني هم داره.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من آلان احساس مي كنم فهميدم چرا رايترم خراب شد!!!!
من رايتر Teac داشتم چون سرعت خوندنش بالا بود از اون چيز(سي دي) مي خوندم
آلان ديگه خوب جواب نمي ده ولي خوب كار رو راه مي ندازه

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
ببينم روي سي دي هاي سوخته نميشه هك كرد؟؟

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بچه ها همانطور که همتون می دونید YAMAHA F1 تغریبا بهترین مدل رایتر در حال حاضر است که من یک نمونه از این مدل را دارم هرچند که این رایتر مالزیایی است ولی انصافا هیچ مشکلی نداره.
البته رایتر های یاماها به غیر از این مدل خیلی در خواندن تبحری ندارند.
من یه Yamaha 6X4X16X SCSI هم دارم که اصلا توی XP سی دی نمی خونه ولی رایت کردنش واقعا (چشم نزنم) عالیه با اینکه من تا حالا 1500 تا 2000 باهش رایت کردم.
البته من از اولش برای رایت ازش استفاده نکردم.
باید دقت داشته باشید که کار کردن رایتر فقط مربوط به لنزش نمی شه باید قسمتهای مکانیکیش رو هم در نظر گرفت که احتمال خراب شدنشان کم نیست.
اما رایتر yamaha f1 را من هم در بازار خیلی کم دیدم قیمتش هم در حدود 150000 تومانه البته احتمال گذشته بودن گارانتی اش هم است.
من چند هفته پیش که شرکت سریر رفته بودم سوال کردم به من گفتند که هنوز هم داریم رایتر yamaha را وارد می کنیم.
البته برای اینکه بدونید دقیقا کجا می توانید این مدل را پیدا کنید می توانید با شماره های زیر که مال شرکت سریر است تماس بگیرید و بپرسید که در حال حاضر کدام نمایندگی شان رایتر yamaha دارد.
8041076
8041042
آقای بهروز غفرانی
اگه بتونم کمک دیگری بکنم خوشحال می شم( به شرطی که کار سختی نباشه)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا عزیزم می شه روی سیدی سوخته هم هک کرد به شرطی که پشتش جای رایت نشده ( به اندازه کافی) داشته باشد.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
ولی فکر کنم اگه ته شو بسته باشی نشه من آخه امتحان کردم اگه ته شو باز بذاری اگه آتیش هم بگیره بازم میشه پشتش رایت کرد

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اگه تهش رو ببندي نميشه حكاكي كرد روش (تا اونجا كه يادمه)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنن وقتی از cdبه cd کپی کنی تهش را رایتر می بنده
من روی یک office xo که از سیدی به سیدی کپی کرده بودم حک کردم
پس فکر نکنم مشکلی باشه

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از rammstein_persia :
PLEXTOR در سطح جهاني هميشه جزو سه مارك برتر رايتر ها بوده و مارك عالي اي هست.
اما تو ايران كمتر شناخته شده.
بهرحال حرف نداره! ;)

ماهم با طناب شما تو چاه رفتيم و يک پلکستور گرفتيم نه خواندنش بدرد مي خوره و نه رايت کردنش به قولي همچي گفتني اگه کسي که تعريف اين مدل کرده را گير بياورم از همين رايتر آويزانش مي کنم :hmm:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
منم 2 تا شو گرفتم يكيش مشكل پيدا كرد ولي يه Smasung48x16x48x رو يك سال و نيم كه دارم هم Reader هم Writer حدود 1000 تا هم باهاش زدم از هر سي دي رامي بهتر ميخونه.مسابقه هم ميدم;)

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
ماهم با طناب شما تو چاه رفتيم و يک پلکستور گرفتيم نه خواندنش بدرد مي خوره و نه رايت کردنش به قولي همچي گفتني اگه کسي که تعريف اين مدل کرده را گير بياورم از همين رايتر آويزانش مي کنم
آقا احتمال 99.99 % مارك Plextor شما قلابی بوده. چون اصلش واقعا مارک عالیه. من تا حالا چند تا سیستم با پلکستور بستم که صاحباش باهاش از صبح تا شب فقط رایت میکنن همشون راضین. البته خودم Yamaha F1 دارم.
یک مطلب دیگه هم بگم که شرکت Plextor به صورت خصوصی برای شرکتهای بازی سازی Duplicator می سازه. البته من اینو چند وقت پیش توی یک مقاله خوندم

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
من 6 سال با يه ياماها 16/4/6 اسكازي كار كردم اخ نگفت حتي يه سي دي هم نسوزوند
حالا هم يه سامسونگ از اين 30 تومني ها گرفتم هم رايت هم خوندن 6 ماهه مثه سگ كار مي كنه آخ هم نگفته

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
ولي باور كن هيچ رايتري هم مثل سامسونگ سي دي نميتركونه اونم با دور پائين!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از sharifgame :
آقا احتمال 99.99 % مارك Plextor شما قلابی بوده. چون اصلش واقعا مارک عالیه. من تا حالا چند تا سیستم با پلکستور بستم که صاحباش باهاش از صبح تا شب فقط رایت میکنن همشون راضین. البته خودم Yamaha F1 دارم.
یک مطلب دیگه هم بگم که شرکت Plextor به صورت خصوصی برای شرکتهای بازی سازی Duplicator می سازه. البته من اینو چند وقت پیش توی یک مقاله خوندم
گرانتيش مال سرير و از خود نمايندگيش خريدم :hmm: :thumbsdow :weird:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
2 هفته پيش يه YAMAHA F1 خريدم 15000 تومن دلتون بسوزه البته دست دوم ولی 100 تا رايت بيشتر نزده سالم سالم.دلتون بسووووزه !!!!
من نميدونم چه کرمی گرفتم ميخوام برم همش تو اين تاپيک قديميها بنويسم.
:p ;) :D

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرمنده تون اين تاپيك متروكه مي نويسم ها

فوري فوري فوري

از بين اين رايترهايي كه تو بازار هست و تو مايه 30 تومان كدامش را بگيرم بهتره و گارانتيش مال كجا باشه امكان تقلبي بودنش كمتره

مرسي

بالا