• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فاصله و ارتفاع در اينترنت بيسيم

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در نقطه C هستم و يك دستگاه CB3 دارم. نقطه B از نقطه C داره لينك ميگيرد و هر دو هم دستگاهشون CB3 هست.
حالا سوالهايي كه دارم.

1-آيا من ميتوانم از نقطه A به صورت مستقيم لينك بگيرم؟ ( ارتفاع ساختمانها و فاصله ساختمانهاي بر اساس تناسب واقعي هستند.
2-اگر من بخواهم از نقطه B استفاده كنم، نقطه B بايد چند تا دستگاه و آنتن داشته باشه؟

plan.gif

brojak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوسته عزيز با من تماس بگير مشکلتو هل کنم
[email protected]
09111436288

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از brojak :
سلام دوسته عزيز با من تماس بگير مشکلتو هل کنم
[email protected]
09111436288

راست ميگن نميشد همينجا بگيد؟

باشه به هر حال من با شما تماس ميگيرم.

دوستان ديگر چي؟ نظري در مورد اين مسئله من داريد؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
اگه میشه لطف کنین و لپ مطلبو اینجا بذارین شاید بقیه هم این مشکلو داشته باشن.

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با اين دوستمون تماس گرفتم

ايشون فرمودند روي ساختمان وسطي بايد 2 تا دستگاه باشه. يعني ساختمان b از a بگيره و با دستگاه ديگه و انتن ديگه به پشت سرش بفرسته براي ساختمان C

نظر بقيه اساتيد چي هست؟

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

می شه این کار رو کرد فقط یک مشکل هست که تو کار متوجه می شی

اگه فرمایش این دوستمون رو انتخاب کنی به یه مشکل بر می خوری

ببینم اگه درست فهمیده باشم نقطه C سرور هست و قرار هست بانك اطلاعاتي يا اينترنت اونجا باشه

اگه شما اين كا رو انجام بديد در حقيقت اكسس پوينت رو در ساختمان وسط نصب كردي و دو تا كلاينت داري كه يه شبكه رو ايجاد كردي

اگه قرار باشه شما از روي كلاينت كه نقطه c که سرور هست سرویس بدی یه خورده محاسبات رو به هم می ریزی

شما اینجا در cb3 یک station bridge داری که ای پی ها رو flood می کنه

توضیح راجب روش چگونگی کار دستگاه و روش ارسال اطلاعات:

اکثر دستگا هها از سیستم جالبی تحت عنوان transparent bridging برای ایجاد lookup table آدرس استفاده می کنند. transparent bridging روشی است که به یک bridge اجازه می دهد تا همه چیز را درباره محل کامپیوتر ها در شبکه بداند بدون آنکه مدیر شبکه نیاز به انجام کاری داشته باشد. Transparent bridging پنج قسمت دارد

Learning (یادگیری)
Flooding
Filtering (فیلتر کردن)
Forwarding (ارسال)
Aging

........................
Learning
........................
cb3 نصب شده در نقطه c اولین بسته داده را از کامپیوتر متصل به خود دریافت می کند، او آدرس MAC را می خواند و آن را در lookup table خود برای کامپیوتر متصل به اکسس پوینت در نقطه Bذخیره می کند. از این پس bridge می داندکه بسته ای را که آدرس مقصدش B باشد کجا بفرستد. از این پروسه تحت عنوان Learning یاد می شود.

برای ارسال به کامپیوتر قرار گرفته در نقطه A هم دقیقا این عملیات صورت می پذیرد یعنی آدرس MAc را می خواند .و آن را در lookup table خود برای کامپیوتر متصل به bridge در نقطه Aذخیره می کند..

شما می توانید در قسمت STATION BRIDGE ای پی های FLOOD شده را ببینید .

......................
flooding
......................
از آنجایی که bridge در نقطه Cجای کامپیوتر B را نمی داند، بسته را به تمامی قطعات بجز آنکه از آنجا آمده است (Segment C) می فرستد. هنگامیکه یک BRIDGE بسته ای را به تمام قطعات می فرستد تا یک کامپیوتر مشخص را بیابد از آن تحت عنوان flooding یاد می شود.
کامپیوتر B بسته را دریافت می کند، بسته ای را به عنوان acknowledge به کامپیوتر C باز می فرستد.

......................
forwarding
.....................

بسته ای که از جانب کامپیوتر C فرستاده شده بود به BRIDGE می رسد، اکنون BRIDGE می تواند آدرس MAC کامپیوتر B را در جدول lookup خود برای قطعه C یادداشت نماید. از آنجاییکه BRIDGE هم اکنون آدرس کامپیوتر B را می داند بسته را مستقیماً به آن می فرستد. چون کامپیوتر A در قطعه ای متفاوت از کامپیوتر B قرار دارد BRIDGE باید دو قطعه را به هم متصل نماید تا بسته را بفرستد. این عمل forwarding نامیده می شود.

بسته بعدی از جانب کامپیوتر c برای کامپیوتر A می رسد، BRIDGE اکنون آدرس کامپیوتر A را می داند لذا بسته را مستقیماً به کامپیوتر A می فرستد.
......................
learning و flooding ادامه پیدا می کنند و bridge کامپیوتر ها را به جدول lookup خود اضافه می کند. اکثر bridge ها حافظه زیادی برای نگهداری lookup table دارند. اما برای بهینه کردن استفاده از حافظه، آنها همیشه اطلاعات قدیمی را حذف می کنند،

همانطوریکه می بینید transparent bridging یک روش عالی، ضروری و بدون نیاز به نگهداری برای اضافه کردن و مدیریت تمام اطلاعاتی است که یک bridge نیاز دارد تا کارش را انجام دهد.

.......................

اگه متوجه شده شدی دیگه من توضیح ندم ..... این کار رو می شه انجام داد ولی اگه قرار باشه نقطه ارسال اطلاعات نقطه C باشه شما احتمالا در 24 ساعت یک بار bridge نقطه c هنگ بکنه و دلیلش پر شدن حافظه دستگاه هست که جایی که من مجبور شدم و این کار رو انجام دادم یه تایمر قطع وصل کننده برق گذاشتم و 2 ساعت در شب bridge نقطه C رو خاموش کردم تا حافظه خالی بشه و مشکلش حل بشه

ولی اگه منبع اطلاعات نقطه B باشه شما دیگه هیچ زمان مشکلی نخواهی داشت

چون داری به bridge ها سرویس می دی یعنی bridge در نقطه c و A

این صورت کار شما رو به این مشکل رو برو می کنه یعنی از نقطه c شما نقطه a و B رو می بینی ولی برعکس اون امکان پذیر نیست منظور من این نیست که اولش این جور هست نه بعد از مدتی کار این اتفاق انجام می شه .

1.jpg

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از freeuser :
سلام

می شه این کار رو کرد فقط یک مشکل هست که تو کار متوجه می شی

اگه فرمایش این دوستمون رو انتخاب کنی به یه مشکل بر می خوری

ببینم اگه درست فهمیده باشم نقطه C سرور هست و قرار هست بانك اطلاعاتي يا اينترنت اونجا باشه

اگه شما اين كا رو انجام بديد در حقيقت اكسس پوينت رو در ساختمان وسط نصب كردي و دو تا كلاينت داري كه يه شبكه رو ايجاد كردي

اگه قرار باشه شما از روي كلاينت كه نقطه c که سرور هست سرویس بدی یه خورده محاسبات رو به هم می ریزی

شما اینجا در cb3 یک station bridge داری که ای پی ها رو flood می کنه

توضیح راجب روش چگونگی کار دستگاه و روش ارسال اطلاعات:

اکثر دستگا هها از سیستم جالبی تحت عنوان transparent bridging برای ایجاد lookup table آدرس استفاده می کنند. transparent bridging روشی است که به یک bridge اجازه می دهد تا همه چیز را درباره محل کامپیوتر ها در شبکه بداند بدون آنکه مدیر شبکه نیاز به انجام کاری داشته باشد. Transparent bridging پنج قسمت دارد

Learning (یادگیری)
Flooding
Filtering (فیلتر کردن)
Forwarding (ارسال)
Aging

........................
Learning
........................
cb3 نصب شده در نقطه c اولین بسته داده را از کامپیوتر متصل به خود دریافت می کند، او آدرس MAC را می خواند و آن را در lookup table خود برای کامپیوتر متصل به اکسس پوینت در نقطه Bذخیره می کند. از این پس bridge می داندکه بسته ای را که آدرس مقصدش B باشد کجا بفرستد. از این پروسه تحت عنوان Learning یاد می شود.

برای ارسال به کامپیوتر قرار گرفته در نقطه A هم دقیقا این عملیات صورت می پذیرد یعنی آدرس MAc را می خواند .و آن را در lookup table خود برای کامپیوتر متصل به bridge در نقطه Aذخیره می کند..

شما می توانید در قسمت STATION BRIDGE ای پی های FLOOD شده را ببینید .

......................
flooding
......................
از آنجایی که bridge در نقطه Cجای کامپیوتر B را نمی داند، بسته را به تمامی قطعات بجز آنکه از آنجا آمده است (Segment C) می فرستد. هنگامیکه یک BRIDGE بسته ای را به تمام قطعات می فرستد تا یک کامپیوتر مشخص را بیابد از آن تحت عنوان flooding یاد می شود.
کامپیوتر B بسته را دریافت می کند، بسته ای را به عنوان acknowledge به کامپیوتر C باز می فرستد.

......................
forwarding
.....................

بسته ای که از جانب کامپیوتر C فرستاده شده بود به BRIDGE می رسد، اکنون BRIDGE می تواند آدرس MAC کامپیوتر B را در جدول lookup خود برای قطعه C یادداشت نماید. از آنجاییکه BRIDGE هم اکنون آدرس کامپیوتر B را می داند بسته را مستقیماً به آن می فرستد. چون کامپیوتر A در قطعه ای متفاوت از کامپیوتر B قرار دارد BRIDGE باید دو قطعه را به هم متصل نماید تا بسته را بفرستد. این عمل forwarding نامیده می شود.

بسته بعدی از جانب کامپیوتر c برای کامپیوتر A می رسد، BRIDGE اکنون آدرس کامپیوتر A را می داند لذا بسته را مستقیماً به کامپیوتر A می فرستد.
......................
learning و flooding ادامه پیدا می کنند و bridge کامپیوتر ها را به جدول lookup خود اضافه می کند. اکثر bridge ها حافظه زیادی برای نگهداری lookup table دارند. اما برای بهینه کردن استفاده از حافظه، آنها همیشه اطلاعات قدیمی را حذف می کنند،

همانطوریکه می بینید transparent bridging یک روش عالی، ضروری و بدون نیاز به نگهداری برای اضافه کردن و مدیریت تمام اطلاعاتی است که یک bridge نیاز دارد تا کارش را انجام دهد.

.......................

اگه متوجه شده شدی دیگه من توضیح ندم ..... این کار رو می شه انجام داد ولی اگه قرار باشه نقطه ارسال اطلاعات نقطه C باشه شما احتمالا در 24 ساعت یک بار bridge نقطه c هنگ بکنه و دلیلش پر شدن حافظه دستگاه هست که جایی که من مجبور شدم و این کار رو انجام دادم یه تایمر قطع وصل کننده برق گذاشتم و 2 ساعت در شب bridge نقطه C رو خاموش کردم تا حافظه خالی بشه و مشکلش حل بشه

ولی اگه منبع اطلاعات نقطه B باشه شما دیگه هیچ زمان مشکلی نخواهی داشت

چون داری به bridge ها سرویس می دی یعنی bridge در نقطه c و A

این صورت کار شما رو به این مشکل رو برو می کنه یعنی از نقطه c شما نقطه a و B رو می بینی ولی برعکس اون امکان پذیر نیست منظور من این نیست که اولش این جور هست نه بعد از مدتی کار این اتفاق انجام می شه .

1.jpg

آقا از اينكه وقت گذاشتيد واقعا ممنون هستم. اما ظاهرا من مطلب را بد بيان كردم.

سرور نقطه A هست. يعني اينترت تا اونجا اومده . و من هم نقطه C هستم.
نقطه B اينترنت داره. يعني در حال حاضر از نقطه A داره ميگيره.
ما توي اين كار 3 تا CB3 داريم.

در ضمن من مجري اين طرح نيستم. من خودم مشتري هستم كه قرار هست در نقطه C از اينترنت استفاده كنه.
لطف كنيد به زبان ساده برام توضيح بديد تا متوجه بشم.

از اينكه پررويي كردم منو ببخشيد.

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

فرقي نمي كنه شما C باشی یا A ویا B

شما 3 عدد cb3 داری و می خوای نقطه وسط رابط باشه واسه شما این کار رو قرار هست با cb3 انجام بدی

از مطالب بالا اگه گرفته باشی منظور من این بود که نباید اینترنت از سمت یک bridge به سمت یک access point بره و یک bridge دیگه که به access point متصل هست از bridge دیگری اینترنت بگیره یعنی درست این هست که اکسس پوینت اطلاعات رو بفرسته و بریج ها دریافت کننده باشند

یه ارتباط پوینت تو پوینت با گیرنده نقطه b بر قرار کن این کار شبیه cor , ror هست که اقای ایازی در تهران استفاده می کرد

و اونجا با کابل شبکه به نقطه b وصل شو دستگاه خودت رو در ساختمان b با مد اکسس پوینت استفاده کن و اونکه بالای سر شرکت یا خونت هست رو کلاینت بریج کن

مشکلات این کار
- شما ارتباط مستقیم با مبدا نداری
- شما از پهنای باند وایرلس نقطه a ,b داری استفاده می کنی
- اگر a,b دارای مشکل باشه شما هم با مشکل ور می خوری

------------------------ NL-2611CB3 PLUS (Deluxe)
2611CB3Pd.jpg

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوب، ببخشيد كه من خنگ هستم

پس در كل با 3 عدد CB3 حل ميشه؟! در ضمن چند تا آنتن بايد تهيه بشه؟ 3 تا يا 4 تا؟

* آيا از اين دستگاه CB3 ميشه به عنوان access point استفاده كرد؟
* استفاده از بوستر، چي هست؟
* آنتن امني چي هست؟

پيشاپيش از راهنمايي شما ممنون هستم

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mlsbv :
دوست خوب، ببخشيد كه من خنگ هستم

پس در كل با 3 عدد CB3 حل ميشه؟! در ضمن چند تا آنتن بايد تهيه بشه؟ 3 تا يا 4 تا؟

* آيا از اين دستگاه CB3 ميشه به عنوان access point استفاده كرد؟
* استفاده از بوستر، چي هست؟
* آنتن امني چي هست؟

پيشاپيش از راهنمايي شما ممنون هستم

ببين حل مي شه ولي نمي شه يه خورره پول خرج كني اين سي بي تري پلاس هست و تو تهران قيمتش 000/180 تومان هست .

2611CB3Pd.jpg

اين دستگاه واسه داخل ساختمون تعبيه شده من يه طرح واسه اين كار مي دم يه خورده خرجت بالا مي ره

از اين دو تا دستگاه هر كدوم كه گيرت اومد استفاده كن .

Ez-bridge teletronics

ezbridgeinhouse.jpg

که تو تهران 000/300 تومان می تونی بخری

شما اگه کار مال خودت باشه 3 تا ez-bridge یا 3 تا cb3 بیشتر نمی خوای

کی بوررم انگایس هست بعدا توضیح می دم............. :wacko:

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 تا دستگاه و چند تا آنتن؟

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mlsbv :
3 تا دستگاه و چند تا آنتن؟

سلام

ببين اگه لينك بين a . b بر قرار هست شما فقط ذو تا دستگاه می خوای و دو تا آنتن که رابطه بر قرار کنی یعنی ارتباط بین نقطه b.c رو بر قرار کنی و بعد از اون باید در نقطه b دستگاه خودت را با کابل به hub اون ساختمون وصل کنی

تا ارتباط برقرار بشه

من فک می کنم خودت برای انجام این لینک باید یه خورده بیشتر کار کنی و حداقل باید چند تا لینک تو ساختمون نصب انجام بدی و زمانی معنی ارنباط رو فهمیدی لینک 2 کیلومتر نصب کنی

شما باید کانفیگ دستگاه رو یاد بگیری این جور نیست که جهت آنتن رو درست بزاری کار کنه نمی دونم چه قدر ازت می گیرن ولی من تو تهران دوستانی دارم که این لینک رو واسط انجام بدن و فک کنم 600.000 تومان ازت بگیرن بایدبا خودشون صحبت کنی

من خودم جنوب ایران هستم و هزینه ها واسم زیاده ...

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از freeuser :
سلام

ببين اگه لينك بين a . b بر قرار هست شما فقط ذو تا دستگاه می خوای و دو تا آنتن که رابطه بر قرار کنی یعنی ارتباط بین نقطه b.c رو بر قرار کنی و بعد از اون باید در نقطه b دستگاه خودت را با کابل به hub اون ساختمون وصل کنی

تا ارتباط برقرار بشه

من فک می کنم خودت برای انجام این لینک باید یه خورده بیشتر کار کنی و حداقل باید چند تا لینک تو ساختمون نصب انجام بدی و زمانی معنی ارنباط رو فهمیدی لینک 2 کیلومتر نصب کنی

شما باید کانفیگ دستگاه رو یاد بگیری این جور نیست که جهت آنتن رو درست بزاری کار کنه نمی دونم چه قدر ازت می گیرن ولی من تو تهران دوستانی دارم که این لینک رو واسط انجام بدن و فک کنم 600.000 تومان ازت بگیرن بایدبا خودشون صحبت کنی

من خودم جنوب ایران هستم و هزینه ها واسم زیاده ...

اي بابا منهم خودم جنوب ايران هستم.
شما دقيقا كجا تشريف داريد؟

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستان تشكر ميكنم به خاطر راهنمايي هاي صميمانشون

آقا مشكلم حل شد.
الان از ساختمان A دارم مستقيما لينك ميگيرم.

بازم ممنون

icpshift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من يك لينك راديويي بين دو نقطه به فاصله 10KM با راديوي 5.8GHZ مدل Wi-LAN AWE 120-58 Ultima3 Series دارم كه پهناي باند اينترنتي 4M رو منتقل ميكنه دو تا مشكل دارم يكي اينكه اين راديو به سويچي كه وصل كردم به صورت half duplex وصل ميشه كه اين باعث collision زياد شده و يكي ديگه اينكه ping time اين لينك بعد از 5-6 روز يك بار خيلي بالا ميره كه با خاموش و روشن كردن راديوها حل ميشه مي خواستم بدونم شما راه حلي براي اين مشكلات داريد ؟ ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

يه زماني اشتباه نكني اين توضيحاتي كه من دادم راجب به flood کردن هست که این کار در سویچ ها هم انجام می شه

راجب به مسئله شما واقعا باید بگم نمیدونم

اگه رادیو که شما استفاده می کنی رادیو خوبی باشه نباید این مشکلات رو داشته باشه

در ضمن به یه مورد توجه کن و اون دمای دستگاه در ضمان فعالیت ! می تونه از این باشه مشکل شما

یعنی مثلا دستگاه طوری ساخته شده که دمای در حال فعالیت اون به 70 درجه برسه شروع می کنه به پینگ تایم های بالا

یا اینکه دستگاه این دور رو بعضی ها اوت دور می کنن اینم شاید علتش باشه !

1-شما اگه بتونی یه فضای تهویه واسه دستگاه درست بکنی یا اینکه دمای دستگاه رو در زمانی که این مشکل رو داره چک کنی می تونی مشکل رو حل کنی

2- یه فن واسه تهویه بزار

3- چه می دونم مسئله فنی نیست مسئله به خود دستگاه ربط داره و دمای دستگاه

انشا الله حل بشه

بالا