منتخب بازارچه

فايل Aspبراي+nttac

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
با عرض پوزش از تمامي دوستان

مسافرت من كه قرار بود تا 5 فروردين تموم شه بنا به دلايلي تا 22 فروردين طول كشيد. حالا براي اينكه ديگه تاخيري تو اين امر پيش نياد فرستادمش رو هاست يكي از دوستان هركي هروقت خواست بره بگيره.

براي فايلهاي مربوط به اكسس access files

براي فايلهاي مربوط به SQL SQL Files

به امید اینکه مفید واقع شه.

بازم بابت دیر کرد عذر میخوام. :blush:
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
آقا سلام
من اين فايل شما رو گرفتم و نصبش كردم اما وقتي ران ميشه موقعي كه يوزر و رمز صحيح رو وارد مي كنم خطاي زير رو ميده ! :wacko:
من فقط با قسمت ريپورتش كار دارم . اگه ميشه منو راهنمايي كنيد . ممنون :happy:

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

'C:\WINNT\system32\NTTacPlus2\ODBC\NTTacDB.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: 'C:\WINNT\system32\NTTacPlus2\ODBC\NTTacDB.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.

Source Error:


Line 151: dataAdapter.SelectCommand = dbCommand
Line 152: Dim dataSet As System.Data.DataSet = New System.Data.DataSet
Line 153: dataAdapter.Fill(dataSet)
Line 154:
Line 155: Return dataSet
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
آقا من خودم نسخه Access رو كامل تست نكردم
چشم امروز تست ميكنم در اسرع وقت ايرادش رو بر طرف ميكنم.
:)
:blush:
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
آقا سجاد خيلي با حالي ممنون :blush: :lol: ;)
 

edwin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
:) بابا من لينك دادم هركي خواست بره دانلود كنه خوب :)
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
پس چي شد ؟؟؟؟ :blink: :wacko:
ما منتظريم ! ;)
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
آقا يكي دو روز به من مهلت بده . حتما به روي چشم
 

Delphan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2004
نوشته‌ها
101
لایک‌ها
0
ميشه هاستمون يه جاي ديگه باشه و اونوقت يه ارتباطي بين بانك هاست و بانك سرور خودمون بوجود بياريم
من نميخوام از سرور خودم به عنوان هاست استفاده كنم و به خاطر مسايل امنيتي و پهناي باند ميخوام از سروري ديگه استفاده كنم, ايا اين امر امكان پذير هست؟
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
با عرض شرمندگي دو روزه بود شبكه ما مشكل داشت واسه همين هنوز نتونستم فايلها رو چك كنم. :blush:
و اما در مورد هاستيگ اگه ديتابيست رو SQL باشه كه منهم همين رو توصيه ميكنم اونموقع ميتوني هاستينگت رو يه جاي ديگه بزاري. فقط تا حد امكان موارد ايمني رو رعايت كن ;)
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
آقا سجاد : ما منتظر دوميش هستيم ! :) :blink:
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
با سلام

آقا يا خانوم مائو 30000

من فايلها رو چك كردم و change password مورد داشت كه بر طرف كردم. ولي Report مشكلي نداشت . فقط مطمئن باش كه تمامي آدرسهاي ديتابيس NTTacDB رو با آدرس كاملش روي سرور خودت عوض كرده باشي . :)

بازهم اگه نشد بگو تا ببينيم ايراد از كجاست.
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
آقا سجاد سلام
من اسمم صادق هستش .
آي دي كه انتخاب كردم مخفف جايي هستش كه كار ميكنم !!!
من مسيرهايي رو كه گفته بودي عوض كردم . ولي كار نكرد . اگه منظورت آدرس زير بوده :
Data Source=d:\NTTacPlus2\ODBC\stat.mdb
كه خوب فكر كنم 5 جا بود كه هر 5 مورد رو عوض كردم .
ولي نشد ! وقتي كه كلمه عبور يا رمز اشتباه مي دي جواب ميده اما وقتي درست مي دي نميتونه مقدار باقيمانده از اعتبار كاربر رو اعلام كنه ! :blink:
با عرض شرمندگي :(
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
آقا صادق حالا يادم افتاد :blush:

آقا اين برنامه يه سري اطلاعات رو از stat.mdb و يه سريش رو از NTTacDB.mdb ميگيره. اجازه بده برم خونه پيداشون كنم كدومان بهت بگم.
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
Tehran-Iran
خوب حالا رسيدم خونه:

توابعي كه از stat.mdb استفاده ميكنن اينا هستن :
ReadReport
ReadBytes

و توابعي كه از NTTacDB.mdb استفاده ميكنن عبارتند از :
checkuser
Remain
checkcard

تو اين توابع آدرس فايلهاي مربوطه رو كامل بده حل ميشه انشالله.

بازم شرمنده كه دير شد.
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
آقا سجاد خيلي خيلي ممنون :lol:
مشكلم حل شد . من توي تابع checkcard يك بك اسلش كم گذاشته بودم !
بازم ازتون ممنونم :happy:
 
بالا