• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فالوده

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,028
لایک‌ها
895
سن
34
محل سکونت
بهشهر
نشاسته رو با گلاب خیس میکنن رو حرارت میزارن تا صفت میشه بعد باید یه ظرف داشته باشه تهش سوراخ باشه از بالا به نشاسته ها فشار بیاری تا از ته ظرف بزنه بیرون و بریزه توی یه ظرف پر از آب سرد (یخ) که وا نره
برای شیرین کردنش هم از شهد شکر استفاده کن(شک+آب+گلاب روی حرارت تا شکر حل بشه و یه مایع نسبتا غلیظ در بیاد)

معمولا مشکل تو اون ظرف حست که گیر نمیاد
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,466
لایک‌ها
3,762
برا رشته کردنش بریز داخل گوشت چرخ کن و از او پره با سوراخهای ریزش استفاده کن
 

fzahrab

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2012
نوشته‌ها
1,574
لایک‌ها
277
داخل چرخ گوشت ریختم خراب شد
 

fzahrab

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2012
نوشته‌ها
1,574
لایک‌ها
277
آخه دوست دارم خودم یاد بگیرم
 

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,028
لایک‌ها
895
سن
34
محل سکونت
بهشهر
شما که گفتی منم الان درست کردم دارم میخورم
اصلا نیازی نیست به اینکه حتما باید رشته ای باشه شما میتونی توی آبکش بریزی بعد بهش فضار بیاری تا از اونطرفش بزنه بیرون
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
46
محل سکونت
تهران
به نظرم آب البالو غليظ شده و آب توت فرنگي غليظ شده رو با يخ ميكس كني و خيلي خوشمزه ميشه اگه هم خواستين بهش آب آناناس هم اضافه كنين من طعمشو خيلي دوست دارم:rolleyes:
 

™ASUS

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
208
لایک‌ها
175

Miinaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2012
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
اگه بخواین خودتون نشاسته شو درست کنین سخت میشه معمولا هم خوش مزه نمیشه

نشاسته آماده بگیرین
 
بالا