• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غیر حضوری در دبیرستان

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
خوب پس میرم مدرسه!
ولی درسایی مثل جغرافی-فارسی-امادگی دفاعی رو میپیچونم:D
اخه مثلا سر فیزیک هیچی نمیفهمم!فقط مینویسم!چی کنم!؟همون تو خونه بفهمم کافیه!
اشكالي نداره من خودمم فيزيكو سر كلاس نميفهميدم ولي خونه ميومدم يه بار كه ميخوندم ياد ميگرفتم اگه اشكاليم داشتم ميرفتم از معلممون مي پرسيدم بشريت اينو اثبات كرده كه تا زماني اجبار نباشه به هيچي عمل نميكنه ماها عادت كرديم يكي بالا سرمون باشه مدرسه مجبورت ميكنه كه بخوني ولي اگه مدرسه نري ميگي اه بابا مجبور نيستم اين درسو بخونم ولش كن ميزاري كنار تا به خودت بياي ميبيني ترك تحصيل كردي :lol: عزيز شما مدرستونو ادامه بديد و فكر غيرحضوري خوندنم از ذهنتون خارج كنيد :happy:

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
اشكالي نداره من خودمم فيزيكو سر كلاس نميفهميدم ولي خونه ميومدم يه بار كه ميخوندم ياد ميگرفتم اگه اشكاليم داشتم ميرفتم از معلممون مي پرسيدم بشريت اينو اثبات كرده كه تا زماني اجبار نباشه به هيچي عمل نميكنه ماها عادت كرديم يكي بالا سرمون باشه مدرسه مجبورت ميكنه كه بخوني ولي اگه مدرسه نري ميگي اه بابا مجبور نيستم اين درسو بخونم ولش كن ميزاري كنار تا به خودت بياي ميبيني ترك تحصيل كردي :lol: عزيز شما مدرستونو ادامه بديد و فكر غيرحضوري خوندنم از ذهنتون خارج كنيد :happy:

ok
میرم!

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
غیر حضوری اگه بخونی مشکلات **** وظیفه و پشت کنکوری موندن برات پیش میاد پیشنهاد میکنم اگه تصمیمت جدی هست بری راه دور بخونی که هیچ فرقی با مدرسه معمولی نداره و مدرکشون یکیه. کلاس هم تشکیل نمیشه معمولا اگه بشه هم حضور در کلاس ها اختیاری هست.
دوست منم مثل تو بود منتها رشتش ریاضی بود و بعدا کنکور تجربی شرکت کرد و پزشکی قبول شد.

پیشنهاد میکنم فقط در صورتی این کار رو انجام بدی که به DVD های آموزشی خوب دسترسی داری و همچنین اگه میتونی درس های زیست و فیزیک و شیمی رو از روی کتاب های مبتکران و خیلی سبز یاد بگیری،
ضمنا بررسی کن ببین اگه مدرسه نری و خونه بمونی افسرده نمیشی ؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
غیر حضوری اگه بخونی مشکلات **** وظیفه و پشت کنکوری موندن برات پیش میاد پیشنهاد میکنم اگه تصمیمت جدی هست بری راه دور بخونی که هیچ فرقی با مدرسه معمولی نداره و مدرکشون یکیه. کلاس هم تشکیل نمیشه معمولا اگه بشه هم حضور در کلاس ها اختیاری هست.
دوست منم مثل تو بود منتها رشتش ریاضی بود و بعدا کنکور تجربی شرکت کرد و پزشکی قبول شد.

پیشنهاد میکنم فقط در صورتی این کار رو انجام بدی که به DVD های آموزشی خوب دسترسی داری و همچنین اگه میتونی درس های زیست و فیزیک و شیمی رو از روی کتاب های مبتکران و خیلی سبز یاد بگیری،
ضمنا بررسی کن ببین اگه مدرسه نری و خونه بمونی افسرده نمیشی ؟

ممنون از راهنماییت
این راه دور دقیقا چیه!؟همون شبانست!؟نمره مستمر داره!؟
اره میتونم!کلاس خصوصی هم میرم اگه لازم شد!؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان
من یک دانش اموز دوم تجربی هستم!
مشکلمم اینه که سر کلاس چیزی نمیفهمم!
همه چیو باید بیام تو خونه بخونم و بفهمم!تغریبا تو مدرسه ول معطلم!یعنی 8 ساعت در روزم تلف میشه:evil2:!و از این موضوع ناراحتم!
نمراتمم معمولا 15-18 هه!و اغلب شب امتحان میخونم!
مثلا همین امثال بخاطر یکسری مسایل از 3ماه 2 ماهو نرفتم!و نمراتم عالی شد!مثلا ریاض 16-هندسه17.5 و....:graduated
میخواستم بپرسم برم غیر حضوری میتونم موفق بشم!؟مشکلی برام پیش نمیاد!اول سال خواستم اقدارم کنم!اما نزاشتن!
الان ثبت نام میکنن!؟
منتظر نظراتتون-انتقاد-راهنمایی ها-و تجربیاتتون هستم;)

درود عمو،

حالت خوبه عمو جان؟ گفتی کلاس چندی؟ دوم؟

پ. ن. ب هیچ عنوان چنین کاری نکنین. حالا ما ی عمر وقتمون رو توی اطاقای درس طلف کردیم، از شما چیزی کم یا بیشتر داشتیم؟ نه. شمام مثل بقیه. تافته ی جدابافته ک نیستین. اگر غیر حضوری بردارین، بعد از شش ماه، کم کم تنبلی میاد سراغتون. حالا من هیچ بشر کار ندارم. مهم نیست این بخشش. هدف از مدرسه رفتن چی هیت؟ فکر میکنین مدرسه رو ساختن تا من و شما انتگرال و کُسِکانت و سِکانت یاد بگیریم؟ خیر. شما مهارتهای اجتماعی رو یاد میگیرین. تعامل با دیگران. شناختِ عموها. شخصیتِ اجتماعیِ شما شکل میگیره توی این دوران. خب حالا شما میخواین مدرسه نرین و برید سرِ چهارراه الافی؟ یا کلا میخواین برید سرِ کار؟ ی کدومش رو انتخاب کنین. علافی + درس نمیشه. کار + درس هم برای ی پسر بچه ی دوم دبیلستان، ک فول تایم باید ذهن و تمرکزش روی درس باشه تا بتونه عموی خوبی باشه در دوران جوانی، جواب نمیده.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
درود عمو،

حالت خوبه عمو جان؟ گفتی کلاس چندی؟ دوم؟

پ. ن. ب هیچ عنوان چنین کاری نکنین. حالا ما ی عمر وقتمون رو توی اطاقای درس طلف کردیم، از شما چیزی کم یا بیشتر داشتیم؟ نه. شمام مثل بقیه. تافته ی جدابافته ک نیستین. اگر غیر حضوری بردارین، بعد از شش ماه، کم کم تنبلی میاد سراغتون. حالا من هیچ بشر کار ندارم. مهم نیست این بخشش. هدف از مدرسه رفتن چی هیت؟ فکر میکنین مدرسه رو ساختن تا من و شما انتگرال و کُسِکانت و سِکانت یاد بگیریم؟ خیر. شما مهارتهای اجتماعی رو یاد میگیرین. تعامل با دیگران. شناختِ عموها. شخصیتِ اجتماعیِ شما شکل میگیره توی این دوران. خب حالا شما میخواین مدرسه نرین و برید سرِ چهارراه الافی؟ یا کلا میخواین برید سرِ کار؟ ی کدومش رو انتخاب کنین. علافی + درس نمیشه. کار + درس هم برای ی پسر بچه ی دوم دبیلستان، ک فول تایم باید ذهن و تمرکزش روی درس باشه تا بتونه عموی خوبی باشه در دوران جوانی، جواب نمیده.

سلام
ممنون از راهنمایی
دوم تجربی!
خوب الان تمام ذهنم سر درس نیست!
توی هزار جای دیگه هست!نت-گیم-برنامه نویسیو...........

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
ممنون از راهنمایی
دوم تجربی!
خوب الان تمام ذهنم سر درس نیست!
توی هزار جای دیگه هست!نت-گیم-برنامه نویسیو...........

اگه واقعا به درس خووندن علاقه داری و مطمئنی که ترک تحصیل نمیکنی، غیرحضوری خیلی هم خوبه. حداقل برای درسای رشته تجربی سر کلاس ننشستن با نشستن چندان تفاوتی نداره.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پیشنهاد میکنم حضوری برید... اینکه در اجتماع و بین بچه ها باشید، خودش عامل مهمی در پیشرفت اجتماعی شماست...

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
اگه واقعا به درس خووندن علاقه داری و مطمئنی که ترک تحصیل نمیکنی، غیرحضوری خیلی هم خوبه. حداقل برای درسای رشته تجربی سر کلاس ننشستن با نشستن چندان تفاوتی نداره.

اره!علاقه دارم!اما دوستدارم وقتی که برای درس میزارم مفید باشه!اما تو مدرسه اینطوری نیست!از 8 ساعت 1-2 ساعت مفیده!حداکثر

ولی متاسفانه مردم ما سنت گرا هستند!البته حقم دارند!تا زور سر ما نباشه ما کاری نمیکنه!تجربه اینو نشون داده!

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
پیشنهاد میکنم حضوری برید... اینکه در اجتماع و بین بچه ها باشید، خودش عامل مهمی در پیشرفت اجتماعی شماست...

درسته!اینم بخش مهمیه!بلاخاره یه نمونه کوچیک اجتماعی که باید یمدت دیگه باهاش دست و پنجه نرم کنم!

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
اره!علاقه دارم!اما دوستدارم وقتی که برای درس میزارم مفید باشه!اما تو مدرسه اینطوری نیست!از 8 ساعت 1-2 ساعت مفیده!حداکثر

ولی متاسفانه مردم ما سنت گرا هستند!البته حقم دارند!تا زور سر ما نباشه ما کاری نمیکنه!تجربه اینو نشون داده!

به مردم ربطی نداره. اگه مطالعه غیردرسی داری و یکی از اهدافت حتما رفتن به دانشگاه هست، بدون مدرسه های بی خاصیت خیلی بیشتر میتوونی موفق بشی. حداقل فکرت محدود و حقیر نمیشه. مغزتم شستشو داده نمیشه. معاشرت با یه مشت پسربچه ریقو اونم تو مدرسه اگه برات ضرر نداشته باشه، فایده هم نداره.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
به مردم ربطی نداره. اگه مطالعه غیردرسی داری و یکی از اهدافت حتما رفتن به دانشگاه هست، بدون مدرسه های بی خاصیت خیلی بیشتر میتوونی موفق بشی. حداقل فکرت محدود و حقیر نمیشه. مغزتم شستشو داده نمیشه. معاشرت با یه مشت پسربچه ریقو اونم تو مدرسه اگه برات ضرر نداشته باشه، فایده هم نداره.

شما چقدر حرفمو میفهمی!دقیقا دلایلمو به زبون اوردی!مخصوصا قسمت همکلاسی ها!
اره!هدف دارم!وقتم باز بشه مطالعه+یاد گرفتن برنامه نویسی زیاد میشه!
و روزی 1-2 ساعت درس!
چرا مردم حرف نمیزنن!؟من بخاطر کار های درستم که به نظر بقیه غلط بود تا حالا کلی سر کوفت خوردم!ولی خودم توش موفق بودم!
مثلا طول سال درس نمیخونم!فامیلام بهم حرف میزدند!اشکمو داشتن در میاوردن!
اخرش نمرات مهمم اینطوری شد!
فیزیک19
ریاضی 18
هندسه 19
الان خفه شدن:hmm:

اما در کل ریسکه!ممکنه موفق نشم!بخاطر همین میترسم!

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از راهنماییت
این راه دور دقیقا چیه!؟همون شبانست!؟نمره مستمر داره!؟
اره میتونم!کلاس خصوصی هم میرم اگه لازم شد!؟

امروزه دیگه تعداد دبیرستان های راه دور از شبانه هم بیشتر شده دوست عزیز.
اگه از معلمان و همکلاسی هاتون بپرسین حتما میتونن آدرس این موسسات رو بهتون بدن. بله هم نمره مستمر رو بهت 20 میدن و هم این که امتحان نهایی های سال بعدت هیچ فرقی با بقیه نخواهد داشت.
نحوه انتخاب واحد و ثبت نام و .... مثل شبانه هست که میری انتخاب واحد میکنی. شهریه راه دور هم فک کنم یک سوم شبانه هست.
منتها فقط در صورتی این کار رو بکن که مدرسه نرفتن تورو افسرده نکنه و منابع با کیفیت و کتب کمک آموزشی خوب در دسترست باشن.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
امروزه دیگه تعداد دبیرستان های راه دور از شبانه هم بیشتر شده دوست عزیز.
اگه از معلمان و همکلاسی هاتون بپرسین حتما میتونن آدرس این موسسات رو بهتون بدن. بله هم نمره مستمر رو بهت 20 میدن و هم این که امتحان نهایی های سال بعدت هیچ فرقی با بقیه نخواهد داشت.
نحوه انتخاب واحد و ثبت نام و .... مثل شبانه هست که میری انتخاب واحد میکنی. شهریه راه دور هم فک کنم یک سوم شبانه هست.
منتها فقط در صورتی این کار رو بکن که مدرسه نرفتن تورو افسرده نکنه و منابع با کیفیت و کتب کمک آموزشی خوب در دسترست باشن.

خیلی ممنون از جواب
اگه تصمیم قطعی شد از همین راه اقدام میکنم
تو خونه که افسرده نمیشم!اما به گفته بعضی از دوستان!ادم درسو ول میکنه!
نظر شما چیه!؟

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنون از جواب
اگه تصمیم قطعی شد از همین راه اقدام میکنم
تو خونه که افسرده نمیشم!اما به گفته بعضی از دوستان!ادم درسو ول میکنه!
نظر شما چیه!؟

نه اینطور نیست. مگه مدرسه بهت انگیزه میده ؟ وقتی توی مدرسه پا میذاری احساس میکنی که توی مهد علم و دانش داری قدم میزنی ؟
به نظر من برو راه دور و برای آزمون های آزمایشی قلمچی هم ثبت نام کن

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
نه اینطور نیست. مگه مدرسه بهت انگیزه میده ؟ وقتی توی مدرسه پا میذاری احساس میکنی که توی مهد علم و دانش داری قدم میزنی ؟
به نظر من برو راه دور و برای آزمون های آزمایشی قلمچی هم ثبت نام کن
اخه توی مدرسه زور بالای سرمه!
بعد من رشتمو دوست ندارم!
به خاطر علاقه والدینم رفتم تجربی!خودم انسانی و فلسفه و تاریخ علاقه دارم!اما نمیخوام دل والدینمو بشکونم

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
به خاطر علاقه والدینم رفتم تجربی!خودم انسانی و فلسفه و تاریخ علاقه دارم!اما نمیخوام دل والدینمو بشکونم
خب اگه بخوای با این طرز فکر جلو بری پس فردا والدین محترم میرن واست زن پیدا می کنن و تو به خاطر اینکه نمی خوای دلشون رو بشکنی میری با اکراه باهاش ازدواج می کنی !! و بعدشم بدبخت میشی !
این رودربایسی ها رو بذار کنار و اول از همه علاقه ت رو در نظر بگیر ، نه احترام به این و اون

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
خب اگه بخوای با این طرز فکر جلو بری پس فردا والدین محترم میرن واست زن پیدا می کنن و تو به خاطر اینکه نمی خوای دلشون رو بشکنی میری با اکراه باهاش ازدواج می کنی !! و بعدشم بدبخت میشی !
این رودربایسی ها رو بذار کنار و اول از همه علاقه ت رو در نظر بگیر ، نه احترام به این و اون

اوناهم دلایل قانع کننده ای دارن و نگران ایندمن!
تاریخ و... پول نداره توش!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
انسانی هم رشته های بدی نداره مثل حقوق و مدیریت.مگه فقط تاریخدو ادبیات عرب بیخود داره؟ این همه مدرسه زفتیم چی شد فقط مغز مارو شستشو دادن رفت:D

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
انسانی هم رشته های بدی نداره مثل حقوق و مدیریت.مگه فقط تاریخدو ادبیات عرب بیخود داره؟ این همه مدرسه زفتیم چی شد فقط مغز مارو شستشو دادن رفت:D

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

اقتصاد چطوره!؟
خوندنش خوبه!؟اونم با اقتصادی که ما داریم:D

بالا