قارچ سوخاری و سس مارینارا
•آرد = ١ فنجان
•تخم مرغ = ٣ عدد
•آب = ١ ق س
•پودر نان = ١ فنجان (می توان از پودر سوخاری هم استفاده کرد)
•قارچ درشت = یک کیلو
•سس مارینارا = ٧٠٠ گرم
•پنیر موزارلا = ١ فنجان
•روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
•پنیر پارمیزان = یک چهارم فنجان
•فلفل سیاه = یک چهارم ق چ
•نمک = نصف ق چ
منبع
•تجربه های یک آشپز کوچولو
دستور تهیه
1.آرد، نمک و فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم.
2.در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با یک ق س آب مخلوط می کنیم.
3.قارچ ها را بعد از شستن و خشک کردن ابتدا در مخلوط آرد غلتانده و تکان می دهیم بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر نان غلتانده و به مدت ١٠ دقیقه به کناری می گذاریم.
4.در یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم و قارچ ها را در آن سرخ می کنیم (قارچ ها باید در روغن غوطه ور باشد) حدود ٢ دقیقه زمان برای سرخ شدن قارچ ها کافی است وقتی قارچ ها طلایی شد آن ها را از روغن درآورده و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
5.بعد در یک ظرف قارچ ها را می چینیم روی آنها را سس مارینارا ریخته و روی سس را پنیر موزارلا و پارمیزان ریخته و ظرف را در فر ٣۵٠ درجه سانتی گراد به مدت ٣ الی ۴ دقیقه گذاشته و بعد نوش جان می کنیم.
•آرد = ١ فنجان
•تخم مرغ = ٣ عدد
•آب = ١ ق س
•پودر نان = ١ فنجان (می توان از پودر سوخاری هم استفاده کرد)
•قارچ درشت = یک کیلو
•سس مارینارا = ٧٠٠ گرم
•پنیر موزارلا = ١ فنجان
•روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
•پنیر پارمیزان = یک چهارم فنجان
•فلفل سیاه = یک چهارم ق چ
•نمک = نصف ق چ
منبع
•تجربه های یک آشپز کوچولو
دستور تهیه
1.آرد، نمک و فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم.
2.در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با یک ق س آب مخلوط می کنیم.
3.قارچ ها را بعد از شستن و خشک کردن ابتدا در مخلوط آرد غلتانده و تکان می دهیم بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر نان غلتانده و به مدت ١٠ دقیقه به کناری می گذاریم.
4.در یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم و قارچ ها را در آن سرخ می کنیم (قارچ ها باید در روغن غوطه ور باشد) حدود ٢ دقیقه زمان برای سرخ شدن قارچ ها کافی است وقتی قارچ ها طلایی شد آن ها را از روغن درآورده و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
5.بعد در یک ظرف قارچ ها را می چینیم روی آنها را سس مارینارا ریخته و روی سس را پنیر موزارلا و پارمیزان ریخته و ظرف را در فر ٣۵٠ درجه سانتی گراد به مدت ٣ الی ۴ دقیقه گذاشته و بعد نوش جان می کنیم.