Mahdispn
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 67
- لایکها
- 95
خیلی خوشحالم که یک نفر دیگه هم از این رایحه خوشش آمد!آقا خدا وکیلی کارت درست! عجب کشف باحالی کردی. چند پاف توسکان زدم بعد روش گرین آیریش مالیدم. زعفرون حذف شد خیلی سریع! ( من عاشق اون زعفرونم) . چرم موند و دار و درخت از گرین آیریش. رفتم دوباره توسکان اسپری کنم ظرفش بی نام بود و همرنگ آرکان وایت؛ دو پاف اینو زدم. الان واقعا رو زمین نیستم! یه عطر خنک و تلخ جنگلی دارم که اون گوشه کنارها چرم خودی نشون میده و ردی از بوی آب هم هست. برخی دوستان مثل حسین جان @shmp30 معتقدن واتر وایت دیویدوف و گرین آیریش شبیه همن. خلاصه که دست مریزاد آقا مهدی. منتظرم ببینم در ساعات بعدی چه اتفاقی برای این عطر ترکیبی میفته.
همین جوری به ذهنت رسید ترکیب کنی؟ یعنی تصادفی بود یا تجزیه تحلیل کردی؟ من برم یه کم هی وود بزنم روش ببینم بوی چوبی وارد این ترکیب کنم چی میشه.
من خیلی دوست داشتم GIT را اصلاح کنم، دوست داشتم تلخ تر و مجلسی تر بشه. اما اصلا انتظار نداشتم ترکیب GIT با توسکان لدر مناسب باشه چون زعفران با جنگل ترکیب خوبی نمی شد. اما از بخت خوب ما زعفران خودش صحنه رو خالی کرد، حاصل هم شد یک رایحه تلخ جنگلی(تلخ تر از خود GIT) به همراه چرم که به شامه من اتفاقا در نت ابتدایی و میانی کاملا واضح است. تا این جا که خیلی خوب پیش رفت.
مرحله بعدی دنبال اضافه کردن چیزی به ترکیب هستم که اولا تشخص GIT و چرم رو از میان نبره ثانیا حاصل ترکیب رو تلخ تر وکمی خنک تر کنه که به گمانم باید سراغ روایح چوبی رفت، یک چوب ساده و بی آلایش خنک لازم هست که خیلی تند نباشه، چوبی نزدیک به سدر نه صندل. حاصل تجاربتون رو حتما در میان بگذارید.
ممنون