exchanging

فارسي کردن يک text box

شروع موضوع توسط shahkelid ‏11 فوریه 2003 در انجمن HTML

  1. shahkelid

    shahkelid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    چه طوري ميشه يك تكست باكس را كه تو يك صفحه از سايتمون قرار داديم فارسي كنيم يعني توش هم فارسي و هم انگليسي بتونيم تايپ كنيم (البته حتي بدون ويندوز فارسي )
    ممنون
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    ببين اين كد به دردت مي خوره يا نه.
    اين يه صفحه html هست که می تونی ازش استفاده کنی. ببین ازش سر در میاری یا نه ؟

    [code:1]

    <html>



    <head>

    <meta http-equiv="Content-Type"

    content="text/html; charset=iso-8859-1">

    <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">

    <title></title>

    </head>



    <body>

    <script language="VBScript" >



    Sub button1_onclick

    dim fff

    fff = inputbox("Enter the path for save the file , TXT","HWP")

    if fff = "" then exit sub

    if ucase(right(fff,3) ) <> "TXT" then

     msgbox "I told you just TXT"

     exit sub

    end if



    dim a

    set a = CreateObject ("scripting.filesystemobject")

    dim b



    set b =  a.CreateTextFile (fff,true,true)



    b.writeline hhhh.value

    b.close

    set a= nothing

    End Sub

    Sub button2_onclick

    if file1.value = "" or ucase(right(file1.value ,3)) <> "TXT" then exit sub

    dim fs3

    dim f2

    dim ts1

    set fs3 = CreateObject ("scripting.filesystemobject")

    set f2 = fs3.GetFile (file1.value )

    set ts1 = f2.openastextstream(1,-1)



    hhhh.value = ts1.readall

    ts1.close

    set f = nothing

    set fs = nothing



    End Sub







    </script>



    <p><input type="checkbox" name="checkbox1" id="checkbox1" value="ON">If you

    want to type English check the Check Box</p>



    <p><font size="7"><TEXTAREA cols=41 dir=rtl id=hhhh name=S1 rows=9></TEXTAREA></font></p>



    <table border="1" cellspacing="1" width="45%">

       <tr>

           <td><input type="button" name="button2" value="Load"

           id="button2"> 

         <INPUT id=file1 name=file1 type=file size="20"></td>

       </tr>

       <tr>

           <td><input type="button" name="button1" value="Save"

           id="button1"></td>

       </tr>

    </table>



    <p> </p>



    <p>  </p>

    <script language="VBScript">

    'Copyright 2001 [email protected]

    sub hhhh_onkeypress()

    dim k

    if checkbox1.checked = true then exit sub

    k = window.event.keycode

    select case chr(k)

     case "h"

      window.event.keycode = 1575

     case "H"

      window.event.keycode = 1570

     case "s"

      window.event.keycode = 1587

     case "F" ,"f"

      window.event.keycode = 1576

     case "`"

      window.event.keycode = 1662

     case "j" ,"J"

      window.event.keycode = 1578

     case "e","E"

      window.event.keycode = 1579

     case "["

      window.event.keycode = 1580

     case "]"

      window.event.keycode = 1670

     case "P" ,"p"

      window.event.keycode = 1581

     case "o" ,"O"

      window.event.keycode = 1582

     case "n","N"

      window.event.keycode = 1583

     case "b" ,"B"

      window.event.keycode = 1584

     case "V","v"

      window.event.keycode = 1585

     case "C","c"

      window.event.keycode = 1586

     case ""

      window.event.keycode = 1688

     case "s" ,"S"

      window.event.keycode = 1587

     case "a","A"

      window.event.keycode = 1588

     case "w","W"

      window.event.keycode = 1589

     case "q" ,"Q"

      window.event.keycode = 1590

     case "X" ,"x"

      window.event.keycode = 1591

     case "Z" ,"z"

      window.event.keycode = 1592

     case "U" ,"u"

      window.event.keycode = 1593

     case "Y" ,"y"

      window.event.keycode = 1594

     case "t" ,"T"

      window.event.keycode = 1601

     case "R" ,"r"

      window.event.keycode = 1602

     case ";"

      window.event.keycode = 1603

     case "'"

      window.event.keycode = 1711

     case "G" ,"g"

      window.event.keycode = 1604

     case "l","L"

      window.event.keycode = 1605

     case "k" ,"K"

      window.event.keycode = 1606

     case ","

      window.event.keycode = 1608

     case "i" ,"I"

      window.event.keycode = 1607

     case "d"

      window.event.keycode = 1610

     case "D"

      window.event.keycode = 1609

     case "m" ,"M"

      window.event.keycode = 1574

     case "?"

      window.event.keycode = 1567



    end select



    end sub

    </script>

    </body>

    </html>

    [/code:1]
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    بابا اين knowhow يه كم سخت كرد كار رو!! :D :D

    آقا برو اينجا رو ببين به زبون فارسي هم نوشته:
    <a href='http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm' target='_blank'>http://persian.ehsanix.com/mtcomment.htm</a>
     
  4. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    احسان جون من اونو نمي دونستم !

    دم دست ترينش همين بود :D
    :p
     
  5. shahkelid_ir

    shahkelid_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    1
    آقا احسان روش خيلي خوب وراحتي بود
    ولي فقط وقتي كه روي تصوير براي عوض كردن زبان كليك مي كنم اين error را ميده :
    object doesnt support this property or method
    اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    خب مسلما يه جا يه بي دقتي كردي... توي اسمهاي فرمها دقيقا مثل توضيحي كه نوشتم بايد عمل كني...
    كدهايي كه توي توضيحات نوشتم درست كار ميكنه و خيلي ها استفاده كردن. پس فكر كنم بي دقتي كردي... ;)
     
  7. shahkelid_ir

    shahkelid_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    1
    <input name="name" type="text" size="20"onkeypress="return convert(name,event)" dir="rtl" style="font-family: Tahoma; color: #000000; font-size: 10pt">
    [​IMG]
    </body>
    ببين آقا احسان درست كار مي كنه !
    برا من كه همون پيام بالا را مي ده :(
    ممنون[code:1]&#60;input name=&#34;name&#34; type=&#34;text&#34; size=&#34;20&#34;onkeypress=&#34;return convert&#40;name,event&#41;&#34; dir=&#34;rtl&#34; style=&#34;font-family&#58; Tahoma; color&#58; #000000; font-size&#58; 10pt&#34;&#62;

    &#60;img src=&#34;http&#58;//persian.ehsanix.com/images/langs.gif&#34; onclick=&#34;change&#40;name&#41;&#34;&#62;

    &#60;/body&#62;[/code:1]
     
  8. shahkelid_ir

    shahkelid_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    1
    آقا خوب درسته احسان نيست :(
    ولي به هر حال شما هم مي تونيد اين تكست باكس بالا را يه چكي كنيد!
    برا من وقتي مي خوام دوباره انگليسيش كنم يه error ميده نمي دونم ايراد از چيه؟
    ممنون
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    شرمنده من يه كم دير به دير به اينجا سر ميزنم. سه هفته ديگه امتحان دارم و عين خر تو گل... :(

    در مورد مشكلت شايد خيلي مسخره باشه شايدم اشكال از كدها باشه... خلاصه اينكه كافيه اسم فرم رو يه كلمه غير از name انتخاب كني... چون با اون يكي name قاطي ميكنه... مثلا اين كد رو ببين من اسم text رو براش انتخاب كردم:
    [code:1]&#60;input name=&#34;text&#34; type=&#34;text&#34; size=&#34;20&#34;onkeypress=&#34;return convert&#40;name,event&#41;&#34; dir=&#34;rtl&#34; style=&#34;font-family&#58; Tahoma; color&#58; #000000; font-size&#58; 10pt&#34;&#62;

    &#60;img src=&#34;http&#58;//persian.ehsanix.com/images/langs.gif&#34; onclick=&#34;change&#40;text&#41;&#34;&#62;

    [/code:1]
    تست كردم درست كار ميكنه. ;)
     
  10. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    اي بابا احسان اون صفحه كه لينك دادي بهش تو وبلاگت ، رو كه برداشتي... اقلا اصل اين كد ها كه سرش بحثه رو بيار همين جا... خوب حالا من چي كار كنم كه همين درد شاه كليد رو دارم و اصلا نمي دونم تو و شاه كليد سر چي بحث مي كنيد؟
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  12. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    عجيب اما واقعي...!ميشه بگي چرا اين طوري شدي...؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من يك مقاله در اين مورد توي سايتم گذاشتم، يه نگاهي بهش بكن، فكر مي كن به دردت بخوره!
    <a href='http://articles.webilix.com/article.php?code=000002' target='_blank'>http://articles.webilix.com/article.php?code=000002</a>

    فعلا 8)