• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غم انگیز ترین مرگ در بازی های کامپیوتری از دید شما

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
اگه منظورت اکس میسون پدر دیوید بستگی به تو داره اگه در مرحله ای که با تک تیر باید بکشیش به پا وشکمش شلیک کنی و در اخرین مرحله منندس رو بکشی دمویی می بینی که الکس میسون زندست و به دیدن وود میره بعد دیوید سر میرسه به نگهبان میگه میسون هستم نگه بان میگه یه میسون دیگه ؟
دیوید تعجب می کنه سریع اسلحشو در میاره و به سرعت به اتاق وود میره و اونجا وود به الکس میگه این دیوید و به دیوید میگه این الکس دیوید اروم میشه و یکدفعه وود میگه اون پدرته و پایان داستان هندی میشه

اگه می خوای داستان رو تفییر بدی تو قسمت ری پلی دکمه D رو بزن تا بتونی مرحله رو دوباره بری و داستان رو تغییر بدی

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
من که بعد از مکس پین 1 و 2 فقط فیفا بازی کردم + MW3
Modern Combat 4 هم تو گوشیم بازی کردم چنتا مرگ داشت :دی

abolfazlbest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
MWF2

ghost تو mw2 بعد از اون مرحله سخت و لعنتی کپی کردن فایلا نیروهای ویژه روسی حمله میکنن اخرای مسیر زخمی میشیمghost ما روروزمین میکشه تابه هلیکوپتر برسیم یه نفس راحت میکشی که جان این هم تموم شد سرهنگ شفرد میادپایین گاست کارت حافظه اش رو میده به سرهنگ ناگهان سرهنگ مگنومش رودر میاره ویه تیر میزنه به ما .. ghostمیره به سمتش اون روهم باتیر میزنه بعدمیندازنمون توچاله ورومون بنزین میریزن واتیشمون میزنن در حالی که داری به صورت ghostخدا بیامرزنگاه میکنی این رواضافه کن به اهنگ وحشتناک زمینه که قلب ادم رواتیش میزنه لامصب اهنگش بی نظیر بودواسه اون صحنه ادم کاملا حس نارو زدن وخیانت به خودی رو میگرفت ازش........ اگه بازیش کرده باشی میفهمی چی میگم
این قدر دپرس شدم خدا میدونه مرحله اخر رو20بار بازی کردم تاخوب حال این شفرد خائن روبگیرم

مرگsoapدر نسخه بعدی بازی هم خیلی بد بود همین طور یوری که با اون حالش جون priceرونجات داد طفلی یوری خیلی در جریان بازی اذیت شد خدا ازش راضی باشه خیلی معرفت داشت

ghost-modern-warfare-2.jpg

shabnam1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مرگ شخصیت اولین زن ک تو سایلنت هیل home coming تو مترو کشته میشه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مرگ غم انگیز قارچ خور تو مراحل آخر بخصوص که 2-3 تا قارچ گردن کلفت هم خوردی و آتیش میندازی

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
والا جديدن داشتم gta chinatown رو بازي ميكردم همون اول كار زدن دختررو كشتن حال ما گرفته شد ميخواستم برم تو كارش مخشو بزنم كه جوون مرگ شد.:eek:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مرگ خلبان بازی هواپیمایی آتاری موقعی که چند هزار امتیاز داری و کلی مرحله رد کردی آلارم بنزینت روشنه درست در چند میلی متری پمب بنزین میترکی ! ;)

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
راستش اینقدر توی بازی ها صحنه هایی هست که دل ادم میگیره که نمیدونم کدومشو بگم
اما مرگ فردو(برادر مایکل) توی بازی گاد فادر 2 خیلی غم انگیز بود

fashion.gamer

Registered User
لایک‌ها
16
تاثیرگذار ترین مرگ تو بازی GOW3 بود وقتی دومنیک با تریلی رفت تو باقالیا و ترکید، اون لحظه چهره مارکوس خیلی ناراحت بود

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مرگ کاپیتان پرایس منو داغون کرد..گرچه واقعا نمرده بود

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مرگ گاست توی MW2
مرگ سوآپ و یوری توی MW3
مرگ Soap خیلی غم انگیز بود به طوری که هروقت آهنگ پس زمینه شو گوش میدم
دلم میگیره براش.خیلی شخصیتشو دوست داشتم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بازی باران سنگین که تو سونی 3 بازی کردم انقدر روم تاثیر گذاشته که هر وقت آهنگشو گوش میدم به خاطر ایتن اشک تو چشم جمع میشه :(

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
هبچ مرگ غم انگیزی مشاهده نکردم،مردن که مردن!!!!

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
تو Resident Evil 3 Nemesis برادر عزیز میخایل که تو قطار نجاتمون داد... بچه بودم هروقت این میمرد من 1دقیقه سکوت میکردم.

بالا