• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از کی 750 بعد از 7 ماه(اتمام حجت)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به هر حال ما دلایلمون رو گفتیم همونطور که در مورد ضعفهای ثابت شده کا 750 که در سایتهای معتبر هست مثل کیفیت پایین رینگتون زیر بار نرفتید الان هم مسلما این رو قبول نمیکنید. اما کیفیت بدنه کا 750 خیلی پایین و شکننده هست ! شاید شما شبهای گوشتونو تو پر قو بگذارید ولی این ماهیت قضیه رو عوض نمیکنه و با این کار و این مدارک بی اعتبار جلوی کسانیکه ضعف و قوت گوشیها رو بیان میکنند رو نمیتونید بگیرید. همچنان نقطه ضفه بدنه گوشیهای سونی اریکسون وجود داره مگر در یکی دو مدل خاص مثل دابلیو 900

توصیه میکنم این تاپیکهای بی محتوا بسته بشه . همین حالا من میتونم تاپیکی باز کنم با چند تا برنامه سیمبین کیفیت عکس همه گوشیهای سونی اریکسون رو با همین 6681 به چالش بکشم! اما این برای کاربران عادی موبایل نتیجه ای نداره اونها باید نقاط ضعف گوشی که میخرند رو بدونند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
به همون دلیل که مطالبی که شما میگی هم بر ضد یک برند دیگر هست!!!!! ( خیلی تابلو تره!!!) و خیلی هم علمی!!!
به هر حال من دیگه با شما بحث نمیکنم.:cool:

اینهم اخرین پاسخ و بحث تموم : بله خب شما درست میفرمایید و کاملا منطقی و علمی!! حداقل من نیومدم کشف بسازم پی 910 همکارم افتاده جامدادیش لق شده یا کا 750 اونیکی همکارم محافظ دوربینش هرز شده در اثر باز و بسته کردن زیاد!! :f34r: شما باشید و تجربیات و کشفهاتون .. :cool: من تا اونجاییکه به یاد دارم شما هیچ مورد مثبتی رو در گوشیای نوکیا تاحالا نه دیدید نه گفتید و هرچی بوده همین چیزا و مشابهش بوده ولی من حداقل در جایی که بوده برتری مولتی مدیایی همون کا 750 رو گفتم .. در هر حال بحث رو تموم میکنم و شما رو به خدا میسپارم ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
به هر حال ما دلایلمون رو گفتیم همونطور که در مورد ضعفهای ثابت شده کا 750 که در سایتهای معتبر هست مثل کیفیت پایین رینگتون زیر بار نرفتید الان هم مسلما این رو قبول نمیکنید. اما کیفیت بدنه کا 750 خیلی پایین و شکننده هست ! شاید شما شبهای گوشتونو تو پر قو بگذارید ولی این ماهیت قضیه رو عوض نمیکنه و با این کار و این مدارک بی اعتبار جلوی کسانیکه ضعف و قوت گوشیها رو بیان میکنند رو نمیتونید بگیرید. همچنان نقطه ضفه بدنه گوشیهای سونی اریکسون وجود داره مگر در یکی دو مدل خاص مثل دابلیو 900

توصیه میکنم این تاپیکهای بی محتوا بسته بشه . همین حالا من میتونم تاپیکی باز کنم با چند تا برنامه سیمبین کیفیت عکس همه گوشیهای سونی اریکسون رو با همین 6681 به چالش بکشم! اما این برای کاربران عادی موبایل نتیجه ای نداره اونها باید نقاط ضعف گوشی که میخرند رو بدونند

بله متاسفانه دوستان تاپیک های اینگونه باز میکنند و در پایان هم اکثرا طلبکارانه بحثی رو که خودشون شروع کردند رو میبندند و ادعای منطق رو هم الی الله میکنند .. نه حرفی رو میپذیرند نه هیچ ضعفی رو قبول میکنند .. خوب شد شرکتی مثل سونی پیدا شد که اریکسون نابود شده رو پوشش بده وگرنه در غیر اینصورت ادعای خدایی هم براشون دور از ذهن نبود ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
من هم گوشیم فعلا تنها ایرادش اینه که قسمت نارنجی جوی استیکش کنده شد . بعد که چسبوندمش یکمیش پاره شد
وگرنه از خش و مش اثری هیچ نیست !

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از tintin :
من هم گوشیم فعلا تنها ایرادش اینه که قسمت نارنجی جوی استیکش کنده شد . بعد که چسبوندمش یکمیش پاره شد
وگرنه از خش و مش اثری هیچ نیست !
باید حرفات با مدرک باشه

نه باید عکس بذاری
67.gif

با یه دوربین با پیکسل بالا که ترجیحا مگاپیکسلش دو رقمی باشه و علاوه بر صفحه گوشی اثر انگشتت به همراه سلول های تشکیل دهنده دستت به آسانی قابل تشخیص باشه
30.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
برای من جالبه شما بیشتر دوستاتون بر خلاف توصیه های شما نوکیا میخرند! همه هم گوشیون دچار حادثه میشه و به طرز وحشتناکی خراب میشن!!!

:D

و براتون جالبتر میشه که اگه همونطور که گفتم بیایید از نزدیک ببینید:D چون من اکثر دوستام نوکیا دارن;) و بر خلاف برخی افراد! از رو هوا حرف نمیزنم:happy:

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ول کنید این بحثا رو حالا مثلا" شما هر چی بگی همه هم قبول کنن نه چیزی از کی 750 کم میشه نه گوشی ای نوکیا بهترین گوشی جهان میشن!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از se-k750i :
آقا ول کنید این بحثا رو حالا مثلا" شما هر چی بگی همه هم قبول کنن نه چیزی از کی 750 کم میشه نه گوشی ای نوکیا بهترین گوشی جهان میشن!!

بله پیامبران سوتی اریکسون معجزه (کا 750 هی که بعد از هفت ماه خش نخورده!!!!) می آورند ولاکن اکثر مردم(نوکیا بدستان) ایمان نمی آورند .

:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کی بود گفت p910 ، lcdش شکست؟! :eek: من دوستم یه p910 داشت ، واقعا ، به معنای کلمه، وحشیانه ازین استفاده میکرد!!! یعنی فقط کم مونده بود باهش 7سنگ بازی کنه!... با همه ی این احوال یک سال و نیم گوشی براش دووم آورد، آخرم lcdش کارشی نشد، فقط خود گوشی مرد :p

بالا