دوست من، سخت ميشه اعتماد كرد... بهش بگير چرا گوشي رو برنميداره!طرف سرمایه نداره. اگه داشت نمیومد نصف پولو اول بگیره ، نصف مشتریا رو هم بپرونه.
چک که دیگه مشکلی نداره. مشکل سر اینه که یه نفر بره چک را ازش بگیره.:blush:
دوست من، سخت ميشه اعتماد كرد... بهش بگير چرا گوشي رو برنميداره!طرف سرمایه نداره. اگه داشت نمیومد نصف پولو اول بگیره ، نصف مشتریا رو هم بپرونه.
دوست من، سخت ميشه اعتماد كرد... بهش بگير چرا گوشي رو برنميداره!
من يه سري لوازم جانبي هم ميخوام، ميخوام بهش زنگ بزنم ببينم ميتونه بياره!میگه قبل از اذان سر کار هستم و گرفتارم. بعدش هم من هر وقت زنگ زدم برداشته گوشی رو. نمیدونم مشکلش با شما چیه.
چه تضمینی بالاتر از چک میخواید؟ سند خونه خوبه؟
میگه قبل از اذان سر کار هستم و گرفتارم. بعدش هم من هر وقت زنگ زدم برداشته گوشی رو. نمیدونم مشکلش با شما چیه.
چه تضمینی بالاتر از چک میخواید؟ سند خونه خوبه؟
والله من از مشتریام که چند ساله کار می کنیم و همدیگه رو میشناسیم چک می گیرم وقتی برگشت می خوره تا یه ماه نمی تونم پیداشون کنم حالا این دوستمون که جای خود داره
ببینین دوست عزیز الان تو دوره زمونه ای زندگی می کنیم که نمیشه به کسی اعتماد کرد. من نمی گم که اون آقا خدای ناکرده دزده ولی خیلی ها به این شکل دزدی کردن:f34r:
من چکی یه تایتن 2 می خوام
طرف سرمایه نداره. اگه داشت نمیومد نصف پولو اول بگیره ، نصف مشتریا رو هم بپرونه.
من میخواستم تو این ماه مبارک یه ثوابی کرده باشم.
خودمم فردا ، پس فردا پول میدم بیاره برام. اگه کس دیگه ای هم حاضره بگه تا با هم بخریم.
جواب داد:
آدرس: شیراز - بلوار تخت جمشید شرقی - روبرو بنگاه املاک - پلاک 29
فقط قبل از اینکه برید باید یه هماهنگی باهاش بکنید.
میگه تضمین هم میده برای پولی که میگیره.
از دوستان کسی میتونه زحمت تحقیقاتو بگشه؟
سلام دوست عزیز
شما مگه خودتون یه موقع از دوبی گوشی نمیاوردین؟
الان دیگه نمی تونین این کار رو بکنین؟
میدونی n تا 300 تومن یه کم زیاد میشه ها !برای 300 تومان نمیاد خودشا خراب کنه. میدونه اگه درست کار کنه ضرر نمیکنه و بازم میایم ازش میخریم.
اگه از آمريكا خريداري بشه و با پس دي اچ ال به آدرسي كه مثلا من توي دوبي ميدم بفرستن من از دوبي ميتونم بيارم البته بايد با زمان كسي كه مي خواد بياد هماهنگ بشه. 40 تومان هم بيشتر روي گوشي كشيده نمي شه.
و يا شما آدرس دقيق مغازه و شماره تلفن دوبي رو بديد احتمال شديد مي تونم بيارم
دوست عزيز، پدر من كاسبه ديشب بهش گفتم طرف 300 ميگيره و چك هم ميده گفت روزي هزار بار از دوستاش ميشنوه يكي چك داده و ديگه ازش خبري نشده... خيلي راحت ميشه از اين طريق پيچوند...برای 300 تومان نمیاد خودشا خراب کنه. میدونه اگه درست کار کنه ضرر نمیکنه و بازم میایم ازش میخریم.
به فکر جلب اعتماد باشید ...
منم موافقم... من از خير اين فرد گذشتم (من بيش از 10بار در ساعات مختلف تماس گرفتم اصلا گوشي رو بر نميداره اگه ريگي به كفشش نبود بر ميداشت)...خب دوستانی که پولشون رو از سر راه آوردند یا اینکه فکر میکنند دنیا گل و بلبله یا دنبال ماجراجوئی و استرس و هیجانن 300 حاضر کنن و منتظر یه پی پی سی خوب باشن ... :blink:
بلهمن پس فردا يا فردا حتما سري به اونجا مي زنم و سوالاتي مي كنم جواش رو خدمت دوستان مي گم
و فقط مسئله گمركه ايا گمركي داره؟ كسي ميدونه؟
من بچه ها جنس زیاد آوردم از اونور یه تجربه ای که داشتم و معمولا جواب میداد این بود ببینید میتونید شماهم جواب بگیرید
مثلا من 10 تا آمپلی فایر میوردم یعنی سفارش میدادم و دوستم میخرید موقع فرستادن به 10 تا آدرس پست میگردم خونه عمه ، خاله ، عمو .... خلاصه سر همه جعبه ها هم کلمه gift رو مینوشت و به عنوان هدیه میرسید به مقصد و چون هدیه بود گمرکی بهش نمیخورد
حالا نمیدونم برا این قضیه جواب میده یا نه