• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

## عکس سیستم اعضا ##

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
سلام دوست عزیز کیس شما عالی هست و قابلیت اسمبل از پشت سینی مادر بورد رو داره!!!

چطور میگید کوچیکه و اینطور به هم ریخته هست سیستم؟اگه سیم ها رو از پشت سینی ببرید کیس کلی به نما میاد:)

اگرو این طور نیست لطفا دلیلشو بگید .

موفق باشید.

راستی به احتمال زیاد یه کیس عین این شما بخرم ظاهرش چطوره؟قشنگه؟چون از نزدیک ندیدم کیسو!

درود عزیز.
فرمایش شما کاملا صحیحه بنده هم میخوام این کارو انجام بدم ولی سیم ها نمیدونم بعد از کجا بدم بیاد بیرون...
یه نگاهی به پشت کیس کنید متوجه میشید:
index.php?module=thumbnail&file=04908991236713007594.jpg

در مورد کیس هم یه بدیهایی داره... اول اینکه در جلویی کیس پس از مدتی کنده شده و الان کاملا جدا شده ولی میشه دوباره توی همون محل قرارش داد و سالم به نظر برسه!:دی
یه مقدار هم کوچیکه و اون طرفی که سیستم رو برامون بسته بود مجبور شد پشت مادربورد رو چسب برق بزنه که اتصالی نشه وگرنه سیستم روشن نمیشه.

Alidark2013

Registered User
لایک‌ها
105
درود عزیز.
فرمایش شما کاملا صحیحه بنده هم میخوام این کارو انجام بدم ولی سیم ها نمیدونم بعد از کجا بدم بیاد بیرون...
مشاهده پیوست 404752

در مورد کیس هم یه بدیهایی داره... اول اینکه در جلویی کیس پس از مدتی کنده شده و الان کاملا جدا شده ولی میشه دوباره توی همون محل قرارش داد و سالم به نظر برسه!:دی
یه مقدار هم کوچیکه و اون طرفی که سیستم رو برامون بسته بود مجبور شد پشت مادربورد رو چسب برق بزنه که اتصالی نشه وگرنه سیستم روشن نمیشه.

قربونت بشم عزیز ولی فکر کنم اون چسب ها واست مشکل درست کردن.

به این سایت یه نگاهی بنداز اسمبل خود شرکت اینطوری هستGreen Falcon Case

خیلی هم جادار و عالی هست به نظر من:)

راستی در مورد خوشکلی کیس بهم چیزی نگفتی.

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
قربونت بشم عزیز ولی فکر کنم اون چسب ها واست مشکل درست کردن.

به این سایت یه نگاهی بنداز اسمبل خود شرکت اینطوری هستGreen Falcon Case

خیلی هم جادار و عالی هست به نظر من:)

راستی در مورد خوشکلی کیس بهم چیزی نگفتی.

فدات شم اگر به عکس توجه کنی مادربورد کل سینی رو گرفته و چسبها رو هم اگر بخوام از روی سوراخ ها در بیارم بعد مادربورد جلوشه که! تنها سوراخی که کلا آزاده همون سوراخ پایین سینی هست که جز ورودی کابلها حساب میشه ولی خروجیشون که گرفته پس اونم به کارمون نمیاد!

در مورد قشنگی کیس: فکر کنم از تمام کیسهای گرین خوش قیافه تر باشه ولی همونطور که گفتم در جلویی کیس بعد از یه مدتی در میاد و زیاد جالب نیست از لحاظ کیفیت ساخت...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
داداش اون ایزی تولز dvd راایتر رو چرا با پیچ جایگذین کردی ؟!

شما نیاز به کیس هایی با فضای 35 سانت داری که اون سوراخ ها گرفته نشه با توجه به سایزه مینبردت

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
داداش اون ایزی تولز dvd راایتر رو چرا با پیچ جایگذین کردی ؟!

شما نیاز به کیس هایی با فضای 35 سانت داری که اون سوراخ ها گرفته نشه با توجه به سایزه مینبردت

فرقی که نداره داداش اما اصلا به این نکته توجه نکرده بودم که میشه!:wacko:
انشالل ه اگر شد یه X9 میگیرم بعدا...

alitaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام نوید. یه عکس هم از سیستمهای ما بزار.

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
old gamer
به به سرو گردنی از مال من خفن تره سیستمت ... به موقع اش که لازم بشه با اورکلاک منفجر می کنه .
تازه توی اورکلاک قدرت این سیستم ها معلوم یمشه که اینها همه داشتن یه بورد خوب هستش . بدون بورد قوی اورکلاک خطرناک و نا پایدار هستش . من با اورکلاک تا دوبرابر FPS تو بازی های میگیرم !!! یعنی مثلا تو هیتمن با آخر تنظیمات 40 FPS رو دارم تو بنچمارک میانگین

البته به لطف کولر فوق العاده هستش که thermalright ساخته . من فکر می کردم cpu نقش زیادی ندار ه تو بازی که بعدا فهمیدم اوه چه اشتباهی می کردم

OLD GAMER

Registered User
لایک‌ها
81
old gamer
به به سرو گردنی از مال من خفن تره سیستمت ... به موقع اش که لازم بشه با اورکلاک منفجر می کنه .
تازه توی اورکلاک قدرت این سیستم ها معلوم یمشه که اینها همه داشتن یه بورد خوب هستش . بدون بورد قوی اورکلاک خطرناک و نا پایدار هستش . من با اورکلاک تا دوبرابر FPS تو بازی های میگیرم !!! یعنی مثلا تو هیتمن با آخر تنظیمات 40 FPS رو دارم تو بنچمارک میانگین

البته به لطف کولر فوق العاده هستش که thermalright ساخته . من فکر می کردم cpu نقش زیادی ندار ه تو بازی که بعدا فهمیدم اوه چه اشتباهی می کردم

بله دیگه تو AMD مینبوردی بهتر از این پیدا نکردم. البته تو جایگاه دوم شاید مینبوردهای دیگه رقابت کنن اما رکورد فرکانس 8.3 Ghz رو اورکلاکرهای AMD با این مینبورد زدن که فیلمشم تو یوتیوب هست. FORMULA-Z پرچمدار مینبوردهای AMD هستش

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
بله دیگه تو AMD مینبوردی بهتر از این پیدا نکردم. البته تو جایگاه دوم شاید مینبوردهای دیگه رقابت کنن اما رکورد فرکانس 8.3 Ghz رو اورکلاکرهای AMD با این مینبورد زدن که فیلمشم تو یوتیوب هست. FORMULA-Z پرچمدار مینبوردهای AMD هستش
چقدر زیبا و تمیز اسمبل کردی ... ایول

• Like
Reactions: p.x

Hesam1373

Registered User
لایک‌ها
109
درود عزیز.
مشاهده پیوست 404752

رفیق منم دارم فالکون
پشتش نسبت به این چیزی ک تو عکسه کوچیک تره ینی اسمبل از پشتش یکم سخته ولی کمی میشه کاریش کرد ....
ولی بازم به طور کامل واقعا سخته !
چون کابل ها بزرگه با بد بختی جا میشه !....
ولی در کل کیس خوشگلیه واقعا

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
DSC_6426.jpg

بالا