• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فاست جدید ایرانی ! تا 1000 ساتوشی در هر کلیک !

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
با توجه به اینکه موجودی بالانس سایت روبه کاهش بود مجدد شارژ شد ...

همچنان چشم به یاری شما دوستان عزیز همچنین ارائه نظر ها و راه کار های بهتر هستیم ♥

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
به دلیل بالا رفتن بیش از انتظار یوزر ها (10 هزار یوزر !!! ) و عدم امکان تامین مالی بالای سایت کمی کاهش نرخ داریم که به زودی به صورت قبل و در صورت حمایت نیز حتی بیشتر از قبل پرداخت خواهد شد.

پرداختی ها در حال حاظر به صورت زیر هست :

60 (52%), 120 (25%), 190 (20%), 450 (2%), 1000 (1%) satoshi every 15 minutes.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
کار خیلی خوبی رو در پیش گرفتید با کاهش رتبه سایت میشه تبلیغات گرفت البته هزینه زیادی باید صرف کرد اینجوری اگر بتونید در فاست باکس در 10 رنک اول قرار بگیرید ! اکثر هایپ ها بهتون تبلیغات میدن !
درود
بنظرتون واسه من که زیر دامنه زدم، منظورم سایت با پسوند آی آر، گیر میدن به اینجور تبلیغات؟ چون معمولا گزینه Hype, ponzi, gambling رو ببینم غیرفعال میکنم. یا investment که نمیدونم مشکل داشته باشه یا نه!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
درود
بنظرتون واسه من که زیر دامنه زدم، منظورم سایت با پسوند آی آر، گیر میدن به اینجور تبلیغات؟ چون معمولا گزینه Hype, ponzi, gambling رو ببینم غیرفعال میکنم. یا investment که نمیدونم مشکل داشته باشه یا نه!

درود
به نظرم دامنه بین المللی با پسوندهایی مثل io - com - org , ... بگیرید بهتره اینطوری راحت تر تبلیغات می گیرید مساله ای هم گریبان گیرتون نخواهد شد !
البته بستگی به هدف شما داره معمولا اینجور سایت ها به منظور کاهش رنک و افزایش بازدید جهت گرفتن تبلیغات و زیرمجموعه های فعال در زمینه هایپ و ... ایجاد میشه ! که درآمدشم بسیار عالیه فقط باید صبور بود و هزینه کرد همین !
البته باید در فروم هایی که در کامنت های قبلی همین تاپیک عرض کردم تبلیغ کنید و یا تاپیک بزنید.

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
درود
به نظرم دامنه بین المللی با پسوندهایی مثل io - com - org , ... بگیرید بهتره اینطوری راحت تر تبلیغات می گیرید مساله ای هم گریبان گیرتون نخواهد شد !
البته بستگی به هدف شما داره معمولا اینجور سایت ها به منظور کاهش رنک و افزایش بازدید جهت گرفتن تبلیغات و زیرمجموعه های فعال در زمینه هایپ و ... ایجاد میشه ! که درآمدشم بسیار عالیه فقط باید صبور بود و هزینه کرد همین !
البته باید در فروم هایی که در کامنت های قبلی همین تاپیک عرض کردم تبلیغ کنید و یا تاپیک بزنید.

دوست عزیزمون راست میگن من به دلیل اینکه هزینه بالا و سنگینی داشت نتونستم ادامه بدم ! حدودا روزانه 20 دلار پرداخت میکردم

بالا