DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
به هر حال ما دلایلمون رو گفتیم همونطور که در مورد ضعفهای ثابت شده کا 750 که در سایتهای معتبر هست مثل کیفیت پایین رینگتون زیر بار نرفتید الان هم مسلما این رو قبول نمیکنید. اما کیفیت بدنه کا 750 خیلی پایین و شکننده هست ! شاید شما شبهای گوشتونو تو پر قو بگذارید ولی این ماهیت قضیه رو عوض نمیکنه و با این کار و این مدارک بی اعتبار جلوی کسانیکه ضعف و قوت گوشیها رو بیان میکنند رو نمیتونید بگیرید. همچنان نقطه ضفه بدنه گوشیهای سونی اریکسون وجود داره مگر در یکی دو مدل خاص مثل دابلیو 900
توصیه میکنم این تاپیکهای بی محتوا بسته بشه . همین حالا من میتونم تاپیکی باز کنم با چند تا برنامه سیمبین کیفیت عکس همه گوشیهای سونی اریکسون رو با همین 6681 به چالش بکشم! اما این برای کاربران عادی موبایل نتیجه ای نداره اونها باید نقاط ضعف گوشی که میخرند رو بدونند
توصیه میکنم این تاپیکهای بی محتوا بسته بشه . همین حالا من میتونم تاپیکی باز کنم با چند تا برنامه سیمبین کیفیت عکس همه گوشیهای سونی اریکسون رو با همین 6681 به چالش بکشم! اما این برای کاربران عادی موبایل نتیجه ای نداره اونها باید نقاط ضعف گوشی که میخرند رو بدونند