• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکاسی از بالا و پایین شهر تهران از پنجره یک خودرو

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
بهتر بود مودبانه تر پاسخ میدادید
بهرحال شما داری انتشار میدی این تصاویرو آقای با ادب
من در پیام قبلی بی ادبی نکردم. برادر من این همه عکس از مردم هر روز تو روزنامه و سایت های خبری و هنری و ... منتشر میشه مگه اجازه میگیرن؟؟؟؟ مگه عکس های شخصیشون رو قراردادم که برم اجازه بگیرمo_O
این عکس ها همه در مکان های عمومی هست و علاوه بر اون قبلا این عکس ها تو هفته نامه و سایت توسط عکاس مربوطه قرار داده شده و من فقط کپی کردم

Last edited:

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
من در پیام قبلی بی ادبی نکردم. برادر من این همه عکس از مردم هر روز تو روزنامه و سایت های خبری و هنری و ... منتشر میشه مگه اجازه میگیرن؟؟؟؟ مگه عکس های شخصیشون رو قراردادم که برم اجازه بگیرمo_O
این عکس ها همه در مکان های عمومی هست و علاوه بر اون قبلا این عکس ها تو هفته نامه و سایت توسط عکاس مربوطه قرار داده شده و من فقط کپی کردم
الان تهران هیچی نداره جز دختر ؟ گشتن دنبال چهار تا دختر عکس انداختن که چی بشه ...
در ضمن عکاسی از افراد باید به گونه ای باشه خود طرف بفهمه ازش داره عکس گرفته میشه

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
الان تهران هیچی نداره جز دختر ؟ گشتن دنبال چهار تا دختر عکس انداختن که چی بشه ...
در ضمن عکاسی از افراد باید به گونه ای باشه خود طرف بفهمه ازش داره عکس گرفته میشه
شما فقط همون چهارتا عکس رو دیدی؟:) مشکل ما اینه که همیشه اصل رو ول میکنیم و میچسبیم به فرع.
شما اون عکس های قشنگ از رفتگر و بادکنک فروش و هندونه فروش رو ندیدی؟ شما این نمای زیبا و خلاقانه برای عکاسی رو ندیدی؟ شما نحوه ی انعکاس فرهنگ و پوشش و سادگی و اختلاف معیشتی مردم رو که فقط تو چندتا عکس نشون داده شده رو ندیدی؟ شما این توضیحی که تو پست اول نوشتم رو ندیدی؟ -------> ( عکاسی مستند اجتماعی از مهم‌ترین رشته‌های عکاسی است. به لطف این ژانر از عکاسی، آیندگان می‌توانند ببینند در برهه‌ای از تاریخ، مردمان یک شهر چگونه زندگی می‌کردند، چه لباس‌هایی می‌پوشیدند و ... )

click.laptop

Registered User
لایک‌ها
870
یه بار شد این دوستان منکراتی بزارن یه تاپیک به سرانجام برسه
وای که چقدر این مملکت دلسوز و دلواپس و نگران و .... داره !!!!
خدایا صبر عظیم عزیم عذیم عضیم عنایت بفرما

بالا