• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذاهای بین المللی

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
درود

این تاپیک رو می زنم تا دوستانی که علاقمند به درست کردن غذاهای سایر کشورها هستند ، تجربیاتشون رو با سایر

دوستان به اشتراک بگذارند.اگر همراه با دستوری که می ذارید عکس هم ضمیمه کنید ، کلی منت به سر ما گذاشتید!

سپاس
 
Last edited:

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2006
نوشته‌ها
2,145
لایک‌ها
852
محل سکونت
staring at a closed door!
حیف این تاپیکه خاک بخوره برای همین هم من طرز تهیه ی شاورما رو از یه سایت کش رفته و اینجا میذارم، باشد که باعث رونق این تاپیک مفید شود:

شاورما(عربی)
3075.jpg

از معروف‌ترین خوراك‌های عربی كه البته در رستوران‌های لبنانی در ایران و سراسر جهان نیز می‌توانید امتحان كنید «شاورما» است. این خوراك با استفاده از برش‌های ریز مرغ‌، جوجه یا گوشت بره بریان‌ شده و نان عربی تهیه می‌شود. این نان‌های ‌عربی «پیتا» نام دارند كه به راحتی می‌توان با آنها ساندویچ یا غذاهای لقمه‌ای درست‌ كرد.
شاورما در واقع معروف‌ترین ساندویچ عربی است و معمولا با سس تند و ارده خورده می‌شود. اما آسان‌ترین و محبوب‌ترین شاورمایی كه در كشورهای غیرعربی رواج دارد به این شكل تهیه می‌شود.

مواد لازم:
مرغ پخته شده خرد شده = 1 عدد
پیاز قرمز = 2 عدد
سیب زمینی سرخ شده = 2 عدد
خیار شور = به مقدار كافی
گوجه فرنگی = 1 عدد
نان ساندویچی = به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
آرد سفید = 4 قاشق غذاخوری
ماست = 1 لیوان
آب = 2/1 لیوان
سیر = 5 حبه
نمك = 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز = 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و یك حبه سیر و یك عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت یك ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می‌كنیم و با كمی روغن در ماهیتابه سرخ می‌كنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می‌كنیم و با پیاز در ماهیتابه كمی تفت می‌دهیم تا كمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می‌ریزیم و سس را روی آن می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌كنیم. اضافه‌های نان ساندویچی را دور می‌ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می‌كنیم و خیار شور با گوجه‌فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می‌گذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط‌كن با هم مخلوط می‌كنیم به‌طوری ‌كه سس صاف و یكدستی به‌دست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می‌كنیم و خوب بهم می‌زنیم.

منبع:
شاورما|عربی|
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا

ei0905_pasta1_lg.jpg


مواد لازم :




* یک فنجان پاستا با اندازه های کوچک
* دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون
* نصف فنجان سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعب های کوچک )
* نصف فنجان پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز )
* یک حبه سیر خرد شده
* 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
* یک فنجان پنیر موزرلا
* یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
* یک چهارم قاشق چای خوری نمک
* یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
* یک چهارم فنجان خرده نان
* یک چهارم فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
* یک قاشق سوپ خوری کره



طرز تهیه :


فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت داغ کنید . در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا ترد شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید . در همان حال روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را بپزید . پیاز و سیر را به آن بیفزایید تا وقتی پیازها ترد شده و مرغ نیز کاملا پخته شود . مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید . گوجه فرنگی ، پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند . روی سینی پخت فر را کره مالیده و مخلوط را روی آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید . حدود 30 دقیقه آن را در فر بپزید تا روی آن قهوه ای – طلایی شود .
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن

clip_image002(2).jpg

مواد لازم:

1) کره: 250گرم
2)پودر کاکائو: 2/1 پیمانه
3)پودر قند الک شده:1و 4/1 پیمانه
4)تخم مرغ: 3 عدد
5)اسانس وانیل: 2 قاشق چایخوری
6)آرد الک شده: 2/1 پیمانه
7)نمک: 4/1 قاشق چایخوری
8)بیکینگ پودر: 4/1 قاشق چایخوری
9)شکلات ذوب شده (نوتلا): 2 تا 4 قاشق غذاخوری



برانی به 3 روش پخته می شود : با پودر کاکائو، شکلات آب شده ویا ترکیبی از هر دو.اما بهترین مدل روش سومه.
برای درست کردن برانی اول باید کره را کاملا ذوب کنید و توی یک کاسه بریزید.

clip_image003.jpg


بعد از اینکه کمی خنک شد،پودر کاکائو را به کره اضافه کنید و خوب مخلوطشان کنید. سپس پودر قند را هم توی ظرف بریزید و دوباره مواد را هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست بیاد. توی یک کاسه ی کوچک تر تخم مرغ ها را با اسانس وانیل خوب هم بزنید .
حالا به ظرف اول برگردید وبیکینگ پودر و آردی را که قبلا الکشون کردید را به مواد اضافه کنید.وقتی آرد خوب با مواد مخلوط شد، مخلوط وانیل و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید ودوباره مواد را هم بزنید و در آخر هم کمی نمک به مواد اضافه کنید.

clip_image004.jpg


اگر میخواهید از روش سوم استفاده کنید بهتراست همان اول شکلاتتان را همراه کره آب کنید.اما اگر از نوتلا استفاده می کنید ،نوتلا را مرحله ی آخر به مواد اضافه کنید چون شکلات هایی مانند نوتلا در دمای محیط تقریبا حالت مایع دارند.
الان مواد ما آماده است، آنرا در قالب ریخته و بمدت 25-30 دقیقه با حرارت متوسط درون فر قرار میدهیم.(این مقدار مواد برای قالبی به قطر 19-20 سانتیمتر مناسب است.)
نوش جان

آموزش دسر براونی
 
Last edited:
بالا