سلام
می شه این کار رو کرد فقط یک مشکل هست که تو کار متوجه می شی
اگه فرمایش این دوستمون رو انتخاب کنی به یه مشکل بر می خوری
ببینم اگه درست فهمیده باشم نقطه C سرور هست و قرار هست بانك اطلاعاتي يا اينترنت اونجا باشه
اگه شما اين كا رو انجام بديد در حقيقت اكسس پوينت رو در ساختمان وسط نصب كردي و دو تا كلاينت داري كه يه شبكه رو ايجاد كردي
اگه قرار باشه شما از روي كلاينت كه نقطه c که سرور هست سرویس بدی یه خورده محاسبات رو به هم می ریزی
شما اینجا در cb3 یک station bridge داری که ای پی ها رو flood می کنه
توضیح راجب روش چگونگی کار دستگاه و روش ارسال اطلاعات:
اکثر دستگا هها از سیستم جالبی تحت عنوان transparent bridging برای ایجاد lookup table آدرس استفاده می کنند. transparent bridging روشی است که به یک bridge اجازه می دهد تا همه چیز را درباره محل کامپیوتر ها در شبکه بداند بدون آنکه مدیر شبکه نیاز به انجام کاری داشته باشد. Transparent bridging پنج قسمت دارد
Learning (یادگیری)
Flooding
Filtering (فیلتر کردن)
Forwarding (ارسال)
Aging
........................
Learning
........................
cb3 نصب شده در نقطه c اولین بسته داده را از کامپیوتر متصل به خود دریافت می کند، او آدرس MAC را می خواند و آن را در lookup table خود برای کامپیوتر متصل به اکسس پوینت در نقطه Bذخیره می کند. از این پس bridge می داندکه بسته ای را که آدرس مقصدش B باشد کجا بفرستد. از این پروسه تحت عنوان Learning یاد می شود.
برای ارسال به کامپیوتر قرار گرفته در نقطه A هم دقیقا این عملیات صورت می پذیرد یعنی آدرس MAc را می خواند .و آن را در lookup table خود برای کامپیوتر متصل به bridge در نقطه Aذخیره می کند..
شما می توانید در قسمت STATION BRIDGE ای پی های FLOOD شده را ببینید .
......................
flooding
......................
از آنجایی که bridge در نقطه Cجای کامپیوتر B را نمی داند، بسته را به تمامی قطعات بجز آنکه از آنجا آمده است (Segment C) می فرستد. هنگامیکه یک BRIDGE بسته ای را به تمام قطعات می فرستد تا یک کامپیوتر مشخص را بیابد از آن تحت عنوان flooding یاد می شود.
کامپیوتر B بسته را دریافت می کند، بسته ای را به عنوان acknowledge به کامپیوتر C باز می فرستد.
......................
forwarding
.....................
بسته ای که از جانب کامپیوتر C فرستاده شده بود به BRIDGE می رسد، اکنون BRIDGE می تواند آدرس MAC کامپیوتر B را در جدول lookup خود برای قطعه C یادداشت نماید. از آنجاییکه BRIDGE هم اکنون آدرس کامپیوتر B را می داند بسته را مستقیماً به آن می فرستد. چون کامپیوتر A در قطعه ای متفاوت از کامپیوتر B قرار دارد BRIDGE باید دو قطعه را به هم متصل نماید تا بسته را بفرستد. این عمل forwarding نامیده می شود.
بسته بعدی از جانب کامپیوتر c برای کامپیوتر A می رسد، BRIDGE اکنون آدرس کامپیوتر A را می داند لذا بسته را مستقیماً به کامپیوتر A می فرستد.
......................
learning و flooding ادامه پیدا می کنند و bridge کامپیوتر ها را به جدول lookup خود اضافه می کند. اکثر bridge ها حافظه زیادی برای نگهداری lookup table دارند. اما برای بهینه کردن استفاده از حافظه، آنها همیشه اطلاعات قدیمی را حذف می کنند،
همانطوریکه می بینید transparent bridging یک روش عالی، ضروری و بدون نیاز به نگهداری برای اضافه کردن و مدیریت تمام اطلاعاتی است که یک bridge نیاز دارد تا کارش را انجام دهد.
.......................
اگه متوجه شده شدی دیگه من توضیح ندم ..... این کار رو می شه انجام داد ولی اگه قرار باشه نقطه ارسال اطلاعات نقطه C باشه شما احتمالا در 24 ساعت یک بار bridge نقطه c هنگ بکنه و دلیلش پر شدن حافظه دستگاه هست که جایی که من مجبور شدم و این کار رو انجام دادم یه تایمر قطع وصل کننده برق گذاشتم و 2 ساعت در شب bridge نقطه C رو خاموش کردم تا حافظه خالی بشه و مشکلش حل بشه
ولی اگه منبع اطلاعات نقطه B باشه شما دیگه هیچ زمان مشکلی نخواهی داشت
چون داری به bridge ها سرویس می دی یعنی bridge در نقطه c و A
این صورت کار شما رو به این مشکل رو برو می کنه یعنی از نقطه c شما نقطه a و B رو می بینی ولی برعکس اون امکان پذیر نیست منظور من این نیست که اولش این جور هست نه بعد از مدتی کار این اتفاق انجام می شه .