• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسي نويسي در php و editor هاي php

explorer5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

چجوري ميشه در php فارسي نوشت و فارسي هم ديد

در ضمن من برنامه هاي دارم كه براي وايرايش و نوشتن php هستند چجوري بايد فارسي بنويسم؟
ممنون

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اون برنامه ها رو نمي توني فارسي كني و اگه اونجا فارسي بنويسي نمي توني يونيكد ببيني.
فقط با Notepad بايد متنهاي فارسي رو بنويسي و ذخيره كني .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من مهم تاحالا نتونستم اديتور خوب يونيكد پيدا كنم. همشون امكانات خيلي خوبي دارن ولي يونيكد نيستن! :(

doctor_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب وقتي كه از notepad استفاده ميكني . 3 تا كاراكتر مزاحم مياد اول فايل و بعد موقع كوكي فرستادن مشكل ايجاد ميشه . خوب اين راه حلش چيه ؟؟؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از doctor_james :
خوب وقتي كه از notepad استفاده ميكني . 3 تا كاراكتر مزاحم مياد اول فايل و بعد موقع كوكي فرستادن مشكل ايجاد ميشه . خوب اين راه حلش چيه ؟؟؟
هیچ باید اونو با یک ادیتور غیر یونی کد باز و اون کاراکترهای مزاحم رو پاک کنی ! یعنی به دو ادیتور نیاز مندی

doctor_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين رو هم امتحان كردم . با notepad فايل رو ذخيره كردم و با php expert editor اون كاراكترها رو پاك كردم ولي با اين كار نوشته هاي فارسي توي صفحه موقع نمايش با IE بهم ميريزه . خوب حالا بايد چيكار كرد ؟؟

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با zend studio می تونی فارسی بنویسی(البته دیفالتش یونی کد نیست)

در مورد اون 3 کارکتر مزاحم باید بسازی :blink:

من خودم توی فایلی که نیاز به کوکی فرستادن داره از کدینگ Unicode استفاده می کنم (نه UTF-8)

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از doctor_james :
اين رو هم امتحان كردم . با notepad فايل رو ذخيره كردم و با php expert editor اون كاراكترها رو پاك كردم ولي با اين كار نوشته هاي فارسي توي صفحه موقع نمايش با IE بهم ميريزه . خوب حالا بايد چيكار كرد ؟؟

بعد از اینکه این کارکتر ها مزاحم رو پاک کردی از این کد توی اول فایلت استفاده کن

امیدوارم مشکلت حل شه
PHP:
<? header(" charset=utf-8"); ?>

بالا