• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسي ساز براي فتوشاپ ...؟

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
فتو شاپ فارسي مفيد رايانه

mahdianno@yahoo.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي من جكار كنم با ويندوز عربيك فارسي(داشته باشم)تايب كنم
دمتون كرم

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا خفه نشی یه سر به داداشت میزدی فوتو شاپ فارسی اومده اگه خواستین آپلودش میکنم میذارم واستون

taher12112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيزم

شما نوشته بوديد كه پارسا 2001 قفل شكسته داريد. ممكن است يك كپي از آن را به من بدهيد. لطفاً اگر براي شما مقدور مي باشد ، با من در مكاتبه باشيد.
taher12112@yahoo.com

با سپاس از شما.
طاهر.

taher12112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيزم

شما نوشته بوديد كه پارسا 2001 قفل شكسته داريد. ممكن است يك كپي از آن را به من بدهيد. لطفاً اگر براي شما مقدور مي باشد ، با من در مكاتبه باشيد.
taher12112@yahoo.com

با سپاس از شما.
طاهر.

taher12112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيزم

taher12112@yahoo.com

با سپاس از شما.
طاهر.

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
دوست عزيز طاهر جان
منظور از قفل شكسته سيدي پارسا رايت اون با نرم افزار هاي رايتي مثل كولن و ... به روي يك سيدي ديگه
در غير اين صورت رنامه كاربردي روي سيدي كار نخواهد كرد

راستي توليدتون هم مبارك
اميدوارم تو تمام مراحل زندگيتان موفق باشيد

قربان شما
MHa

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
بله اما در ويندوز xp دچار مشكل مي‌شود اين فارسي ساز مريم همانطور كه قبلا هم گفتم بهترين انتخاب براي كساني كه پول نمي خواهند بدهند همين IPT است.و در همه ويندوز ها هم كار مي كند حتي در 2000 advanced لطفا يك نگاه به مطالب قبلي بكنيد و ببنيد كه در حالتي تايپ مستقيم در ويندوز 2000 Advanced هم كار مي كند

در باره سريال Number هم منظورم اين بود كه يكسري فونت در پارسا 2001 هستش كه در IPT نسخه Freeوجود ندارد و يكسرس امكانات هم اضافه تر دارد كه البته زياد مهم نيست من پارساي 2001 را دارم قفل شكسته 2 نكته را بايد توجه داشته باشي اين نسخه اي كه ن دارم اگر بخواهي از امكاناتIPT استفاده كني بايد روي ويندور ME يا 98 عربي نصبش كني وگرنه روي ويندوز هاي ديگه كه IPT را نصب كني همان پيام اجراي آزمايشي را مي دهد ولي از فونتهاي جديدش مي تواني استفاده كني حالا اگر اون نسخه را بخواهي من دارم با سريال بفرستم ؟ (كي ديگه هم ميل زده بود كه مي خواهد امروز جمعه هست ولي فردا كه شنبه شد مي فرستم تو سايت هر كي خواست بگيره هفته ديگه هم 3000 تومان مي دهم و از اجراي آزمايشي درش مي آورم(

پروين فارسي ساز خوبي است ولي براي هر ويندوز يك نسخه بايد بگيري مثلا اگر فردا ويندوز LE آمد بايد فارسي ساز پرويين مربوط به windowsLE يا اگر فتو شاپ مثلا نسخه 8 آمد بايد پروين مخصوص به آنرا بگيري (تازه پولي هم هست)

برنامه ديگري هم هستش كه كمتر باهاش اشنايي دارند ولي فونتهاي جالبي دارد و فارسي سازش هم معركست فارسي ساز سروش است 7600 تومان هستش مشكلي كه دارد اينست كه به درد كار با شبكه نمي خورد يعني بايد local نصب شودتا قابل استفاده باشد

اما IPT را مي توان بدون داشتن اجازه نصب يا ADMINISTRATOR بودن نصب كرد و استفاده كرد

فارسي نگار هم نرم افزار خوبي است و پولي است

به هر حال فكر نكنم توبا توجه به اون چيزهايي كه قبلا هم نوشتم احتياج به توضيح خاصي باشد حتي همين ويروس رو هم من قبلا نوشته بودم اگر دقت مي كرديد

باز هم سوال داشتيد بپرسيد

نه داداش ندارم لطفا خذفش کنید چون نوشته ی اون کاربر رو نقل قول کردم اونم ویرایش کرده و به نفع تاپیکم نیست حرفش شرمندم زود حذفش کنید.

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
<span style='color:darkblue'>آقا يه فارسي ساز خوب براي فتوشاپ سراغ ندارين كه تو me جواب بده؟...
( اين سوالو بار دومه كه اينجا مي نويسم چون اون اولي رو نتونستم باز كنم گفتم شايد مشكل پيدا كرده :oops: )</span>

من فتوشاپ رو از پی سی دانلود دانلود کردم خودش فارسی بود

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
شماها هنوز شاتل دارید؟ خدا صبر بده
آخرین مشکلی که حدود 5 سال پیش داشتم سرعت پایین از اکثر سایتها بود یعنی برست کار نمیکرد
یکی دو ساعتی باز میذاشتند که حال بدن بعد... پشتیبانی هم هی میگفت از سایت x بگیر... زرشک!

واسه من دقیقا 35روز طول کشید تا رانژه رو جمع کنن!! پیشنهاد میکنم فعلا یا مخابرات بگیر یا های وب

<span style='color:indigo'>نميشه!نميشه!نميشه!...
هر كاري ميكنم حروف به هم نميچسبن... :( </span>

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
بالا