• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
اینم عکسی از دوستم

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
دوستت تو حلقم :happy: خعلی بامزه و گوگولیه

داستانش اینه که دیدم اول صبح صدای جیک جیک بیش از حد این مادر گنجشک میاد از خواب بیدار شدم دیدم این توله گنجشک افتاده رو زمین بخشی از بدنش آسیب دیده مادرش هم نزدیکش شد نتونست بندش کنه من کمی بش آب دادم مادرش بش غذا داد مادرش تا عصر با فریادش اعصاب برامون نذاشت حالا میفهمم وقتی مادری سر بچش بلایی بیاد چه حالی داره مادرش فقط 10 ساعت منتظر بچش بود که بتونه پرواز کنه تا اینکه 3 روز بعد که کلی ازش نگه داری کردم به لقا الله پیوست ( روحش شاد و یادش گرامی باد)
مادرش هم 3 روز خواب و خوارک نداشت از کله سر روی شاخه درخت جیک جیک میکرد روی جنازه بچش گریه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
حیفم اومد پست ندم از همتون تشکر نکنم
دمتون گرم
گربه زیاد تحویل جامعه دادم ولی عکس ندارم
یادش بخیر سوسیس تاریخ گذشته میدادم بهش

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk now Free

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
سامولیکم....

7j8ma8b2akzgrs3b64xx.jpg

jgye71noiztm63gxxf7.jpg

اینم نــــــــــــَــــــره! نژادشم Boroki Black Edition همین که گذاشت عسک بگیریم خودش خیلی ــــه ..خعلی مرده..

o0z7ny0xvep3w2kapnhw.jpg

یدونه هم نیما دارم که تو امضام تاپیک فروششو زدم:( اونم با یه قیمت موفت:(

نژاد سگ ت چیپسه؟

bolvardi

Registered User
لایک‌ها
6

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
بق بقو
بق بقو
دیشب گربه ای بالای درخت باغچه خونه رفته بود آخر شب میخواستم بخوابم دیدم یاکریم زخمی با پرهای خونه و ریخته شده افتاده تو آشپزخانه ردشو که گرفتم دیدم گربه تو درخت بش حمله کرده بیچاره پناه آورده بود به زیر کابینت آشپزخانه

گرفتمش گذاشت تو کارتن زخمشو ضد عفونی کردم اما صبح که از خواب بیدار شدم جان به جان آفرین تسلیم کرد
هنوزم ناراحتشم
لعنت بر گربه

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
بق بقو
بق بقو
دیشب گربه ای بالای درخت باغچه خونه رفته بود آخر شب میخواستم بخوابم دیدم یاکریم زخمی با پرهای خونه و ریخته شده افتاده تو آشپزخانه ردشو که گرفتم دیدم گربه تو درخت بش حمله کرده بیچاره پناه آورده بود به زیر کابینت آشپزخانه

گرفتمش گذاشت تو کارتن زخمشو ضد عفونی کردم اما صبح که از خواب بیدار شدم جان به جان آفرین تسلیم کرد
هنوزم ناراحتشم
لعنت بر گربه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
اینم عکسهای آیلین خانوم که خیلی ماهه،شغلشون خونه داریه،قصد ازدواج هم دارن اگه مورد مناسب پیدا کنن ، دوستان بگین ماشالا
دوتا ماهی داشتم که خوردشون ، ولی قلب مهربونی داره دخترمون
4atyjuju.jpg
eby2uqa9.jpg

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596

از غذا-قضا-غزا-Ghazaa منم ماکرو دارم....

این ماکرو شوما هم هنو مونده تا ازدباج. اگر دین ندارید آزاده باشید و صیغه بخوانید براش فعلا

نخل هات انگور دادن تو آب آکواریوم :D

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
از غذا-قضا-غزا-Ghazaa منم ماکرو دارم....

این ماکرو شوما هم هنو مونده تا ازدباج. اگر دین ندارید آزاده باشید و صیغه بخوانید براش فعلا

نخل هات انگور دادن تو آب آکواریوم :D

ااااا اسم این آیلین خانوم macro بوده
دختره ی روانی ۲تا از ماهی های خوشگلمو خورد :(( از زیر شکم گوشتشونو خورد :(( توی این فکرم یه کوسه بخرم بندازم توی اکواریوم انتقام اونا رو بگیره

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
ااااا اسم این آیلین خانوم macro بوده
دختره ی روانی ۲تا از ماهی های خوشگلمو خورد :(( از زیر شکم گوشتشونو خورد :(( توی این فکرم یه کوسه بخرم بندازم توی اکواریوم انتقام اونا رو بگیره

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

داووش این نــــــَـــــــره...(از رو خط های سیاه نوک باله هاش میشه فهمید)

ماکرو ماهی ها معمولا شیطون هستن و اونی که از لحاظ جسه و جنسیت نصبت به بقیه برتری داره .بقیه رو مورد لطف و Rape قرار میده :D ولی ماکرو ماکرو دیگه رو نمیخوره! مگر اینکه خیلی کوچیک باشه دیگری یعنی توانایی خردنشو نداره

منم 6 تا دارم و یدونه آبی دارم که نــــَـــــــــره..از همه هم درشت تر شده! همیشه دنبال بقیه میکنه و موقع غذا خردن به بقیه امون نمیده

فعلا بهش مهلت دادم و گرنه پرونده ش رو میندازم زیره دست فرگوسن

فرگوسن:

o0z7ny0xvep3w2kapnhw.jpg

یه مومن پلاستیکی تاپیک مورغ نیمای مارو آپ بده!:hmm:

بالا