بله اما در ويندوز xp دچار مشكل ميشود اين فارسي ساز مريم همانطور كه قبلا هم گفتم بهترين انتخاب براي كساني كه پول نمي خواهند بدهند همين IPT است.و در همه ويندوز ها هم كار مي كند حتي در 2000 advanced لطفا يك نگاه به مطالب قبلي بكنيد و ببنيد كه در حالتي تايپ مستقيم در ويندوز 2000 Advanced هم كار مي كند
در باره سريال Number هم منظورم اين بود كه يكسري فونت در پارسا 2001 هستش كه در IPT نسخه Freeوجود ندارد و يكسرس امكانات هم اضافه تر دارد كه البته زياد مهم نيست من پارساي 2001 را دارم قفل شكسته 2 نكته را بايد توجه داشته باشي اين نسخه اي كه ن دارم اگر بخواهي از امكاناتIPT استفاده كني بايد روي ويندور ME يا 98 عربي نصبش كني وگرنه روي ويندوز هاي ديگه كه IPT را نصب كني همان پيام اجراي آزمايشي را مي دهد ولي از فونتهاي جديدش مي تواني استفاده كني حالا اگر اون نسخه را بخواهي من دارم با سريال بفرستم ؟ (كي ديگه هم ميل زده بود كه مي خواهد امروز جمعه هست ولي فردا كه شنبه شد مي فرستم تو سايت هر كي خواست بگيره هفته ديگه هم 3000 تومان مي دهم و از اجراي آزمايشي درش مي آورم(
پروين فارسي ساز خوبي است ولي براي هر ويندوز يك نسخه بايد بگيري مثلا اگر فردا ويندوز LE آمد بايد فارسي ساز پرويين مربوط به windowsLE يا اگر فتو شاپ مثلا نسخه 8 آمد بايد پروين مخصوص به آنرا بگيري (تازه پولي هم هست)
برنامه ديگري هم هستش كه كمتر باهاش اشنايي دارند ولي فونتهاي جالبي دارد و فارسي سازش هم معركست فارسي ساز سروش است 7600 تومان هستش مشكلي كه دارد اينست كه به درد كار با شبكه نمي خورد يعني بايد local نصب شودتا قابل استفاده باشد
اما IPT را مي توان بدون داشتن اجازه نصب يا ADMINISTRATOR بودن نصب كرد و استفاده كرد
فارسي نگار هم نرم افزار خوبي است و پولي است
به هر حال فكر نكنم توبا توجه به اون چيزهايي كه قبلا هم نوشتم احتياج به توضيح خاصي باشد حتي همين ويروس رو هم من قبلا نوشته بودم اگر دقت مي كرديد
باز هم سوال داشتيد بپرسيد
<span style='color:darkblue'>آقا يه فارسي ساز خوب براي فتوشاپ سراغ ندارين كه تو me جواب بده؟...
( اين سوالو بار دومه كه اينجا مي نويسم چون اون اولي رو نتونستم باز كنم گفتم شايد مشكل پيدا كرده)</span>
شماها هنوز شاتل دارید؟ خدا صبر بده
آخرین مشکلی که حدود 5 سال پیش داشتم سرعت پایین از اکثر سایتها بود یعنی برست کار نمیکرد
یکی دو ساعتی باز میذاشتند که حال بدن بعد... پشتیبانی هم هی میگفت از سایت x بگیر... زرشک!
<span style='color:indigo'>نميشه!نميشه!نميشه!...
هر كاري ميكنم حروف به هم نميچسبن...</span>
ویرایشولي من جكار كنم با ويندوز عربيك فارسي(داشته باشم)تايب كنم
دمتون كرم