• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

pomona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
تراریوم؟! من نمیدونم چیه ،توضیح بده
بو و کثیف کاری اصلا ندارن ولی مدفوع دارن که اون هم خیلی کوچیکه که سریع تو باغچه جذب زمین میشه و خاک میشه
غذا هم خودشون پیدا میکنن، حشرات و اینا.
صدا هم بستگی داره که وزغ چه نوعی باشه این نوع وزغ ها و قورباغه هایی که بنده دارم اصلا صدا ندارن، هیچ صدایی ازشون در نمیاد!نمیدونم چرا ولی فکر میکنم نوعشون اینطور هست که بی صدا هستن ولی وزغ های جنگلی و شمالی صدا دارن، این قورباغه ها و وزغ هایی که بنده پیدا کردم همگی رو از پارک آوردم و یجورایی وزغ شهری حساب میشن:دی
تراریوم یه چیزی شبیه به آکواریومه اما یه تفاوتهایی داره،به اینصورت که نصفش آب و نصفش خشکیه،برای لاک پشت مناسبه ، فکرکنم برای وزغ هم مناسب باشه،راستش ما آپارتمان نشین هستیم و باغچه نداریم،خیلی خوبه که سروصدا هم ندارن،شما ازشون بچه هم گرفتین تا بحال؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
تراریوم یه چیزی شبیه به آکواریومه اما یه تفاوتهایی داره،به اینصورت که نصفش آب و نصفش خشکیه،برای لاک پشت مناسبه ، فکرکنم برای وزغ هم مناسب باشه،راستش ما آپارتمان نشین هستیم و باغچه نداریم،خیلی خوبه که سروصدا هم ندارن،شما ازشون بچه هم گرفتین تا بحال؟

بله ، به نظر مناسب میاد
نیازی به تولید مثلشون نبود چون فقط واسه اینکه حشرات داخل باغچه رو پاکسازی کنن آورده بودمشونو اونها هم طی 2 هفته اینکارو بخوبی انجام دادن و کل باغچه عاری از هر گونه حشره و گزنده ای شد

mohsensis

Registered User
لایک‌ها
88
اینم جوجوهای من :blush:

68691827312896521151.jpg

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
اینم بچه های من اند:معرفی میکنم

مشکی=خیلی پسر مظلومیه.و مهربون.میمیرم براش
خال خالی=داداش مشکی.عاقل و فهمیده .مثل سلطان ها رفتار میکنه

07022010431.jpg

اینم برونو=پسر بازیگوش و شیطون من.عاشق اینه که باهام بازی کنه

فایل های ضمیمه

• 05082011382.jpg
    05082011382.jpg
    934.7 KB · نمایش ها: 477

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
دمت گرم خیلی خوشگلن فقط یه کم حجم عکسها رو بیار پایین اینترنتمون تموم شد!!!!!!!

ok داداش.خواستین بازم میزارم.الان فقط سه تاشون رو گذاشتم.10 تا گربه خوشگل و موشکل دارم.ماشالله دوباره بچم (خوشگل) دوباره حامله شده.اسفند یا عید بچه هاش بدنیا میان.دوباره باید قابله بشیم.:blush:

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
اینم بقیه گربه هام:
اسمش: خنگه (اخه واقعا خیلی خل وضعه.اینو تو کوچه وقتی خیلی کوچیک بود آوردیمش بزرگش کردیم.دیگه قاطی بقیه گربه هام شد.اما انقدر بیچاره کمبود محبت داره که وقتی میری به سمتش نازش کنی از خود بیخود میشه انقدر کمبود عاطفه داره :D
10062011341.jpg

شادروان جکی:خیلی پسر خوشگل و زیبایی بود من همه گربه هام رو آزاد میزارم که برن بیرون بچرخن چون اصلا از زندانی کردن حیونات اصلا خوشم نمیاد میزارم هر خواستن برند اما هرجا که باشند میان پیشم.اما این یه روز رفت و دیگه برنگشت.معلومه کشته شده
Shadravan Catf (3).jpg

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
یه روز ما جعبه کفش گذاشته بودیم بیرون حیازمون.دیدم این بچه ها رفتن توش خوابیدن.مردم از خنده.البته وقتی کوچیک بودن.
آخه جاتون نمیشد مجبور بودین با مشقت بخوابین:lol:

Film013.jpgFilm009.jpg

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
منو رافائل دوست بی ادعام دوست صمیمیم جلوه وفاداریه تمام موجودات

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    353.9 KB · نمایش ها: 315
  • 2.JPG