فارسي کردن يک text box

shahkelid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2003
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
0
چه طوري ميشه يك تكست باكس را كه تو يك صفحه از سايتمون قرار داديم فارسي كنيم يعني توش هم فارسي و هم انگليسي بتونيم تايپ كنيم (البته حتي بدون ويندوز فارسي )
ممنون
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
ببين اين كد به دردت مي خوره يا نه.
اين يه صفحه html هست که می تونی ازش استفاده کنی. ببین ازش سر در میاری یا نه ؟

[code:1]

<html>



<head>

<meta http-equiv="Content-Type"

content="text/html; charset=iso-8859-1">

<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">

<title></title>

</head>



<body>

<script language="VBScript" >



Sub button1_onclick

dim fff

fff = inputbox("Enter the path for save the file , TXT","HWP")

if fff = "" then exit sub

if ucase(right(fff,3) ) <> "TXT" then

 msgbox "I told you just TXT"

 exit sub

end if



dim a

set a = CreateObject ("scripting.filesystemobject")

dim b



set b =  a.CreateTextFile (fff,true,true)



b.writeline hhhh.value

b.close

set a= nothing

End Sub

Sub button2_onclick

if file1.value = "" or ucase(right(file1.value ,3)) <> "TXT" then exit sub

dim fs3

dim f2

dim ts1

set fs3 = CreateObject ("scripting.filesystemobject")

set f2 = fs3.GetFile (file1.value )

set ts1 = f2.openastextstream(1,-1)



hhhh.value = ts1.readall

ts1.close

set f = nothing

set fs = nothing



End Sub







</script>



<p><input type="checkbox" name="checkbox1" id="checkbox1" value="ON">If you

want to type English check the Check Box</p>



<p><font size="7"><TEXTAREA cols=41 dir=rtl id=hhhh name=S1 rows=9></TEXTAREA></font></p>



<table border="1" cellspacing="1" width="45%">

   <tr>

       <td><input type="button" name="button2" value="Load"

       id="button2"> 

     <INPUT id=file1 name=file1 type=file size="20"></td>

   </tr>

   <tr>

       <td><input type="button" name="button1" value="Save"

       id="button1"></td>

   </tr>

</table>



<p> </p>



<p>  </p>

<script language="VBScript">

'Copyright 2001 [email protected]

sub hhhh_onkeypress()

dim k

if checkbox1.checked = true then exit sub

k = window.event.keycode

select case chr(k)

 case "h"

  window.event.keycode = 1575

 case "H"

  window.event.keycode = 1570

 case "s"

  window.event.keycode = 1587

 case "F" ,"f"

  window.event.keycode = 1576

 case "`"

  window.event.keycode = 1662

 case "j" ,"J"

  window.event.keycode = 1578

 case "e","E"

  window.event.keycode = 1579

 case "["

  window.event.keycode = 1580

 case "]"

  window.event.keycode = 1670

 case "P" ,"p"

  window.event.keycode = 1581

 case "o" ,"O"

  window.event.keycode = 1582

 case "n","N"

  window.event.keycode = 1583

 case "b" ,"B"

  window.event.keycode = 1584

 case "V","v"

  window.event.keycode = 1585

 case "C","c"

  window.event.keycode = 1586

 case ""

  window.event.keycode = 1688

 case "s" ,"S"

  window.event.keycode = 1587

 case "a","A"

  window.event.keycode = 1588

 case "w","W"

  window.event.keycode = 1589

 case "q" ,"Q"

  window.event.keycode = 1590

 case "X" ,"x"

  window.event.keycode = 1591

 case "Z" ,"z"

  window.event.keycode = 1592

 case "U" ,"u"

  window.event.keycode = 1593

 case "Y" ,"y"

  window.event.keycode = 1594

 case "t" ,"T"

  window.event.keycode = 1601

 case "R" ,"r"

  window.event.keycode = 1602

 case ";"

  window.event.keycode = 1603

 case "'"

  window.event.keycode = 1711

 case "G" ,"g"

  window.event.keycode = 1604

 case "l","L"

  window.event.keycode = 1605

 case "k" ,"K"

  window.event.keycode = 1606

 case ","

  window.event.keycode = 1608

 case "i" ,"I"

  window.event.keycode = 1607

 case "d"

  window.event.keycode = 1610

 case "D"

  window.event.keycode = 1609

 case "m" ,"M"

  window.event.keycode = 1574

 case "?"

  window.event.keycode = 1567



end select



end sub

</script>

</body>

</html>

[/code:1]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بابا اين knowhow يه كم سخت كرد كار رو!! :D :D

آقا برو اينجا رو ببين به زبون فارسي هم نوشته:
<a href='http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm' target='_blank'>http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm</a>
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
احسان جون من اونو نمي دونستم !

دم دست ترينش همين بود :D
:p
 

shahkelid_ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2003
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
1
آقا احسان روش خيلي خوب وراحتي بود
ولي فقط وقتي كه روي تصوير براي عوض كردن زبان كليك مي كنم اين error را ميده :
object doesnt support this property or method
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
خب مسلما يه جا يه بي دقتي كردي... توي اسمهاي فرمها دقيقا مثل توضيحي كه نوشتم بايد عمل كني...
كدهايي كه توي توضيحات نوشتم درست كار ميكنه و خيلي ها استفاده كردن. پس فكر كنم بي دقتي كردي... ;)
 

shahkelid_ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2003
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
1
<input name="name" type="text" size="20"onkeypress="return convert(name,event)" dir="rtl" style="font-family: Tahoma; color: #000000; font-size: 10pt">

</body>
ببين آقا احسان درست كار مي كنه !
برا من كه همون پيام بالا را مي ده :(
ممنون[code:1]&#60;input name=&#34;name&#34; type=&#34;text&#34; size=&#34;20&#34;onkeypress=&#34;return convert&#40;name,event&#41;&#34; dir=&#34;rtl&#34; style=&#34;font-family&#58; Tahoma; color&#58; #000000; font-size&#58; 10pt&#34;&#62;

&#60;img src=&#34;http&#58;//persian.ehsanix.com/images/langs.gif&#34; onclick=&#34;change&#40;name&#41;&#34;&#62;

&#60;/body&#62;[/code:1]
 

shahkelid_ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2003
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
1
آقا خوب درسته احسان نيست :(
ولي به هر حال شما هم مي تونيد اين تكست باكس بالا را يه چكي كنيد!
برا من وقتي مي خوام دوباره انگليسيش كنم يه error ميده نمي دونم ايراد از چيه؟
ممنون
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
شرمنده من يه كم دير به دير به اينجا سر ميزنم. سه هفته ديگه امتحان دارم و عين خر تو گل... :(

در مورد مشكلت شايد خيلي مسخره باشه شايدم اشكال از كدها باشه... خلاصه اينكه كافيه اسم فرم رو يه كلمه غير از name انتخاب كني... چون با اون يكي name قاطي ميكنه... مثلا اين كد رو ببين من اسم text رو براش انتخاب كردم:
[code:1]&#60;input name=&#34;text&#34; type=&#34;text&#34; size=&#34;20&#34;onkeypress=&#34;return convert&#40;name,event&#41;&#34; dir=&#34;rtl&#34; style=&#34;font-family&#58; Tahoma; color&#58; #000000; font-size&#58; 10pt&#34;&#62;

&#60;img src=&#34;http&#58;//persian.ehsanix.com/images/langs.gif&#34; onclick=&#34;change&#40;text&#41;&#34;&#62;

[/code:1]
تست كردم درست كار ميكنه. ;)
 

yehnafar

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
اي بابا احسان اون صفحه كه لينك دادي بهش تو وبلاگت ، رو كه برداشتي... اقلا اصل اين كد ها كه سرش بحثه رو بيار همين جا... خوب حالا من چي كار كنم كه همين درد شاه كليد رو دارم و اصلا نمي دونم تو و شاه كليد سر چي بحث مي كنيد؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

amirnezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2003
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
0
سلام

من يك مقاله در اين مورد توي سايتم گذاشتم، يه نگاهي بهش بكن، فكر مي كن به دردت بخوره!
<a href='http://articles.webilix.com/article.php?code=000002' target='_blank'>http://articles.webilix.com/article.php?code=000002</a>

فعلا 8)
 
بالا