جكي جون تو ديگه چرا حالا گفتي از عكاسي سر رشته ايي نداري از انتخاب هاست مجاني چي؟ اين هاستت كه نميدونم اسمش شرمنده اس يا چيز ديگه داره ادا در ميارهبه نقل از Jacky :رفقا من به اندازه شما از عكاسي سر رشته ندارم ، به بزرگي خودتون ببشخيد :lol:
عزيز جان برادر اين ripway كه بازه فيلتر نشده كانكشن منم مستقيم از خود مخابراته يعني هرچي باشه اول به ما ميرسه(دلتون بسوزه)به نقل از Jacky :اينجا جاش نيست ، ولي رفقا اگه هاست خوب ميشناسين به من بگين ، من ديدم ABSSS از اين سايت استفاده كرده من هم رفتم سراغش . قبلا از ripwayاستفاده مي كردم كه اين ديوانه ها فيلترش كردن .
www.photobucket.comبه نقل از Jacky :اينجا جاش نيست ، ولي رفقا اگه هاست خوب ميشناسين به من بگين ، من ديدم ABSSS از اين سايت استفاده كرده من هم رفتم سراغش . قبلا از ripwayاستفاده مي كردم كه اين ديوانه ها فيلترش كردن .
عكس رو از لوك در بيار!به نقل از Jacky :رفقا من به اندازه شما از عكاسي سر رشته ندارم ، به بزرگي خودتون ببشخيد :lol:
شرمنده!!!!!!به نقل از ABSSS :rooxbeh راست می گه تو این سایت باید عکس ها رو روی حالت share قرار بدی تا بشه دید
به نقل از SherlockHolmes :اينم عكس من!!البته من سه پايه ندارم بنا براين عكسام خوب در نيومده!!در ضمن اين جايي كه عكس گرفتم هم نورهاي بسيار بدي داشت ولي در هر صورت خوب يا بد ميزارم اينجا!!
عكس خيلي توپي شده منو ياد جلد كاست زمستان است ميندازه!به نقل از ABSSS :
منتظر عکس های شما هستم
منکراتی هست!!!!خوردنش 100 ضربه شلاق!! دیدنش** ضربه شلاق داره :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lolچون وصف العیش نصف العیشه!!! :wacko: :wacko: :lol: :lol: :lol:به نقل از Kako :شرلوك اون ظرفه چي بيده؟