چه قدر پول میدی واسه این اینترنت؟
نوع اینترنتت چیه؟
تو انگلیس که میدونم 4جی هاش نهایتا تا 40 مگابیت سرعت دارن که اونم حجمشون کمه نمی صرفه![]()
درود تریکت جان متاسفانه این سایت پر هست از یه سری افراد عقده ای و حقیر که چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندارن و از زورشون میان به تاپیک های دیگه گند میزنن و از این راه میخوان خودشونو خالی کنن. من خودم ریپورت نکردم نمیدونم. اومدم دیدم پستها پاک شده.چرا پستهامون پاک شد؟!
@Armadillo
برادر بنظرت بهتر نبود حذف نشه؟ ، چون فکر کنم جواب بعضی ها داده شد باید آرشیو میشد تا در آینده گستاخ تر نشن
تست جدید:
تست جدید:
![]()
پ.ن: تست قبلی رو با گوشی گرفته بودم ولی این جدیده رو با لپ تاپ گرفتم. گویا گوشی بیشتر از اون میزان نمی کشید.![]()
https://www.risq.quebec/یادش بخیر ما هم زمان جوونی هامون vps میزدیم :general403:
حداقل اسم ISP رو عوض می کردی:general711:
این اینترنت دانشگاه هست یا خانگی؟ هزینه اش در ماه چقدرهتست جدید:
![]()
پ.ن: تست قبلی رو با گوشی گرفته بودم ولی این جدیده رو با لپ تاپ گرفتم. گویا گوشی بیشتر از اون میزان نمی کشید.![]()
این اینترنت VPS هست. ماهی 9 هزارتومناین اینترنت دانشگاه هست یا خانگی؟ هزینه اش در ماه چقدره
با خود اینترنت گوشی هم تست میگرفتی
این سریال و فیلم چرا اینقد حجمش بالاست؟مشاهده پیوست 989866
:general609::general609::general609::general609::general609::general609::general609:
4K هست. نوار عنوان پنجره رو ببیناین سریال و فیلم چرا اینقد حجمش بالاست؟
درود و ارادت خدمت فروشنده معتبر خوشنام پی تی.:general503::general503::general503:
آقا روی سرپیچ اینترنت ایران نشستین؟ (خططون چند مگه؟)
شما دانلود میکنید که اینترنت ما اینقدر کند شده؟ [emoji14] (شوخی)
شما کانادا زندگی میکنید؟درود و ارادت خدمت فروشنده معتبر خوشنام پی تی.
اینترنت مال کانادا هست بزرگوار. تو امضام تست سرعتش هست
مخلصم.