• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از کی 750 بعد از 7 ماه(اتمام حجت)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دیدم دیگه خیلی زیاد داره از جنس بدنه سونی اریکسون ایراد گرفته میشه گفتم چند تا عکس ازش بذارم بعد از 7 ماه استفاده(چند بار هم به کف ماشین افتاده رو داشبورد بوده افتاده:blink:
این عکس از کل موبایله:)
149365.jpg

اینک عکس صفحه شه:happy:
149366.jpg

اینم تنها قسمت آسیب دیده قسمت مقوا شکلی که روش نوشته quick share که میشه اونو کند که زشت نکنه
149367.jpg

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قابل توجه اونایی که میگن بدنه اینا ضعیفه و بعد 1 ماه روش خطهای عجیب غریب میوفته و صفحه LCD اش خطهای ریز ریز میوفته و....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوشبختانه الان جلدهای شیشه ای خوبی اومده که کل گوشی رو میپوشونه و ضعف بدنه شکننده رو پوشش میده البته یک مقدار ظاهر گوشی رو خراب میکنه

عکسیی ندارید که خشهای روی صفحه رو بشه دید؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
خیلی خوب مونده

گوشی من هم که همین مدت دستم بوده همینجوریه البته اون قسمت آسیب دیده رو نداره فقطیه مقدار از رنگ جوی استیکش پریده که البته به نسبت 3660 که قبلش داشتم به حساب نمیاد

راستی اون Themeت جالب بود
بده ما هم استفاده کنیم
23.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مثل اینکه هنوز با قرار دادن مدرک هم مشکل حل نمیشه و ادعا دارن که رو گوشی قاب بوده و یه عکس بزار خطهای روی گوشی رو ببینیم!!!

وقتی نیست همچین خطی...چی چی رو بزاره که ببینی؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
مثل اینکه هنوز با قرار دادن مدرک هم مشکل حل نمیشه و ادعا دارن که رو گوشی قاب بوده و یه عکس بزار خطهای روی گوشی رو ببینیم!!!

وقتی نیست همچین خطی...چی چی رو بزاره که ببینی؟؟

خودتون رو گول بزنید! توی عکس حتی خطهای انگشت طرف هم نیوفتاده خشها بیوفته!؟!
از نظر من این کار ارزشی نداره!
به هر کسی قصد بررسی حرف ما در خط افتادن گوشی کا 750 رو داره یک نگاه دقیقی به گوشیهای کا 750 دست مردم بندازه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
خودتون رو گول بزنید! توی عکس حتی خطهای انگشت طرف هم نیوفتاده خشها بیوفته!؟!
از نظر من این کار ارزشی نداره!
به هر کسی قصد بررسی حرف ما در خط افتادن گوشی کا 750 رو داره یک نگاه دقیقی به گوشیهای کا 750 دست مردم بندازه
میخوای گوشیمو برات پست کنم ای بابا باورت نمیشه رو صفحه اش خش نداره تازه عکس به اون واضحی فلشم انداختم که نور صفحه کم بشه بشه شیشه شو دید چرا باور نمیکنی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
میخوای گوشیمو برات پست کنم ای بابا باورت نمیشه رو صفحه اش خش نداره تازه عکس به اون واضحی فلشم انداختم که نور صفحه کم بشه بشه شیشه شو دید چرا باور نمیکنی

من نظری نمیدم که خط افتاده یا نه .. البته ممکنه شما گوشی رو خوب نگه داشته باشی و همینطور ممکنه بعضی موارد هم توی عکس خودشو نشون ندن ولی بهرحال ایشالا گوشیت واست خوب بمونه و خطی هم روش نیوفته ولی در هر صورت در مقام مقایسه نمیشه جنسش رو با نوکیا قیاس کرد .. نوکیا جوندارتر و ردیفتره 100%

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
من نظری نمیدم که خط افتاده یا نه .. البته ممکنه شما گوشی رو خوب نگه داشته باشی و همینطور ممکنه بعضی موارد هم توی عکس خودشو نشون ندن ولی بهرحال ایشالا گوشیت واست خوب بمونه و خطی هم روش نیوفته ولی در هر صورت در مقام مقایسه نمیشه جنسش رو با نوکیا قیاس کرد .. نوکیا جوندارتر و ردیفتره 100%
خیلی ممنون ولی نه اتفاقا زیاد هم خوب باهاش رفتار نکردم اما مونده دیگه نمیدونم مدرک هم ارائه دادم اما داریوش تعصبت دیگه خیلی زیاد شده یکم کاهشش بده اینطوری خیلی بده که هیچیو قبول نمیکنی

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كلا تا اونجايي كه من شنيدم، گوشي هاي سوني اريكسون صدمه پذير تر از نوكيا هستن. حالا از چه نظر نميدونم. و حالا به طور كلي درست هست يا نه رو هم نميدونم.
اما تجربه اي كه خودم داشتم، با تي 630 بود كه توي جيبم بود، حواسم نبود روي فرش هلكو پتري زدم ! وقتي پاشدم ديدم كه به اندازه ي ايندقد : O روي ال سي ديش سوخته. ا
از طرفي الان كه نوكيا 3120 دارم تا حالا چندين بار بدجور از دستم افتاده زمين و تمام در و پيكرش هم باز شده اما صفحه ش چيزي نشده و البته يه قسمت هايي از بدنش صدمه ديده.

حرفي كه من از اين و اون زياد شنيدم و نميدونم هم درست باشه يانه، اينه كه گوشي هاي سوني اريكسون به مراتب از نوكيا ظريف تر و صدمه پذير تر هستن...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
خیلی ممنون ولی نه اتفاقا زیاد هم خوب باهاش رفتار نکردم اما مونده دیگه نمیدونم مدرک هم ارائه دادم اما داریوش تعصبت دیگه خیلی زیاد شده یکم کاهشش بده اینطوری خیلی بده که هیچیو قبول نمیکنی

این مورد جنس در مقام مقایسه مثه بقیه موارد خودشو نشون میده .. شما با گوشیه خودت قیاس نکن .. یعنی کلیت رو در نظر بگیر که تعداد تلفات گوشیای سونی در قیاس با نوکیا به مراتب بیشتر بوده و اینرو تجربه کاربرا هم بیشتر ثابت میکنه البته مواردی مثه گوشی شما هم حتما هست ولی به نظرم اصل قضیه رو رد نمیکنه که جنس بدنه نوکیا محکمتر و در مقابل ضربات جون سخت تره .. بهر حال سونی به فانتزی بودن گوشی بیشتر اهمیت میده دیگه .. از نظری ضعفه (همین استحکام) و از نظری قوته که عده ای به دنبال فانتزی و جمع و جور بودن هستن و نیز میتونن بهتر از گوشی مراقبت کنن .. ولی من خودم چون زیاد نمیتونم مراقب باشم ترجیح میدم اصلن ریسک نکنم و حتما استحکام نوکیا رو به فانتزی سونی ترجیح میدم ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :

اینقدر در مورد تعصب دیگران سخنرانی نکنید! شما فکر میکنید تنها کسی هستید توی دنیا که کا 750 داره؟ مگه ما تا حالا کا 750 دست مردم ندیدیم؟ کا 750 در اثر استفاده معمولی به راحتی خش میوفته. بعید میدونم هیچ کا 750 دست دومی بتونید برای خرید پیدا کنید که خش و زدگی نداشته باشه. برای اینکه در اثر استفاده معمولی (و نه جلد کشیدن و وسواسی مواظبش بودن) به راحتی خش میوفته .
مدرک هم عکس بیکیفیتی مثل این نیست. خشهای صفحه رو با چنین عکسهایی که حتی خط های روی انگشتتون مشخص نیست نمیشه تشخیص داد

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تعصب آن هم در زمینه موبایل شگفت انگیز می باشد. چرا بعضی ها سر موضوعاتی چنین پیش پا افتاده یقه جر میدهند؟
جو انجمن موبایل آلوده شده. قبلا هم یه کارای عجیبی در این اینجا اتفاق افتاده .....

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
جدای از تعصب و این چرندیات!
اولا اگه دقت بشه خطهای روی انگشت یا به اصطلاح ( اثر انگشت) قابل دیدن هست!:D
ثانیا : همین 2 روز قبل یکی از دوستان که 6680 داشتند , گوشیش از رو میز بلیارد افتاد زمین و بماند که lcd ترک بزرگی برداشته که باید حتما عوض شه. الان از هر 6-5 تا زنگی که بهش بزنی 2 تاش میگه در دسترس نیست.
برای اثبات! میتونم شمارشو بدم!!!:lol: یا میتونید تشریف بیارید اینجا از نزدیک ببینید:rolleyes:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
جدای از تعصب و این چرندیات!
اولا اگه دقت بشه خطهای روی انگشت یا به اصطلاح ( اثر انگشت) قابل دیدن هست!:D
ثانیا : همین 2 روز قبل یکی از دوستان که 6680 داشتند , گوشیش از رو میز بلیارد افتاد زمین و بماند که lcd ترک بزرگی برداشته که باید حتما عوض شه. الان از هر 6-5 تا زنگی که بهش بزنی 2 تاش میگه در دسترس نیست.
برای اثبات! میتونم شمارشو بدم!!!:lol: یا میتونید تشریف بیارید اینجا از نزدیک ببینید:rolleyes:

نویزی جان اینطور که به نظر میاد شما کاشف عجایب هفت گانه در گوشیای نوکیا هستی!;) اوندفه که دوستتون اتفاقی برای 6630 ش افتاده بود و پرش انتن داشت!!:p اینبار هم که 6680 این دوستتون هوشمندانه زنگها رو انتخاب میکنه و از هر 5 تا 2 تا رو میگیره!!! ;) اقا دوستی نداری که احیانا برای پی 910 اتفاقی افتاده باشه مدادش ننویسه!!؟ نمیدونم چرا همه اتفاقای نادر در تاریخ بشریت در گوشیای نوکیا اونم دوستای شما رخ میده برادر!؟؟ دست استکبار جهانی هم که اصلن معلوم نیس!!! ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نویزی جان اینطور که به نظر میاد شما کاشف عجایب هفت گانه در گوشیای نوکیا هستی!;) اینبار هم که 6680 این دوستتون هوشمندانه زنگها رو انتخاب میکنه و از هر 5 تا 2 تا رو میگیره!!!

نه زنگها رو انتخاب نمیکنه!! منظورم این بود که شمارشو بگیری آنتن نمیده گاهی( که با توجه به اونچه قبلا هم دیده بودم اصلا عجیب نبود)

اقا دوستی نداری که احیانا برای پی 910 اتفاقی افتاده باشه مدادش ننویسه!!؟

نه متاسفانه ولی یکی از آشنا ها قبلانا گوشی دوستش ( p910 ) از دستش افتاد lcd شکست ولی آنتنش به هم نریخت!!

نمیدونم چرا همه اتفاقای نادر در تاریخ بشریت در گوشیای نوکیا اونم دوستای شما رخ میده برادر!؟؟ دست استکبار جهانی هم که اصلن معلوم نیس!!!

بله خب واقعا اگه همین اتفاق نادر رخ بده و آدم حرف بزنه بهتر از اینه که آدم همینجوری حرف بزنه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
نه زنگها رو انتخاب نمیکنه!! منظورم این بود که شمارشو بگیری آنتن نمیده گاهی( که با توجه به اونچه قبلا هم دیده بودم اصلا عجیب نبود)

نه متاسفانه ولی یکی از آشنا ها قبلانا گوشی دوستش ( p910 ) از دستش افتاد lcd شکست ولی آنتنش به هم نریخت!!

بله خب واقعا اگه همین اتفاق نادر رخ بده و آدم حرف بزنه بهتر از اینه که آدم همینجوری حرف بزنه!

اولا که خوبه که از شما پرسیدیم که اشاره ای به پی 910 هم کردی وگرته تا قیامت هم احتمالا صداش در نمیومد!!! دوما اتفاقات نادر اگر در چارچوب مسایل علمی باشن فقط برای یه نفر اتفاق نمیوفتن مطالبی که شما میگی اونهم تصادفا!!!! (اینکه تابلوئه;) ) همش در مورد گوشیای نوکیا رخ میده به نظر نمیاد دلیل علمی پشتش باشه . بیشتر یجور شانتاژ بر ضد یه برند هست وگرنه بعد اینهمه سال چطوریه این اتفاق نادر واسه هیچکسی نیوفتاده که با خوردن گوشیش پرش انتن و عدم دسترسی 2 از 5 و اینجور حرفا پیش بیاد .ولی برای شما پیش اومده .. با اینکه دیگه گوشی هر کسی چند باری خرده زمین ولی همچین مسایلی بعدا کشف نشده .. :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اولا که خوبه که از شما پرسیدیم که اشاره ای به پی 910 هم کردی وگرته تا قیامت هم احتمالا صداش در نمیومد!!! دوما اتفاقات نادر اگر در چارچوب مسایل علمی باشن فقط برای یه نفر اتفاق نمیوفتن مطالبی که شما میگی اونهم تصادفا!!!! (اینکه تابلوئه;) ) همش در مورد گوشیای نوکیا رخ میده به نظر نمیاد دلیل علمی پشتش باشه . بیشتر یجور شانتاژ بر ضد یه برند هست وگرنه بعد اینهمه سال چطوریه این اتفاق نادر واسه هیچکسی نیوفتاده که با خوردن گوشیش پرش انتن و عدم دسترسی 2 از 5 و اینجور حرفا پیش بیاد .ولی برای شما پیش اومده .. با اینکه دیگه گوشی هر کسی چند باری خرده زمین ولی همچین مسایلی بعدا کشف نشده .. :)

به همون دلیل که مطالبی که شما میگی هم بر ضد یک برند دیگر هست!!!!! ( خیلی تابلو تره!!!) و خیلی هم علمی!!!
به هر حال من دیگه با شما بحث نمیکنم.:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

برای من جالبه شما بیشتر دوستاتون بر خلاف توصیه های شما نوکیا میخرند! همه هم گوشیون دچار حادثه میشه و به طرز وحشتناکی خراب میشن!!!

:D

بالا