mehdi.karami
Registered User
Gaz
جان مارستون
جان مارستون
مگر DMC 3 همون نبود که ویرجیل و دانته آخر سر سر شمشیر دعواشون میشه و ویرجیل تو جهنم گیر میکنه؟داداش هنگیدی ها حسابی دوباره بخون
داداش کاپیتان سوپ تو MW3 با خیانت یوری از رو ساختمون میوفته زخمی میشه و تو دستایه پرایس رو تخت جون میده .مرگ سوپ مکتاویش در MW2
اون چند سکانس بود ولی در واقع توی دومی میمیره راستی مرگ سندمن هم بد بود خودشو فدای دوستانش میکنهداداش کاپیتان سوپ تو MW3 با خیانت یوری از رو ساختمون میوفته زخمی میشه و تو دستایه پرایس رو تخت جون میده .
داداش من متوجه نمیشم ، اگه تو 2 میمیره ، پس چه طور تو 3 اول بازی نشون میده که با هلی کوپتر منتقلش میکنن بیمارستان و بعدش خوب میشه و چند مرحله با یوری و پرایس هم ایفای نقش میکنه تا اینکه از ساختمون میوفته پایین و زخمی میشه و قبله مرگش به پرایس میگه که یوری با مکاروف هم دست بوده ؟اون چند سکانس بود ولی در واقع توی دومی میمیره راستی مرگ سندمن هم بد بود خودشو فدای دوستانش میکنه
:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:لا اله الی الله ، داداش کال اف دیوتی 4 میشه مدرن وارفیر 1 که توش کاپیتان پرایس اخر بازی اون کلتو میندازه سمت سوپ که اونجا سربازه و با تیر میزنه تو سر اون تروریسته که اسمش یادم نیست ، کال اف دیوتی 6 هم میشه مدرن وارفیر 2 که اخرش شپرد با پرایس درگیر نفر به تفر میشن و سوپ با چاقو میزنه تو چشمش ، کال اف دیوتی 8 که میشه مدرن وارفیر 3 اولش نشون میده سوپ زخمیه و با هلی ک.پتر میبرنش بیمارستان و خوب میشه تو چند تا مرحله هم هستش تا از ساختمون میوفته و قبل مرگش رو تخت به پرایس میگه که یوری خیانتکاره:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208: در ضمن مدرن وارفیر 4 رو هم دارن میسازن و موضوعشم لو دادن و ابان ماه وارد بازار میشهاون دو بود داداش اول سه مرگشو نشون میدن چهارم هم مونده برا سال بعد فکر کنم امسال جنگهای اینده میاد
خب رحمت دیگه ، منظور شما مکاروفه ، قبل مرگشم به پرایس میگه که یوری بی وجدان قبلا کمونیسم بوده و دستیار مکاروف ، پس قبول دارید که تو مدرن 3 میمیره ، الهی شکر .:general503::general503::general503::general503::general503:اره وقتی که اون روسه که اسمش یادم نیست رو میخوان بزنن
داداش این ساعته ، نه تاریخ ، بعدشم اگه بگیم تاریخه ، یعنی این شرکت تو اون زمان قبل از ساختن MW3 به فکر ساختن MW4 بوده که این تاریخ و رو این عکس زده ؟ ساعته ، اسم سایت رو نتونستم بزنم چون مدیرا بدشون میاد.داداش اون خبر اشتباهه فکر کنم به تاریخ روی عکسه دقت کن