بیشتر تاپیک فخر فروشی شده !!!
واقعا کسی که میاد این سیستم هارو جمع میکنه (توی این اوضاع اقتصادی ) دو حالت داره :
1 - جیبش وسله به جیب پدری دلسوز و مایه دار !
2- کلا از همه چی میزنه برای کیس .
این زیبایی های بصری تو پرفرمنس تاثیری داره ؟
من فکر میکنم تاپیک تا جایی که مربوط میشد به بحث اسمبل و جنبه اموزشی داشت خوب بود . اما رفته رفته تبدیل شد به ......
بنده تا حدودی با شما موافقم ، نسبت به عزیزانی که سیستم ها چندین ملیونی دارن . خواهشا به کسی بر نخوره .
- یه عده از عزیزان که سیستم اسمارتیز میبندن ، مداد رنگی درست میکنن ؛ با وجود بودجه زیادی که بهش اختصاص میدن . واقعا براشون متاسفم چون هر دلیلی بیارن موجه نیست . اصلا سیستم تم رنگی پنگی ، سیرک گونه و شهره بازی پیدا میکنه !
- یه عده دیگه هم هستن اول عکس از قطعات اصلی شاخ میزارن دل همرو که آب کردن میگن در آینده اسمبل میکنیم ، چشم انتظار میمونی . میبینن بودجه ته کشید ؛ هیچی دیگه سیستمو تو کیس و پاور گرین میرین و اینا ... با سیم کشی و خنک سازی افتضاح تحویل میدن میگن « آقا سیستم ما شاخه» . تازه این قابله تحمله نسبت به کسایی که وسط کار همون قطعاتی که از خارج آوردن و عکس گذاشتن رو میفروشن و به بمبست میخورن ... منو شما هم زد حال میخوریم . میگم چرا ؟ میگن پول داشتیم میبستیم . خب داداشم یکم رعایت میکردی یا افزایش بودجه میدادی یا نهایتا کمی صبر میکردی . ولی کو گوش شنوا ؟
- بعد یه عده ناچیز دیگه هم هستن که ضرب العجل سیستم بروز و شاخ میبندن میخوان بگن «دیدن ما زودتر بستیم» ، فرداش میبینی اومده همون قطعاتو داره با ضرر میفروشه که باز یه سری دیگه بخره . این مورد رو هم میسپرم دست خودتون .
برگردیم سر صحبت خودمون . بریم سر متهم ... خودم .
بنده 21 سال سنمه 9 ساله PC دارم 4+1 تا سیستم عوض کردم دوتاش تو 6 سال اول که اصلا قدرت مند بازار نبودن (پنیتیوم 4 سه سال اول ، بعد هم E2200 سه سال بعدش). بعد از اون با کلی تحقیق و کسب دانش طی 5 سال گذشته سال 89-90 اولین سیستم خودمو ، خودم بستم . بازم های اند بازار نبود ولی قدرت مند بود ، هرچند با آشغال هایی تو که تو بازار بود و هست نمیشد بهتر هم بست + اینکه هنوز X79 تایید هم نشده بود در اون بازه زمانی . فقط بگم 2600K رو 365 خریدم از لیون ، تابستون بود ؛ فاکتورشم هنوز یادگاری دارم . (بودجه اختصاصی به
کل این سیستم نزدیک 5 میلیون)
سه سال دستم بود . زمستون پارسال فروش رفت (هرچند نمی خواستم بفروشمش حتی فکرشم نمیکردم ولی امید جان اصرار ورزیدن و خریدن) . بعدش کاشف به عمل اومدیم که میشه از خارج هم جنس بدی برات بیارن و به آشغالای تو بازار اکتفا نکنی . بین این سیستم بالا و این سیستم امضام یه سیستم دانلود هم بستم با 1 ملیون بودجه جهت دانلود و پُر کردن خلاء زمانی بین این دوسیستم (حدود 5 ماه) . تا اینکه بالاخره این سیستم امضا بسته شد . بنده فرزند دو دبیر هستم ولی چون تک فرزندم یه مقدار باد به میل من میوزه هر چند والدین پول به این اسباب بازی ها! نمیدن ولی با به کار انداختن مغز موفق به تهیه بودجه لازم برای اسبمل این سیستم جدید شدم . (بودجه اختصاصی به
فقط کیس 12 میلیون ناچارن)
سیستم اول خرداد اسمبل شد و در مسابقه فروم OCH شرکت کرد و مانیتور نیز مهر امسال توسط
هانی عزیز به دست بنده رسید .
برمگیردم سر حرف دوستمون spear . اولا
هیچ اوضاع اقتـــ×ــصادی در کار نیست . هرکی 5 سال پیش هرکاری میتونسته بکنه ، الانشم میتونه ؛ هرکی هم نمیتونسته الانشم نمیتونه . این از این .
مجدد خودمو میگم . بنده موتقدم سیستم چه یک ملیونی چه صد ملیونی ؛ اگه زمانی که خاموش هست و هیچ کاری باهاش انجام نمیشه ، آدم بهش نگاه کنه و حس خوبی بهش دست بده یعنی سیستم صحیح اسمبل شده . حالا شما یه TITAN Z رو ببند تو یه جعبه شیرینی ؛ بعدشم بگو عجب سیستم قدرتمندیه ، فریم میده خدا ! خب این سیستم تا زمانی که روشن نشه که هیچی نیست . پس میشه گفت ظاهر بصری ، افزایش فریم بر ثانیه ایجاد نمیکنه ؛ اما میشه گفت در افزایش کاراییش یا بهتر بگم کاربریش تاثیر گذاره . اکثر کسیایی که سیستم منو شمارو میبینن مثل فامیل، دوستان، همکلاسی ها و ... از سخت افزار اطلاعات زیادی ندارن پس نگاه اولی که به این سیستم ها میندازن خیلی مهمه در چیزی که قراره باهاش روبه رو بشن .
شما از اون دسته افراد هستی که دوتا R9 290X تو کیس های زیر 50 تومان + سایر قطعات ضعیف یا حتی آشغال میندازن و میگن سیستمم همه بازی هارو با آخرین تنظیمات اجرا میکنه تازه قیمت به کارایی بالایی هم داره و اصرافی درش نشده . جمله ای که خیلی شندیدیم . بنده باز با این سیستمی که دارم جرات گفتن همچین حرفی رو نمیکنم چون دست بالای دست زیاده و ادعامم نمیشه .
مورد بعد اینکه میگید جنبه آموزش داشته باشه ... بنده الان بیام یه سیستم پنتیوم ببندم ، چقدر میتونم روش مانور آموزشی بدم ؟ هیچی . چرا ؟ چون هر ننه قمری اینکارو بلده مثل این به اصطلاح خدمات کامپیوتریا . پنتیوم سیستم خوبیه دیگه ، نه ؟ فخر فروشی نیست ، بودجشم کمه .
اما اونی که میاد واترکولینگ رو پیاده میکنه ، اونی که میاد به سیستم
ماد بزرگ میزنه ، اونی که نو آوری در کیسش ایجاد میکنه .... اینا جای سوال و آموزش رو باز میکنه . حالا شما بگو اینا همش هزینه بره و فخر فروشیه و اینا . نیست برادر من ... نیست . فخر فروشی اون مازراتی و پُرشه ای که خبرنگار برگشته میگه «ترمز ماشینت چیه که باهاش 300 تا میری؟» برگشته میگه «بهش مطمئنم چون ای بی اسه!» یکی نیست بگه نادون پراید 87 منم ABS داره ، یعنی با ماشین ایکس میلـ×ـیاردی تو فرقی نداره ؟ اینجاست که پی میبری طرف پول باد آورده داشته و با کله پوک رفته چیزی (ماشین،گوشی،خونه و ...) تهیه کرده (هرچند تهیه ماشین گرون قیمت کار غلطی نیست به شرطی که منطق و دانش پشتش باشه) . اینو میگن فخر فروشی . اونم چه رقمایی در مقایسه با PC های ماها . درضمن گوشی بنده Xperia E1 هست که 300 چوق می ارزه و لپتاپ و تبلت هم ندارم ، چون نیازم بهشون کمه و زمان کم میارم فقط یه پراید جم و جور دسته دو دارم و بس . اینم گفتم که بدونین طرف همه چیش جور نبود .
این سیستمایی که دوستان لطف میکنن عکس میزارن ، هیچی هم که نداشته باشه (در صورتی که خیلی چیزا داره) بدون که حداقل یه دانش سخت افزاری پشتشه که اسمبل شده و چه عالی که سوال کنی جواب صحیح میگیری . وسلام .
در آخر جا داره از همین تیریبون بگم که دوستان روی رادیاتو خواهشن فن کوگار نبندین . دنبال فن با فشار هوای بالا (3 به بالا) باشین نه جریان هوای بالا (CFM رو بندازین دور در این مورد) . مورد داشتیم طرف روی H100i به جای فن فابریک ، فن کوگار بسته با بودجه 100 تومان ؛ پرفرمنس که افزایش پیدا نکرده هیچی دمای پردازنده هم بالا رفته . نکنین آقا این کارو ، آشغال تو بازارو نخرین . فن کوگارو میبند جلو و در کیس که هوای بیشتری واردش بشه نه اینکه چیزی رو خنک کنه چون نمیتونه و برای خنک کردن سطح هیت سینک و پره رادیاتور طراحی نشده . تازه اونم چی با تم نارنجی !
در پناه خدا .
از مدیریت خواهش دارم پست پاک نشه چون هم زمان و زحمت زیاد برده هم نکات آموزشی بسیار درونشه . با تشکر .
از کاربرای محترم هم تقاضا دارم اگه حرف یا نظری دارن ، پست رو اینجا نقل قول نکنن ؛ نظم بهم نخوره ضرر نداره .