• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از مطالب خواندنی روزنامه ها

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

مطلب دوم : تست

روزنامه خراسان پنجشنبه 19 بهمن 91 هفته نامه ی جیم.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
واقعا این مجله ها و روزنامه ها از تلویزیون هم بدتره!

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

داستان اول بهتر هستش. هر دو داستان کاملا واقعی هستن. کیفیت رو آووردم پایین تا حجم کم بشه برای همین متن ها "عالی" نیستند.

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
اقا اون مصاحبه اول اولی خیلی چرته والا من قبلا (قبل از این قضیه دلار) که کار ثابت داشتم حدود ماهی 4تا 7 تومن سود خالص داشتم هیچ وقت نتونستم ماشین بخرم(همش اووزون ماشین بابامم:lol:) این یارو چطوریrx350 خریدی فکر کنم الان یه چیزی حدود 330 قیمتشه قبلا 120 بود. الانم که کارگاه و تعطیل کردم مشغول شغل شریف دلالی(خداییش یک دهم قبلا کار میکنم ولی سودش چند برابر اصلا خیلی خوبه:D) هستم لباس معمولی میپوشم عطر معمولی ساعتم ندارم خطمم یه 0912 معمولی. این یکم توهمی بود مصاحبش(یا ماله چند سال پیش بوده) دوستانمم که در امدشون بیشتر از من(یکی از بچه ها فقط از اجاره ماهی 19 در میاره) خفن ترینشون یه جنسیس داره عطرم کلا اگر روشون میشد گلاب میزدن. ساعتم همه tissot casio swatch گوشی ام همه معمولی.
این زندگی که اینا صحبت میکردن من فکر میکنم ماله درامد بالای 40 تومان در ماهه

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
با حفظ احترام خدمت استارتر محترم..
پیشنهاد میکنم برای اینکه اذیت نشید.. گاهی مقداری از مطلب مورد نظر رو در اینترنت سرچ کنید.. شاید نسخه ی اینترنتی و در دسترسش هم موجود باشه..
من این خبر رو به طور اتفاقی سرچ کردم و دیدم که توی اینترنت هم هستش >>>> دو ماجرای عجیب، واقعی و قابل تامل - Tabnak.IR | تابناك

ضمن اینکه اکثر روزنامه ها توی سایتشون مطالب روزنامه شون رو توی سایت میزنن...و شما نیازی به خرید ندارید (فراموش نکنید در عصر ارتباط هستیم)
جام‌جم نشریات

بالا