• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکسی از تهران برفی (تهران سفید )

s022

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز عکس قشنگیه
اما اگه من جای تو بودم خط افق رو درست بین کادر نمی انداختم
اگه می خوای تاثیر شدید عوض کردن جای خط افق رو تو این عکس ببینی پیشنهاد می کنم با فوتو شاپ دو تا کادر از تو این عکس در بیاری که یکی خط افقش پایین تر از نیمه کادر باشه یکی بالاتر بعد می فهمی که هر کدوم حس بهتری از این عکس به وجود میارن
اما خط ساحل عکس رو جالب کرده

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
يه سري عكس از اصفهان برفي گرفتم مي ذارم حال كنيد

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا تو رو خدا ديگه عكسها رو تو كوت quote نياريد نميشه صفحه رو با اين ديل آپ ا باز كرد

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
:wacko:
اقای photo از نظرت راجع به عکس ها تشکر
خوشحال می شم مشکل عکس هام را بدونم

و باید بگم که واقعا در انتخاب صحنه واردی و عکس های قشنگی گرفتی
خوشحال می شم عکس های دیگتم ببینم

ولی این هم در نظر داشته باش در عکس هایی که در شب گرفته شده مشکل عکس از نظر نور عادیه و خیلی سخته که عکسی بدون این مشکل گرفت و بعضی قسمت ها خیلی روشن می شن

ولی اگه راه حلی برای این مشکل داری بگو من هم یاد بگیرم

ببخشید که چون یک مدت سرم شلوغ بود و نتونستم سری به این جا بزنم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست خوبم اگه دقت کرده باشی من خط افق رو به صورت زیرکانه ای در قسمت بالا گذاشتم البته حرفتو قبول دارم و خودم همیشه این نکته رو رعایت میکنم و در واقع اولین نکته ایست که در کار حرفه ای اموختم ولی بازم ممنون راست میگی باید یکم بالاتر میبردم خط افق رو اما اون وقت اون کوه ها در دور دست دیده نمیشد . دوست خوبم ابااس ممنون از لطفت خوب باید پیشنهاد بت بکنم که نور عکس در شبو با منبع نور تنظیم کن انطور خیلی زیباتر میشه یعنی تنظیم نوری رو در حالی انجام بده که رو چراغ ها فوکاس کردی و بعد همون تنظیم رو بیار و از خیابان عکس بگیر در اخر بگم که باید دقت کنی که برای موندن تنظیمات رو دوربین دیجیتال باید اونو تو حالت هالف کلاشر نگه داری .دوستان یه عکس دیگه براتون میذارم امروز اهواز ابری بود البته چیز زیبایی بجز قطرا باران خشک شده در اسمان نداره منتظر عکسهای بارانی شما هستیم

baran.jpg

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
اين يكي از عكسهايي كه من در اين ايام گرفتم :

فایل های ضمیمه

• Jacky01.jpg
    Jacky01.jpg
    68.9 KB · نمایش ها: 46

Happy_Tiger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عكسهاي تهران خيلي عالي بود.بعضي وقتا آدم دلش برا كشورش (شهرش مخصوصا) تنگ ميشه.هرچند كه.. :eek: اينم از اون موقع ها بود.اما عجيبه كه اينهمه برف اومده تهران.اينجا اصلا خبري از برف نيست!

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
hwt شيکمو پرنده را که شکار نکردی :lol: :lol: ;)

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میشه بگید چطوری میشه عکس آپلود کنم؟

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه بزرگترا من زياد حرفه اي نيستم ولي عكاسي رو دوست دارم.

img10428xy.jpg

img10497ot.jpg

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
pojhan جان عكسهاي قشنگي داري , فقط از همه دوستان خواهش ميكنم Size (طول و عرض) عكسهاشون رو طوري تنظيم كنن كه ترتيب صفحه رو به هم نزنه , بعضي از دوستان و خود من مانيتورمون رو 1024x768 تنظيم هست ... وقتي عرض عكسهاتون بيشتر از 700 ميشه مجبور ميشيم اسكرول به چپ و راست كنيم ...

خواهش ميكنم حداكثر عرض (پهنا - Width) عكسهاتون رو 750~700 تنظيم كنيد يا اگر مقدور نبود و تعداد عكسهاتون هم زياد بود thumnbnail عكستون رو بزاريد كه به لطف Image Shack امكان پذير هست

imageshack.png

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
ببخش نياز جان من تازه واردم نمي دو نستم. سعي ميكنم همين كارو كنم. ;) راستي در مورد عكسايي كه گرفتم نظرتون چيه؟ :blush: منظور عكساي بالاست.

بالا