آره... اينجا اطلاعات بيشتر هست:به نقل از Shahedr :یه سوال !
اومد این ورژن جدیده؟
لینکش همینه که دادین؟
http://www.mozilla.org/projects/firefox/
آره... اينجا اطلاعات بيشتر هست:به نقل از Shahedr :یه سوال !
اومد این ورژن جدیده؟
لینکش همینه که دادین؟
اومده كه اومده! به ما چه؟! يه دفعه گول آقا روباهه رو نخوري؟!به نقل از Shahedr :یه سوال !
اومد این ورژن جدیده؟
لینکش همینه که دادین؟
نه !به نقل از mahdi206 :اومده كه اومده! به ما چه؟! يه دفعه گول آقا روباهه رو نخوري؟!
اشكال نداره شاهد جان كار بدي نكردي كه! دو سه روز كه باهاش كار كردي مي فهمي ارزش IE و ويندوز و مايكروسافت رو!به نقل از Shahedr :نه !
من آب از سرم گذشتش ! http://persiantoolz.com/showthread.php?t=450
آفلاين چي؟ اين بابا منظورت كيه؟!به نقل از firebird :این بابا آفلاینشو درست کنه.
زود باش بگو ببینیم با آی ای ای یا با اون روباهه ؟به نقل از firebird :این بابا آفلاینشو درست کنه.
مهدی ! بیا دوتایی حساب اینو برسیم !به نقل از firebird :آی ای که همش مشکله.
این بابا فایر فاکس هست.
آفلاین هم یعنی اینکه وقتی آنلاین نیستی بتونی صفحاتی که قبلاً دیدی رو دوباره ببینی.
خوب ترجمه کردم؟
تو معلومه كدوم وري هستي؟!به نقل از Shahedr :مهدی ! بیا دوتایی حساب اینو برسیم !
والا خودم که هرچی فک میکنم به نتیجه ای نمیرسم !به نقل از daftarekhaterat :تو معلومه كدوم وري هستي؟!
هر دو وانه!به نقل از Shahedr :والا خودم که هرچی فک میکنم به نتیجه ای نمیرسم !
حالا بیا عقلمونو بزاریم رو هم شاید به یه نتیجه ای رسیدیم !
راستی ! من کدوم وریم ؟
به نقل از Shahedr :مهدی ! بیا دوتایی حساب اینو برسیم !
آتيش بگيره اين روباهتون از دستش راحت بشيم!به نقل از firebird :آی ای که همش مشکله.
این بابا فایر فاکس هست.
آفلاین هم یعنی اینکه وقتی آنلاین نیستی بتونی صفحاتی که قبلاً دیدی رو دوباره ببینی.
خوب ترجمه کردم؟
به نقل از LOVE & HATE :با سلام به همه دوستان
من خودم 2 روز که Firefox beta 1.5 رو دانلود کردم
اکثر ویژگیهاشو دوستان قبلا گفتن اما به نظر من تفاوت اصلیش با نسخه های قبلیش اینه که قبلا فایر فاکس بعضی از سایت های فارسی رو درست نشون نمیداد و آدم مجبور بود اون سایتها رو با مرورگر دیگه ای باز کنه اما تو نسخه جدیدش این مشکل تا حدود زیادی حل شده و این پیشرفت بزرگی برای این مرورگر که امیدوارم همینجوری پیشرفت کنه !!!
سایت هایی که قبلا فایرفاکس درست نشون نمیداد مثل takdownload.com یا danlod.com و ... بودند که الان درست نشان میده .
با تشکر
2.0 كه بياد اي ئي بايد بره چيز بچرونهبه نقل از daftarekhaterat :ايول...
پس كم كم فايرفوكس داره خودش رو با استاندارد رايج طراحي وب هماهنگ ميكنه!
هه! عمو بیلی هنوز اصل کاری رو رو نکرده! بذار 7 بیاد اون وقت معلوم میشه!به نقل از hwt :2.0 كه بياد اي ئي بايد بره چيز بچرونه