S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482
گویا زندگی در جذایر سه گانه هم معافیت داره
برای اینکار باید همه ی اونهایی که نرفتن رو ، مسئول پیدا کردن مشمولان بکنناگه نری سربازی میان جلبت میکنن و فلان
بعد 3 سال امریه زیرلحافیت تموم میشه قانونش هم عوض میشهاینطوری ظرف مدت ۲۸الی۳۶ماه میشه معافی گرفت
بعد از معافیت، دولت سرپستی فرزندان رو به عهده میگیره؟
خدا وکیلی این سس شعر ها رو از کجا میاری؟قید وام . گواهینامه . جواز کسب ازدواج و.... باید بزنه
بلکه پسرمون زیبایی مسحورکننده داره و وضع مالی هم اوکیه و قند توی دل هزار تا دختر براش آب میشهخدا وکیلی این سس شعر ها رو از کجا میاری؟
بیا من کارت پایان خدمتم برو بهت میدم ببینم کی زنت میشه کی بهت کار میده کی بهت وام میده؟
ازدواج و گرفتن وام ازدواج نیازی به پایان خدمت ندارهقید وام . گواهینامه . جواز کسب ازدواج و.... باید بزنه
اینا برا قدیم بودقید وام . گواهینامه . جواز کسب ازدواج و.... باید بزنه
افسر شب بودم طرف سسخل میشد روی برجک تیر هوایی میزد. میرفتی سر پستش میگفت من جن دیدم
من خودم سربازی نرفتم ولی یکی از دوستان میگفت شب در تاریکی مطلق در برجک چندین ساعت نگهبانی میدی و توهم میزنی. یه چیزایی میبینی که واقعیت ندارن و در حکم سراب هستن. خیلی سختهافسر شب بودم طرف سسخل میشد روی برجک تیر هوایی میزد. میرفتی سر پستش میگفت من جن دیدم
با سلام و احترام،سلام بچه ها
پسر عموم حدود سه سالی هست که از دانشگاه انصراف داده کسب و کار خودشو داره ۲۴ سالشه فک کنم
الان از طرف عموم خیلی تحت فشاره که سربازی بره
عواقب نرفتن سربازی چیه؟
هر اطلاعاتی دارین بگین لطفا
براش یه نامه هم پارسال اومده در خونه که اگه نری سربازی میان جلبت میکنن و فلان
پنج درصد احتمال داره همچین جاهایی بیوفته طرفمن خودم سربازی نرفتم ولی یکی از دوستان میگفت شب در تاریکی مطلق در برجک چندین ساعت نگهبانی میدی و توهم میزنی. یه چیزایی میبینی که واقعیت ندارن و در حکم سراب هستن. خیلی سخته
مضراتی که سربازی داره چند ده برابر منافعشه .با سلام و احترام،
یعنی بعضی از دوستان ، حرف هایی میزنند مرغ پخته داخل ماهیتابه زنده میشه !
مختصر و مفید ،
دوست گرامی حتما حتما بره خدمت سربازی و پایان خدمت بگیره ، چون جاهایی گیر میکنه برای کارت پایان خدمت که هزار بار به خودش لعنت میفرسته چرا نرفته !
موفق باشی.
باهات موافقم...من خودم چند سالی هست خریدم سربازیم رو..زمان حسن روحانی بود..البته نه اولش که کل پول رو یکجا میخواستن..حتی اون زمان هم قصد خریدش رو نداشتم. چند سال بعدش گفتن امسال سال اخره هرکی امد بخره امد ، نیمدم دیگه نمی فروشیم..گفتم میرم اگر از دم قسط بود می خرم..اگرم نبود بیخیالش میشم که از قضا شانس من گفتن از دم قسطم میشه و باید تو یک سال کلش رو پرداخت کنی..که اون موقع فکر کنم 22 تومن اینا شد.مضراتی که سربازی داره چند ده برابر منافعشه .
کجا گیر میکنه ؟
نمیتونه سند بزنه ؟ داداش و خواهر و پدر مادر نداره ؟
سربازی نرفتن مال کسی هست که کار و بارش جوره داره زندگی شو میسازه و نمیخواد درگیر مسخره بازیهای مردم معمولی باشه ، نه آدم بیکار و بچه خونگی
اگه طرف دنبال مدرک دانشگاهه و نهایتا کارمندی تو یه اداره ، بهتره که دو بار بره سربازی.
یه دژبان مارسوسه داشتیم. بچه ها توی اورکت دژبان یه پاکت سیگار گذاشته بودنبا انسان های ژاکشی مواجه میشی که با خودت می گی چگونه یک فرد می تونه انقدر قارکسه باشه