• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراموشی رمز اکسس کارت بانک ملت

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
حالا باید چیکار کنم ؟
مدارک چی ببرم . اگر برم بانک رمزم رو بهم میگن ؟!

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
شبعه صادر کننده در خواست ریست رمز
کارت ملی و شناسنامه و شماره حسابت که به کارتت وصله

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
رمز رو نمي گن. ميگن برو 2 هفته ديگه بيا. بعد از 2 هفته که رفتي يه پاکت بهت ميدن که رمزت داخلشه

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از دوستان میدونه که با این کارت های بانک ملت به چه حسابهایی تو چه بانکهایی میشه پول انتقال داد ؟

یه سوال دیگه هم اینکه وقتی میری تو قسمت انتقال وجه دو تا گزینه داره که الان دقیقا یادم نیست ولی تو هیچ کدوم نمیزاره که کد 16 رقمی کارت طرف مقابل رو برای انتقال وجه وارد کنی . باید برای انتقال کارت به کارت چیکار کنم ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
کسی از دوستان میدونه که با این کارت های بانک ملت به چه حسابهایی تو چه بانکهایی میشه پول انتقال داد ؟
به تمام حساب هاي متمرکز بانک هاي داخلي. حساب متمرکز حسابيه که به صورت شبکه اي باشه و به فرض صاحب اون حساب بتونه از ساير شعب بانک افتتاح کننده ي حساب هم پول واريز/برداشت کنه. مثلا حساب سپهر بانک صادرات، حساب سيباي بانک ملي، جام ملت، جاري طلايي سپه و...

یه سوال دیگه هم اینکه وقتی میری تو قسمت انتقال وجه دو تا گزینه داره که الان دقیقا یادم نیست ولی تو هیچ کدوم نمیزاره که کد 16 رقمی کارت طرف مقابل رو برای انتقال وجه وارد کنی . باید برای انتقال کارت به کارت چیکار کنم ؟
ميشه. من بلد نيستم چون کارت بانک ملتو ندارم ولي ديدم که ميشه. از خود بانک بپرس

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
به تمام حساب هاي متمرکز بانک هاي داخلي. حساب متمرکز حسابيه که به صورت شبکه اي باشه و به فرض صاحب اون حساب بتونه از ساير شعب بانک افتتاح کننده ي حساب هم پول واريز/برداشت کنه. مثلا حساب سپهر بانک صادرات، حساب سيباي بانک ملي، جام ملت، جاري طلايي سپه و...

ميشه. من بلد نيستم چون کارت بانک ملتو ندارم ولي ديدم که ميشه. از خود بانک بپرس

من که نتونستم به غیر خود ملت کارت به کارت کنم همیشه ارور میده

بالا