مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا
مواد لازم :
* یک فنجان پاستا با اندازه های کوچک
* دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون
* نصف فنجان سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعب های کوچک )
* نصف فنجان پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز )
* یک حبه سیر خرد شده
* 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
* یک فنجان پنیر موزرلا
* یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
* یک چهارم قاشق چای خوری نمک
* یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
* یک چهارم فنجان خرده نان
* یک چهارم فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
* یک قاشق سوپ خوری کره
طرز تهیه :
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت داغ کنید . در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا ترد شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید . در همان حال روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را بپزید . پیاز و سیر را به آن بیفزایید تا وقتی پیازها ترد شده و مرغ نیز کاملا پخته شود . مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید . گوجه فرنگی ، پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند . روی سینی پخت فر را کره مالیده و مخلوط را روی آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید . حدود 30 دقیقه آن را در فر بپزید تا روی آن قهوه ای – طلایی شود .