بلقیس
کاربر تازه وارد
![Bic_Pens.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.moma.org%2Fexplore%2Finside_out%2Finside_out%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F01%2FBic_Pens.jpg&hash=9bf15320526da5f6c06d0fab78a42aef)
چشتون در بیاد کمتر کسی اینروزا داره
یه دختره هست کلاسا ما همیشه با اینا مینویسه. دو سه بار ازش کش رفتم باز رفت خرید:general711:![]()
چشتون در بیاد کمتر کسی اینروزا داره![]()
کوشا عزیز خاله تو که پسر خوبی بودی به خاله قول بده دیگه ازین کار بدا نکنی ، خاله ازین که بن شدی ناراحت شد ، یه فحش بهت میدم تا دیگه این کار بدا نکنییه دختره هست کلاسا ما همیشه با اینا مینویسه. دو سه بار ازش کش رفتم باز رفت خرید:general711:
خاله خاله خاله:general503: اینا همه بر علیه من دست به یکی کردن:general405:کوشا عزیز خاله تو که پسر خوبی بودی به خاله قول بده دیگه ازین کار بدا نکنی ، خاله ازین که بن شدی ناراحت شد ، یه فحش بهت میدم تا دیگه این کار بدا نکنی:general211::general112: ، باید دو انگشتت رو قطع کنن ، حتمآ بصورت قیچی کش میرفتی ، ای خدا :general110:
دزدِ کثیفِ مشمئز کننده ی بدونِ فرهنگِ آپارتمان نشینییه دختره هست کلاسا ما همیشه با اینا مینویسه. دو سه بار ازش کش رفتم باز رفت خرید:general711:
بذارش اینجاتاپیک "همین الان چی میخوری" پیدا نکردم گفتم اینجا بزارم حداقل یه فخری هم فروخته باشم :general206: اینم نهار فقیرونه امروز من:
مشاهده پیوست 786761
اصلا مهم نیست. بگیر بذار اونجا تاپیکم نابود شد:general208:این نهاره!![]()
نمیشه جای وعده های غذایی رو جابجا کرد اخه!اصلا مهم نیست. بگیر بذار اونجا تاپیکم نابود شد:general208:
جون بلقیس الان الکی ها یعنی دلت خونک شددزدِ کثیفِ مشمئز کننده ی بدونِ فرهنگِ آپارتمان نشینی![]()
داره داره :general601:Tuborg هه ۴۰تومنی هم مخرج سوزی داره همین فخر فروشی . @Benchmarker شوما بگو داره یا نداره!
همین یهو الانی
مشاهده پیوست 786788
خیر / 75 تومنش هزینه ADSL ــه ! 24 تومنم واسه تلفن فخر فروشی نداره هیـــچ خجالت داره عاقا خجالــــــت !
1800 تومنش هم آبونمانهخیر / 75 تومنش هزینه ADSL ــه ! 24 تومنم واسه تلفن فخر فروشی نداره هیـــچ خجالت داره عاقا خجالــــــت !
خیر / 75 تومنش هزینه ADSL ــه ! 24 تومنم واسه تلفن فخر فروشی نداره هیـــچ خجالت داره عاقا خجالــــــت !
داداش تاریخ عضویت و نوشته های شما بیشتر فخر فروشی دارهنه اونش که فخرفروشی نبود. فخر فروشی مربوط رو با فلش قرمز مشخص کردم مجددا ملاحضه بفرمایید
همین که من یه تهرانی هستیم فخرفروشی ندارد واقعا؟!![]()