Dark Knight
مدیر بازنشسته
تاپيک مقايسه دوربين هست
به موارد ديگه نپردازيد
یکی از تفاوت های جالب عکاسی گوشی K800 i سونی اریکسون داشتن Anti Shaking هستش چون اگر عکس های
گوشی K800 i سونی اریکسون رو با ان73 مقایسه کنید خواهید دید لرزش در عکس های ان73 وجود داره چون این
سیستم رو ان73 نداره این صعف عکاسی ان73 و نقطه برتری گوشی K800 i سونی اریکسون نسبت به ان73 است
سلام علیرضا
صبح بخیر
شما بودی کدوم رو انتخاب میکردی
یکی از تفاوت های جالب عکاسی گوشی K800 i سونی اریکسون داشتن Anti Shaking هستش
هر چی اسم Cybershot روش باشه یعنی حرفه ایه؟!شما بین یک Sony Cyber-shot و یک دوربین آماتور کدوم رو انتخاب می کنین ؟؟؟؟
هر چی اسم Cybershot روش باشه یعنی حرفه ایه؟!
امین جان یه سوالی دارم :
ان73 عادی صداش بیشتر یا موزیکال
ممنون میشم اگر جوابمو بدی
داریوش جان این هم صحت گفته هام:
منبع: http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-K800
دوربين 2/3 مگاپيسکلي K800i، رزولوشن بسيار بالايي دارد، اما در واقع اين کيفيت لنز است که کيفيت دوربين را تعيين مي کند، و K800i از اين لحاظ خوب است. اين گوشي با قابليت اتوفوکوس و فلاش xenon (اکثر گوشي هاي دوربين دار فلاش LCD ضعيف تري دارند که باعث نوردهي ضعيف و قرمزي چشم مي شود) يک دوربين ديجيتال واقعي است نه فقط يک اسباب بازي. کيفيت تصاوير براستي بسيار عالي بوده و در حد کيفيت بسياري از دوربين هاي ديجيتال عکاسي است. K800i مجهز به يک قابليت جديد به نام BestPic™ مي باشد. با اين قابليت مي توانيد در يک لحظه 9 عکس بگيريد و بهترين عکس را از ميان آنها انتخاب کنيد. علاوه بر اينها، لرزش گير تصويري که وجود دارد، لرزش دوربين را رفع مي کند. با K800i مي توان عکس ها را به طور مستقيم از طريق پرينترهاي سازگار با PictBridge چاپ کرد.
همچنين دوربين فيلمبرداري که در گوشي وجود دارد، از لرزش گير تصوير استفاده کرده و مانع از لرزش تصاوير مي شود. با اين حال، در مقايسه با کيفيت عالي اي که دوربين عکاسي اين گوشي دارد، دوربين فيلمبرداري بهترين دوربين به شمار نمي رود. علاوه بر اين، يک ويرايش گر تصوير نيز وجود دارد که مي توانيد تصاوير خود را روي گوشي ويرايش کنيد. يک دوربين ثانوي نيز براي مکالمه تصويري 3G استفاده مي شود.
در ضمن ان73 لرزش گیر دست برای دوربین نداره در صورتیکه K800 داره
كيفيت عكس ها يكيه به نظر من
در ضمن k800 كجا لرزش دست داره من كه هنو نديدم
برای عکس های نزدیک باید رو Close up بذاری تا مات نشه.ببخشید یه سوالی دار چرا این عکس مات نشده یعنی رنگ ها مخلوط نشدن این عکس با n73 معمولی گرفته شده ینی اگه تنظیم کنی این جوری میشه