• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عواقب نرفتن خدمت سربازی؟!

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
گویا زندگی در جذایر سه گانه هم معافیت داره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اگه نری سربازی میان جلبت میکنن و فلان
برای اینکار باید همه ی اونهایی که نرفتن رو ، مسئول پیدا کردن مشمولان بکنن
یه زمانی بیست سال پیش از این کارها میکردن
الان اینقدر غائب زیاده که حتی خودشون گواهینامه رو تغییر دادن بدون خدمت بشه گرفت !
و در این موضوع نشانه هایی ست برای اندیشیدن :giggle:

معنی نداره آدم عاقل و بالغ امروزی دو سال وقتشو تو کثیف ترین مناسب و موقعیت ها هدر بده
اگه کار و بار خصوصی داره که اصلا فکرش هم نباید بکنه

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اینطوری ظرف مدت ۲۸الی۳۶ماه میشه معافی گرفت
بعد از معافیت، دولت سرپستی فرزندان رو به عهده میگیره؟
بعد 3 سال امریه زیرلحافیت تموم میشه قانونش هم عوض میشه
ولی عوضش یه خانواده شاد پرجمعیت داری
نخواستی هم میتونی تا 18 سال نفقه بدی

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
قید وام . گواهینامه . جواز کسب ازدواج و.... باید بزنه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خدا وکیلی این سس شعر ها رو از کجا میاری؟
بیا من کارت پایان خدمتم برو بهت میدم ببینم کی زنت میشه کی بهت کار میده کی بهت وام میده؟

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
خدا وکیلی این سس شعر ها رو از کجا میاری؟
بیا من کارت پایان خدمتم برو بهت میدم ببینم کی زنت میشه کی بهت کار میده کی بهت وام میده؟
بلکه پسرمون زیبایی مسحورکننده داره و وضع مالی هم اوکیه و قند توی دل هزار تا دختر براش آب میشه

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
اینا برا قدیم بود
وام ازدواج
گواهینامه
ازدواج
نیاز به پایان خدمت نداره
جواز کسب هم اگه با اشتغال به تحصیل گرفته باشی اوکیه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اگه کار قضایی داشته باشی و گیر کنی... اونجا یه پیام خودکار از سیستم درج میشه که شما سرباز غایب هستی... به یکی از دوستام دزد زده بود و بعد از ثبت نام ثنا تو کلانتری شکایت کرده بود... بعد رفته تو سامانه این پیام رو دیده.. و در آخر بی خیال پیگیری شد...
درسته یکسری محدودیت ها مثل گواهینامه و سند زدن برداشته شده اما این مشکلات هم اضافه شده...

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
افسر شب بودم طرف سسخل میشد روی برجک تیر هوایی میزد. میرفتی سر پستش میگفت من جن دیدم

افسر شب چیست؟ چیزی به نام افسر شب نداریم که! اصلا وظیفه در حدی نیست که بخواد جزو عوامل پاسداری باشه، تهش میشه پاسبخش

armin200011

Registered User
لایک‌ها
415
افسر شب بودم طرف سسخل میشد روی برجک تیر هوایی میزد. میرفتی سر پستش میگفت من جن دیدم
من خودم سربازی نرفتم ولی یکی از دوستان می‌گفت شب در تاریکی مطلق در برجک چندین ساعت نگهبانی میدی و توهم میزنی. یه چیزایی میبینی که واقعیت ندارن و در حکم سراب هستن. خیلی سخته

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
سلام بچه ها
پسر عموم حدود سه سالی هست که از دانشگاه انصراف داده کسب و کار خودشو داره ۲۴ سالشه فک کنم
الان از طرف عموم خیلی تحت فشاره که سربازی بره
عواقب نرفتن سربازی چیه؟
هر اطلاعاتی دارین بگین لطفا

براش یه نامه هم پارسال اومده در خونه که اگه نری سربازی میان جلبت میکنن و فلان
با سلام و احترام،

یعنی بعضی از دوستان ، حرف هایی می‌زنند مرغ پخته داخل ماهیتابه زنده میشه !

مختصر و مفید ،

دوست گرامی حتما حتما بره خدمت سربازی و پایان خدمت بگیره ، چون جاهایی گیر میکنه برای کارت پایان خدمت که هزار بار به خودش لعنت می‌فرسته چرا نرفته !

موفق باشی.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من خودم سربازی نرفتم ولی یکی از دوستان می‌گفت شب در تاریکی مطلق در برجک چندین ساعت نگهبانی میدی و توهم میزنی. یه چیزایی میبینی که واقعیت ندارن و در حکم سراب هستن. خیلی سخته
پنج درصد احتمال داره همچین جاهایی بیوفته طرف
من جایی بودم که پادگان یه جاهایی سیم خاردار نداشت چون آدمیزادی نبود که بیاد داخل و هیچ آدم عاقلی هم خارج نمیشد بخاطر گراز و ...
نبود برق و گازوییل در سرما ، نبود حمام ، خودکشی با سیم مخابرات و خیلی موضوعات دیگه ، تازه وقتی دو ماه آخر اومدم شهر خودم تو ستاد با افرادی آشنا شدم که از من هم جاشون بدتر بود !
ولی اینها برای آدم زرنگ میتونه چالش و باعث ساخته شدن باشه
شما سر کار هم بری ممکنه محیط سختی داشته باشی ولی آدم عاقل با حل موضوعات قوی میشه نه غصه بخوره و افسرده بشه
تو زندگی عادی هم ممکنه برهه های سخت داشته باشیم ، مختص سربازی نیست و در کل الان سربازی چیزی جز بخور و بخواب و تایم پر کردن نیست
من مجبور بودم برم و با این ذهنیت رفتم که هر کاری بقیه کردن منم میکنم ، هر چی برای بقیه رخ داد برای منم رخ میده و آسون گذشت .

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با سلام و احترام،

یعنی بعضی از دوستان ، حرف هایی می‌زنند مرغ پخته داخل ماهیتابه زنده میشه !

مختصر و مفید ،

دوست گرامی حتما حتما بره خدمت سربازی و پایان خدمت بگیره ، چون جاهایی گیر میکنه برای کارت پایان خدمت که هزار بار به خودش لعنت می‌فرسته چرا نرفته !

موفق باشی.
مضراتی که سربازی داره چند ده برابر منافعشه .
کجا گیر میکنه ؟
نمیتونه سند بزنه ؟ داداش و خواهر و پدر مادر نداره ؟
سربازی نرفتن مال کسی هست که کار و بارش جوره داره زندگی شو میسازه و نمیخواد درگیر مسخره بازیهای مردم معمولی باشه ، نه آدم بیکار و بچه خونگی
اگه طرف دنبال مدرک دانشگاهه و نهایتا کارمندی تو یه اداره ، بهتره که دو بار بره سربازی.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مضراتی که سربازی داره چند ده برابر منافعشه .
کجا گیر میکنه ؟
نمیتونه سند بزنه ؟ داداش و خواهر و پدر مادر نداره ؟
سربازی نرفتن مال کسی هست که کار و بارش جوره داره زندگی شو میسازه و نمیخواد درگیر مسخره بازیهای مردم معمولی باشه ، نه آدم بیکار و بچه خونگی
اگه طرف دنبال مدرک دانشگاهه و نهایتا کارمندی تو یه اداره ، بهتره که دو بار بره سربازی.
باهات موافقم...من خودم چند سالی هست خریدم سربازیم رو..زمان حسن روحانی بود..البته نه اولش که کل پول رو یکجا میخواستن..حتی اون زمان هم قصد خریدش رو نداشتم. چند سال بعدش گفتن امسال سال اخره هرکی امد بخره امد ، نیمدم دیگه نمی فروشیم..گفتم میرم اگر از دم قسط بود می خرم..اگرم نبود بیخیالش میشم که از قضا شانس من گفتن از دم قسطم میشه و باید تو یک سال کلش رو پرداخت کنی..که اون موقع فکر کنم 22 تومن اینا شد.
اینارو خواستم بگم که از اون 3الی 4 سالی که کارتم رو گرفتم حتی یکبار هم بهش احتیاج پیدا نکردم...افتاده یکجا.
در کل با نظر شما کاملا موافقم که کسی که کارو بار داره و درامد خوبی هم داره بخواد بره سربازی و کارش رو ول کنه بزرگترین اشتباهه ولی کسی که بیکاره و همش داره میخوره و میخوابه بهترین گزینه ممکنه.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
2 سال از عمرمرتون تلف میشه
اگر می تونید معافیت پزشکی بگیرید
این سس شر ها که اگه معافیت پزشکی داشته باشی استخدام نمیشی رو هم از گوشتون بیرون کنید .الان دیگه هیچ کس جای خوبی استخدام نمیشه مگه پارتی گردن کلفت داشته باشید
از کشور خارج بشید و دیگه بر نگردید
و صدها راه دیگه

سربازی هم خوبی هایی هم داره .
با انسان های ژاکشی مواجه میشی که با خودت می گی چگونه یک فرد می تونه انقدر قارکسه باشه .وسایل میدزدن پاپوش درست می کنند .برای یک روز مرخصی حاضر هستند هر کاری بکنند هیچ نظمی نداره عین تویله است

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با انسان های ژاکشی مواجه میشی که با خودت می گی چگونه یک فرد می تونه انقدر قارکسه باشه
یه دژبان مارسوسه داشتیم. بچه ها توی اورکت دژبان یه پاکت سیگار گذاشته بودن
10i8gfa.gif

2v9udk3.png

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
ولی همین پاسپورت که نمیشه گرفت خودش خیلیه، الان میگین فوقش پاسپورته دیگه نمیگیرم، وقتی زنت یا دوست دخترت میره سفر خارج از کشور تو نمیتونی بری خیلی سوزشش زیاده، کلا اگه کسی در حال حاضر درآمد بالای 40-50 میلیون در ماه داره بهتره نره سربازی ولی اگه زیره این مبلغ ها پول در میاره بهتره بره که دستش بازتر باشه هم برای مهاجرت هم برای شغل هایی که نیاز به پایان خدمت دارن

بالا