• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

## عکس سیستم اعضا ##

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
آقا قبول نیست مال دوستان اونجا که سیم ها میاد بیرون پوشش داره پستش و نشون نمی ده . من خیلی خیلی تلاش کردم سر سیم کشی . تازه یک سیم ار پاور باید می رفت بالای برد واسه برق ATX اون کوتاه بود نمی رسید رو کار برده بودم تو کارش کردم . نوید به نظر شما بهتر از این هم میشد اکی کنم ؟ نا امید شدم .

شب ها با این نور ها جیکار می کنی آرمین ؟ پارتی میگیری :)))

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
دوستان اگر قیمت سیستم هاتون رو هم میگفتین خیلی تاپیک جالبی میشد
حالا بنده استارت کار رو میزنم
LL

سیستم رو حدود 6 میلیون در چند نوبت جمع کردم از حول حوش عید 91 استارت رو زدم و تا 6 7 ما بعد تکمیلش کردم، دلار حدود 3500 تا 3300 میچرخید (شانس ما الان 3000 شده)

7970 sapphire قیمت 1380 اواخر دی 91
4770k قیمت 1140 تیر 92
Z87 Sabertooth قیمت 1180 تیر 92
Hyper 212evo قیمت 180 تیر 92
HAF932 قیمت 540 خرداد 92
دوتا فن Cougar دونه ای 41 تومان خرداد 92
پاور گرین 700 وات تنها محصول ایرانی که همیشه کنارم بوده قیمت 420 تومان اواخر دی 91
دونا رم 4گیگ Geil 1600 قیمت 210 تومان اواخر دی 91
SSD 128 قیمت 560 خرداد 92

4 قطعه رو هم عجولانه و بدون هیچ اطلاعاتی همون اواخر دی تو اولین خریدم گرفتم که بعدا پشیمون شدم
8350 و 990fxa-gd65 و کولر Z600 و یه کیس mid tower معمولی که 1500 برام آب خورد ، میتونستم الان بجای 7970 یه 780 بگیرم

LL

عکسای بیشتر

کیس خیلی بزرگ و جا داره فن های خیلی خوبی داره . بخصوص فن روی در که پایین تر از سی پی یو و روبری گرافیک هستش خیلی کاربردیه . گرفیکتم عالیه . به نظر من اگه گارانتی داره این و بده گارانتی نباید مشکل لرزش و اینا دارشته باشه اصلا sapphire به کم صدایی و خنکی معروفه .
مادربوردت دیوونم کرد واه واه عجب چیزه لامصب ARMOR SAbertooth تیپه زرهی انگار . چه جاللب و قرعه کشی :) .

آره اینم خوبه اما خوب با تاریخ . من هم قیمت هارو قرار می دم

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147
شب ها با این نور ها جیکار می کنی آرمین ؟ پارتی میگیری :)))

یه چیزی تو همون مایه ها دوست خوبم.

به به این فن پشت کیس خیلی جیگره اما جی پی یو کوشش ؟ گرافیک

قابلی نداره. به کارت گرافیک نیاز نداشتم عزیز دل. من فوقش گاهی اوقات Need For Speed RUN بازی میکنم که گرافیک آنبرد میتونه جواب این بازی رو تو مانیتور 19 اینچی من بده.

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147
ارمین جان میشه از زاویه های دیگه هم عکس بگیری از کیس؟

دیوانه وار خوشکله;)

از تعریفهای شما ممنون. راستش تو این تاپیک عکس زیاد گذاشتم، پست 354 رو نگاه کنید عکس هاش هست. میدونی مهم نیست چه کیسی داری، مهم نیست چه قطعاتی داری، اصلا" مهم نیست سیستمت مال چند سال پیشه. مهم اینه که از کوچکترین امکانات استفاده کنی و تغییرات کوچک بدی، حوصله و وقت بگذاری. این رو نه به عنوان یک پروژه که باید تموم بشه، بلکه باید به عنوان یک سرگرمی بهش نگاه کنی.

اینم یک کیس ارزون قیمته، که فقط با روکش طرح فیبر کربن کف و بدنه ی فلزی بی روح اون رو پوشوندم و 10 سانت SMD LED به سقفش زدم.

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
از تعریفهای شما ممنون. راستش تو این تاپیک عکس زیاد گذاشتم، پست 354 رو نگاه کنید عکس هاش هست. میدونی مهم نیست چه کیسی داری، مهم نیست چه قطعاتی داری، اصلا" مهم نیست سیستمت مال چند سال پیشه. مهم اینه که از کوچکترین امکانات استفاده کنی و تغییرات کوچک بدی، حوصله و وقت بگذاری. این رو نه به عنوان یک پروژه که باید تموم بشه، بلکه باید به عنوان یک سرگرمی بهش نگاه کنی.

اینم یک کیس ارزون قیمته، که فقط با روکش طرح فیبر کربن کف و بدنه ی فلزی بی روح اون رو پوشوندم و 10 سانت SMD LED به سقفش زدم.

کیست چیه داداش

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
خوب حالال دوستان extreme system می خوام چند تا عکس از خبر های جدیدی از گرافیک های غول از سری r9 و اینکه چطوری AMD چطوری به nvidia سکته داده با این قیمت و این کارایی و تایتان رو ترکونده بدم البته هنوز 690 سالاری می کنه اونم به خاطر اینه که خب 1000 $ قیما داره که تقریبا دو برابر گرون ترین سری R یعنی 290X ... وایی این کیس ها دیوانه می کنه .. کیس من یکی که تو طراحی واقعا باید جلوی دوتای ائل باید طی بکشه ... تاره اینحا فهمیدم گرین از کجا طرح x9 برداشته :) می دونستم کار خودشون نیست خب بریم .. فک هاتون و بچسبین ایگه قبلا نیددین این هیولا هارو

واقعا کفم برید .. کاش میشد اینا هم خرید .. مفتن گرون ترینش 100 دلار !!!! پیش نمایش زدم که مزاحم کسی که نمی خواد ببینه نباشم کلیک کنید کیف کنید .

اولین هیولا »

اینم یه عکس از یه رنگ دیگش .. وای دیوونه می کنه »

بعدی ..

این هم x9 predator خودمونه .. تازه سفیدشم خیلی جیگره . البته گرین یه تغییراتی تو فن هاش داده

این هم خیلی جالبه .. می دونید دوستش دارم اولا خیلی خنک میشه حتما چون کوچیکه تهویه سریع کار می کنه و دوما خیلی جالب گرافیک کلا برد افقی قرار میگیرم توش . همه چیز هم توش جا میشه :lol:

Last edited:

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
این هم جیگر باباو بنچمارک هاش
Sapphire toxic R9 280 X

.. توجه داشته باشید که این کارت معمولیش 300 $ هستش و یان هیولا تاکسیک که امید وارم بزودی بخرمش 350 !!! حالا بنچمارک : توجه داشته باشید که عکس اول مال سری R و بعدیش و گذاشتم که میزان قدرتش در مقایسه با 7970 و gtx 680 ! و gtx 780 که سری جدید انویدیاست مشخص بشه من که کف و تاید قاطی کردم
بازی tomb rider

این هم metro از بازی های nvidia برای مقایسه بی طرف .. می بینیم که باز هم 280X عالی عمل کرده با قیمت 350 دلار .

این هم king of china town AMD R9 290 X و بنچمارک هاش که تایتان رو قشنگ پشت یر گذاشته

تا حالا انگار بیشترین ترافلاپ 4 بوده و حالا amd r9 290 با 4.8 ترافلاپ و پرچمدار ای ام دی r9 290X با 5.6 ترافلاپ تبدیل به هیولای ارزان قیمت شده .
گفته شده بعد از اینکه قرار است کارت 290 با قیمت در حدود 600 دلار و 290 با قیمت 500 دلار عرضه شود .. nvidia درصدد کاهش قیمت های خود خواهد بود . جالب اینجاست که معماری این کارت ها هیچ فرقی نمرده اما مثلا 280X که همان 7970 است 40 درصد قوی تر شده فقط و فقط با رابط برنامه نویسی و api های mantle ! درود بر غول تکنولوژِی .. AMD

و جالب اینکه دوستان با کارت های حتی 7850 و 7770 نگران battlefield 4 نباشید چون 7850 می تونه با اورکلاک خوب که بشه 7870 با تنظیمات ulimate MSAA 4xا .. سی و هفت تا avg بده 7770 هم با اورکلاک حتما می تونه 2x رو ساپورت کنه که خیلی واسه خودم جالب و لذت بخش بود وقتی دیدم . .. عجیبه که عجوبه گرافیک امسال که لنگه نداره واقعا batttlefield 4 اینقدر سبک ! این از قدرت های mantle هستشو از این ب بعد در باری های AMD evolve بیشتر شاهد سبکتر شدن بازی ها و نیاز نداشتن به خرج بالا خواهد بود . میتونید توی tom hardware مشخصات این کارت ها و ببینید ..

امید وارم از مطالب و عکس ها لذت برد باشید .. حیفم اومد اشتراک نزارم

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
یا جضرت عباس نصفه شبی برق از کلم پرید این کامپیوتر ها که چه عرض کنم شاتل هارو دیدم:eek: ... 20 صحفه نیگاه کردم ماشالله همه وضعتون خوبه تو این بدبختیه گرونی !!! حالا اگه دلار 1000 بود کامپیوتر سازمان ناسا رو جم میکردینن... میگم حواستون به این کیس باشه نکنه یه روز پرواز کنه بره فضا .. از این کیس ها که من میبینیم بعید نیست ...:eek: ما بدبختا 2 ماهه دنبال یه گرافیک 100 تومنی میگردیم ... شدیم بی خانمان های دربه در دنباله آشغال قطعه بگرد ..

OLD AMIR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دارم کم کم بیخیال PS4 میشم ! برم PC ازون Hi end هاش جمع کنم ... ولی حیف گیم انچنانی واسش نمیاد ( نه Gta v نه مثلا Tlou نه چیزی مثل Beyond و ....!) همه چیم گیم نیس البته .. دمتون گرم خیلی حال کردم اور کلاکر هم کم نداریم ماشالا!
فقط نوید جون حدود قیمت کولر cpu و پاور Sub zero تو صفحه اول بهم بگو .. پ.خ کنی ممنون میشم ;)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بعد داش نوید خیلی حال میده عکس گذاشتن ;)

5504aa1aa4daee171.jpg

من نمی دونم این شرکت های سازنده مادربرد کی می خوام بفهمند که الان هر گرافیگ 3 - 4 اسلات رو می گیره و سوکت هایی که زیر PCI-E می ذارند کاملا دکوری هست ! :lol:

OLD GAMER

Registered User
لایک‌ها
81
من نمی دونم این شرکت های سازنده مادربرد کی می خوام بفهمند که الان هر گرافیگ 3 - 4 اسلات رو می گیره و سوکت هایی که زیر PCI-E می ذارند کاملا دکوری هست ! :lol:

دوست عزیز اونی که رفته زیر گرافیک تو کراسفایر بی استفادست. سوکت بعدی مهمه که آزاده. شما حرص نخور همه چی حساب کتاب داره ;)

بالا