آژانس هواپیمایی
pop up

فارسی و mysql

شروع موضوع توسط shiva_mov ‏22 سپتامبر 2003 در انجمن PHP

  1. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    چطوری میشه اطلاعات رو به زبان فارسی یا unicode به mysql فرستاد به طوری که فونت ها به هم نریزه؟!!... من که هرکاری کردم نشد...
    ممنون
     
  2. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    اين ديتابيس با اينكه امكانات كاملي براي يونيكد نداره ولي مشكل خاصي هم نداره . من نمي دونم شما چطور اين كار رو انجام مي دين كه نمي شه . بايد بيشتر توضيح بدين . من الان چند تا سايت روي اين ديتابيس دارم كه همشون فارسي هستند .
     
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    شايد صفحه ای که اطلاعات رو فرستادی unicode نبوده؟؟؟؟
     
  4. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    احتمالش وجود داره.
    من نمي دونم اطلاعات رو چطوري وارد مي كنيد.
    اگه از MSACCESS استفاده مي كنيد توجه كنيد كه اكسس يونيكد ساپورت نمي كنه حداقل ورژنهاي فعليش ! بنابراين كدها مي ريزه بهم.
    و اگه با فرم اطلاعات رو توي ديتابيس مي ريزيد بايد حتما تنظيم صفحه روي يونيكد باشه.
     
  5. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    من صفحه رو هم یونیکد کردم ولی باز هم نشد!!!
    نمی دونم مشکل از کجاست...
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    با اجازه knowhow 8)
    اين فايل رو براي من بفرستي شايد بتونم كمكت بكنم :rolleyes:
    miladmovie[at]yahoo[dot]com
     
  7. boxilink
  8. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    از لطفتون ممنون
    من فکر می کنم که اشکال از ساخت فرم باشه. چون باید به صورت هوشمند درست بشه. یک جای کار ایراد داره که اگه نتونستم پیداش کنم کل مشکلم رو اینجا مطرح می کنم
    شاد و پیروز باشید
     
  9. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    با سلام دوباره ..
    من هرچي سعي كردم نتونستم درستش كنم... اين هم كد فرم مورد نظر... لطفا به دادم برسيد..
    [code:1]

    <html>

    <head>

    <meta http-equiv='Content-Language' content='fa'>

    <META HTTP-EQUIV='Content-Type' CONTENT='text/html' charset='utf-8'>

    </head>

    <body>

    <?php

    include("global.inc.php");

    $errors=0;

    $error="The following errors occured while processing your form input.<ul>";

    pt_register('POST','a');

    pt_register('POST','b');

    if($a=="" || $b=="" ){

    $errors=1;

    $error.="<li>You did not enter one or more of the required fields. Please go back and try again.";

    }

    if($errors==1) echo $error;

    else{

    $where_form_is="http".($HTTP_SERVER_VARS["HTTPS"]=="on"?"s":"")."://".$SERVER_NAME.strrev(strstr(strrev($PHP_SELF),"/"));

    $message="a: ".$a."

    b: ".$b."

    ";

    $message = stripslashes($message);

    mail("[email protected]","Form Submitted at your website",$message,"From: phpFormGenerator");

    $link = mysql_connect("localhost","user","");

    mysql_select_db("phpformgenerator",$link);

    $query="insert into num11 (a,b) values ('".$a."','".$b."')";

    mysql_query($query);

    $make=fopen("admin/data.dat","a");

    $to_put="";

    $to_put .= $a."|".$b."

    ";

    fwrite($make,$to_put);

    header("Refresh: 0;url=http://someone.com");

    }

    ?>

    </body>

    </html>[/code:1]
     
  10. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    ببين اون صفحه اي كه طرف توش مي خواد فرم رو پركنه بايد يونيكد باشه.
     
  11. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    خب اون هم يونيكد هست..اصلا اونجا اطلا عات رو درست ميگيره... چون من هم توي يك فايل مي ريزم و هم بانك... توي فايل درست ريخته ميشه... اين هم كد فرم مورد نظر:
    [code:1]

    <html>

    <head>

    <meta http-equiv='Content-Language' content='fa'>

    <META HTTP-EQUIV='Content-Type' CONTENT='text/html' charset='utf-8'>

    </head>

    <body>

    <form enctype='multipart/form-data' action='process.php' method='post'>

    <table border="1" cellspacing="1" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#000066" width="95%" cellpadding="5">

    <tr>

    <td colspan="3" bgcolor="#B5CBEF" height="17" width="100%" bordercolor="#FFFFFF" background="tile_back.gif">

    <p align="left><b><font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><img border="0" src="nav_m.gif" width="8" height="8">

    <font face='Verdana' size=2 color='#FFFFFF'><b>

    <!- You can add a form title here -->

     

    </font><font face="Verdana" size="2" color="#000066"> </font></b></td>

    </tr><tr><td colspan="3" bgcolor="#B5CBEF" height="16" width="100%" bordercolor="#FFFFFF" background="tile_sub.gif"><font size="2" face="Verdana"><b><font face="Verdana" size="2" color="#000066">

    <!- You can add a brief form description here-->

     

    </font></b></font></td></tr><tr><td colspan="3" bgcolor="#D6DFEF" height="16" width="100%" bordercolor="#FFFFFF"><font size="1" face="Verdana">Please fill in all fields marked with a *</font></td></tr><tr><td height="30" width="55" bgcolor="#EFF3F7" bordercolor="#FFFFFF">

    <img border="0" src="bc_new.gif" width="28" height="28"></td><td height="30" width="189" bgcolor="#EFF3F7" bordercolor="#FFFFFF">

    <font face="Verdana" size="2">a</td>

    <td height="30" width="469" bgcolor="#EFF3F7" bordercolor="#FFFFFF">

    <font face="Verdana"><input type=text name='a' size=3>*</td></tr><tr><td height="30" width="55" bgcolor="#EFF3F7" bordercolor="#FFFFFF">

    <img border="0" src="bc_new.gif" width="28" height="28"></td><td height="30" width="189" bgcolor="#EFF3F7" bordercolor="#FFFFFF">

    <font face="Verdana" size="2">b</td>

    <td height="30" width="469" bgcolor="#EFF3F7" bordercolor="#FFFFFF">

    <font face="Verdana"><select name='b'><option value='ساسان>ساسان<option value='علي'>علي</select>*</td></tr><tr><td colspan="3" bgcolor="#B5CBEF" height="25" width="737" background="tile_sub.gif"><p align="center"><font face="Verdana" size="2"><input type=submit value='Submit Form'>               <input type=reset value='Reset Form'></font></td></tr>

    </table></form></body>

    </html>

    [/code:1]
     
  12. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    اگه توي فايل درست مي بيني حتما توي ديتابيس هم درست وارد مي شه.
    شايد هم تو ديتابيس يونيكد باشه. از كجا فهميدي كه يونيكد نيست !؟
     
  13. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    خب...
    وقتي با MySQL-Front به داده وارد شده نگاه مي كنم كد هاي نامفهوم نشون مي ده در صورتي كه حروف انگليسي رو درست نشون مي ده...
    ببينم اصلا توي MySQL-Front ميشه كد فارسي ديد ؟!! يا درست ذخيره مي كنه و موقع بازيابي درست نشون ميده؟!!!
    ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    فهميدم..
    اگه اشتباه نكنم مشكل از MySQL-Front باشه...
     
  16. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  17. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    نه بابا MySQL-Front اصلا تا اونجايي كه من مي دونم يونيكد ساپورت نمي كنه.
    حتما اطلاعاتت يونيكدي مي ره توي ديتابيس.
    سعي كن از همون PHPMyAdmin استفاده كني.
     
  18. hamid

    hamid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    1
    سلام :)
    من همون hamidjoukar سایت IranPHP هستم .... خب بنا به درخواست جنابعالی اومدم اینجا :)

    راستش اینجا هم اساتیدی مثل آقای knowhow که ما ارادت داریم خدمتشون حضور دارند و دارند جواب سوال های شما رو میدن ...
    همانطور که اشاره شد mysql-front یونیکد رو پشتیبانی نمی کنه ...
    به جای اون یه برنامه توپ اومده که آقای میکائیلی تو انجمن ایران پی اچ پی معرفیش کرده ... اسمش هست navicat ...
    از این آدرس بگیرش :
    www.mysqlstudio.com
    یونیکد رو پشتیبانی میکنه و امکانات خوب دیگه ای هم داره ...
     
  19. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام...
    خوش اومديد...
     
  20. Adeli

    Adeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    من مي خوام با استفاده از SQL تاريخ ميلادي را به شمسي تبديل كنم اگر كسي مي تونه منو راهنمايي كنه لطفا EMAIL بفرسته.
    تاكيد مي كنم فقط با SQL
    متشكر
     
  21. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    يعني چي!!!
    منظورت فقط با SQL چي هست؟
     
  22. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من فکر نکنم اونطوری که شما می خواید فقط با Sql بشه این کار رو کرد...
    به اینجا یک سری بزنید:
    <a href='http://www.iranphp.net/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=9' target='_blank'>http://www.iranphp.net/modules/sections/in...article&artid=9</a>

    اگر هم راه دیگه ای به فکرت می رسه لطفا اینجا مطرح کن.