خواستم عکس کیسم و بزارم این صفحه رو دیدم پشیمون شدم ماله ما خیلی حقیرانه اس نسبت به سیستما اینجا:lol::wacko::blink:
داداش منم نظره تورو دارم با کمی تغیر در شکلکها!!!
بعدا ما هم میگیریم دادا !!
خواستم عکس کیسم و بزارم این صفحه رو دیدم پشیمون شدم ماله ما خیلی حقیرانه اس نسبت به سیستما اینجا:lol::wacko::blink:
دوستان یه لطفی کنند درب کیس رو باز کنند و یه عکسی از داخل کیس بزارن
واقعاً کار آسونی هست
باور کنید
نه آخرین بار حدود یک 2 ماه پیش بود که کیس و فن سی پی یوش رو عوض کردم پاکش کردم .خیلی تمییز هست دوست گرامی هر روز تمییزش میکنید ؟؟؟؟
متوجه تیکه ای که انداختید نشدم!!واقعا بعضی از دوستان بسیار خوش سلیقه هستند خیلی عالیه.
اگر وقت کنم عکس پسرم رو میزارم اینجا.
موفق باشید
بخاطر همینه که من از سیستم خودم عکس نمیذارم !:lol:متوجه تیکه ای که انداختید نشدم!!
میشه مستقیم بگید؟![]()
چقدر تمیزه سیستم قدیمیه ! ای ول !اینم عکس سیستم من. سیستم عقبیه رو بیشتر دوست دارم 478 هستش.
اگه تونستی کولرمستر گیر بیاری و از نظر هزینه هم مشکلی نداری تو خریدش شک نکن , یه بسته فن دو تایی 12 سانتی کولر مستر رو هفته پیش یکی از دوستام خرید 40 :wacko: یادش بخیر اینو گفتم یاد خودم افتادم که دو سال پیش دقیقا همین فن رو گرفتم 12فکر نکنم با شما بوده باشن. منظورشون احتمالا persianboys85 عزیز بوده.چون یه سیستم قدیمی رو انقدر تمیز و با سلیقه نگه داشتن که از سیستم های جدید و گرون قیمت خیلی خوش جلوه تر هستش.
---
اینم عکس سیستم من. سیستم عقبیه رو بیشتر دوست دارم 478 هستش. ولی فعلا این جدیده رو خریدم.
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن برای جلوش یه فن رنگی بخرم و توش هم میخوام یه چیزی بذارم رنگ قرمز بده به فضای داخل کیس.
راهنمایی کنید چی و از کجا بخرم . چون زیاد به بازار نزدیک نیستم اگه سایتی داره اینا رو که پستی بفرسته بهتره.
![]()
بسیار عالی !با سلام
مدتیه تاپیک داره خاک میخوره، ما هم که یه کیس خریدیم و جایگزین مگنوم کردیم بی جنبه بازی دربیاریم عکسشو بذاریم اینجا :دی
بسیار عالی !ای کاش یه عکس با نمای باز میگرفتی که میز و صندلیت رو هم ببینیم !
![]()