مرگ Ryu اصلی در Breath of Fire 4که در مرحله آخر از دو تا نیمه یکی باید بمیره و در وجود اون یکی ادغام بشه.
مگرگ اخر بازی مافیا
مرگ ادا در اویل 4
الکساندر اشفرد پدر اون دوقلوها 15 سال پیش موقعی که الفرد به اتاق مخفی میره و اسرار پدرشو میفهمه کینه ازش بدل میگیره در حقیقت این دو قلوها مادر نداشتن الکساندر از ترکیب دی ان ای خودش با جدشون ورونیکا اشفورد اونارو تو محیط مصنوعی بدنیا اورده بود که داستانش خیلی طولانی الکساندر اشفورد 15 سال بود که در مورد ازمایش دخترش قرار گرفت و تبدیل به نوسفراتو شدکلا در سری اویل کشته شدن غم انگیز کارکترها چیز عادی ایه. مثلا در شماره اول که خودت اشاره کردی، در 2 مرگ پدر و مادر شری، در 3 کشته شدن اون عضو استارز و بعدش مخاییل، در کد ورونیکا مرگ استیو و نگهبان سلول کلیر و مرگ الکساندر اشفورد بدبخت ، در 4 مرگ اون خبرنگار یا دانشمنده... 5 و 6 هم که هنوز قسمت نشده. معلوم نیست اونجا چند نفر نفله میشن
الکساندر اشفرد پدر اون دوقلوها 15 سال پیش موقعی که الفرد به اتاق مخفی میره و اسرار پدرشو میفهمه کینه ازش بدل میگیره در حقیقت این دو قلوها مادر نداشتن الکساندر از ترکیب دی ان ای خودش با جدشون ورونیکا اشفورد اونارو تو محیط مصنوعی بدنیا اورده بود که داستانش خیلی طولانی الکساندر اشفورد 15 سال بود که در مورد ازمایش دخترش قرار گرفت و تبدیل به نوسفراتو شد
نمیدونی چه داستانی داره منو از سال ۹۶ داره دنبال خودش میکشونه داستان اصلی بازی که تو این سالها کامل شد عجیب قشنگ و کامل بود اره من همه فایل های بازی رو خوندم تا بفهمم واقعا داستان چیه فیلماش در مقابل بازیش اصلا داستان نداره یادمه ماجرای لیزا ترور تو اویل ریمیک مو به تنم سیخ کرد جالبه که تو یک کلاسیک اصلا لیزا ترور نیست همون موجودی که دستاش بسته بود با اون میزد بهت هرچیم تیر بهش بزنی نمیمیرهپسر معلومه که کتاب های اویل و کمیک هاشو همه رو خوندی! من که حتی بعضی اسمای کاراکترا رو یادم نمیاد چه برسه به یادداشت های حاشیه بازی که نصف بیشتر روایت بازی از هموناست
نمیدونی چه داستانی داره منو از سال ۹۶ داره دنبال خودش میکشونه داستان اصلی بازی که تو این سالها کامل شد عجیب قشنگ و کامل بود اره من همه فایل های بازی رو خوندم تا بفهمم واقعا داستان چیه فیلماش در مقابل بازیش اصلا داستان نداره یادمه ماجرای لیزا ترور تو اویل ریمیک مو به تنم سیخ کرد جالبه که تو یک کلاسیک اصلا لیزا ترور نیست همون موجودی که دستاش بسته بود با اون میزد بهت هرچیم تیر بهش بزنی نمیمیره
دقیقا از سال ۹۶ یادمه ۲ ماه طول کشید من تازه ۲ تا کلید اویل ۱ رو پیدا کرده بودم یادمه یه روز پسر عموم اومد تو اتاق چند ثانیه بازی رو دید بعد در رفت از اتاق بیرون اون موقع سوم راهنمایی بودم شبا تو خواب جیغ میزدم یادمه مدرسه به بابام گفته بود روحیه پسرتون داره به خشونت گرایی کشیده میشه گردن جلویمو گاز گرفته بودمجدا از 96 دنبال میکردیش؟ من اون موقع تازه ماریو میکرو رو یاد گرفته بودم نمیدونستم اویل چیه! فقط یادمه توی کلوپ بچه ها بهش میگفتم آدمخوار!
منظورم از کتاب و کمیک همون رمان های رسمی کپکام هستش که منتشرشون کرده