خدا نکنه ادم کارت گرافیک شه دست شما بیوفته بیچاره رو جر دادی واسه نسب فن توی نگاه اول ادم یاد فیلم ترانسفورمرز میوفته D;خوب بحال شما بابا اینم کیس فقیری بنده
fagat ye soali daram ax caset inja chi ka mikone ?mikhasti befrooshishhبعد از رنگ شدن مگنوم 2
رنگ فوری مشکی مات
قیمت رنگ لیتری 13 تومن(نیم لیتر هم بسیار زیاد هست، حتی برای رنگ کردن یک کیس فول تاور )
+
تینر فوری 2500 تومن
+
پمپ باد که اگه نداشته باشید تقریباً غیر ممکن هست
اگه بدید بیرون به احتمال زیاد خوب رنگ نزنند مگر اینکه آشنایی داشته باشید
+
یکدفعه بردن کیس همراه با خودتون به حمام و برای شستن و غبار روبی (کیسه پشتش رو یادتون نره بکشین}
![]()
![]()
سلام دوستان اینهم سیستم اسقاطی من
ممنون اقا حامد همین کار رو میخواستم بکنم ولی مشکلش اینه اون ورودی شلنگ به رادیات گیر میکنه به فن سقف اگر نگاه کنید توی عکس ها مشخص هست مگر یکی از فنهای رادیات رو بیرون کیس ببندم که کمی بیاد عقبسلام گلم.
شلنک واتر رو از بالا بیارتا گرمای پشت کارت روی کارکرد و عملکرد کولر تاثیر منفی نزاره. به این شکلش کن:
مشاهده پیوست 282651
از این فنها اصولا در کیس های قدیمی استفاده میشده که کولینگ خوبی نداشتند البته من تاحالا تستش نکردم ببینم توی دما تاثیر داره یا نه
از این فنها اصولا در کیس های قدیمی استفاده میشده که کولینگ خوبی نداشتند البته من تاحالا تستش نکردم ببینم توی دما تاثیر داره یا نه
fagat ye soali daram ax caset inja chi ka mikone ?mikhasti befrooshishh
فروش سیستم ( فقط کیس) AMD (فقط و فقط برای مصرف کننده واقعی)(فقط بصورت یکجا فروخته میشه) - خریدو فروش چند قطعه کامپیوتر با هم - تالار گفتگو لیون ک
نوید جان، گمونم خودمونم مال لاس وگاسیم، فقط دهه شصت خر تو خر بود اشتباهی اینور به دنیا اومدیم :دیآرمین جان مخلصم
میگم سیستمت واسه لاس وگاس خوبه ها
والا نمیدونم چون بعضی قطعات این سیستم مال 2 سال پیش هستش، مثلا هارد یک ترابایتی وسترن خاویار بلک رو من 113 تومن خریدم 2 سال پیش. الان 370 تومنه. شاید اگر یک سیستم تو همین مایه ها امروز بخوام تهیه کنم، فقط کیس بالای 3 تومن هزینه میبره.دوست عزیز هزینه سیستمت چه قدری شد!!!1
با چی اینجوری کردی؟ از این ال ای دی متری ها؟ قشنگ شده - حدودا چقدر هزینش شد؟